Bedrijfswagenspecials

Bij Just in Case kunnen we behalve de modulair opgebouwde bedrijfswageninrichtingen ook volledig maatwerkoplossingen realiseren. Voorbeelden hiervan:

  • Mobiele studio
  • Mobiel laboratorium
  • Marktkraam

Wij denken graag met u mee en als maatwerkbedrijf werken wij met genoegen samen met de klant aan de meest efficiënte oplossing voor het optimaliseren van het specifieke werkproces passend bij uw bedrijf.

Mobiele studio

Ook het volledig inrichten van de auto als regieruimte behoort bij Just in Case tot de mogelijkheden.

Gestoffeerd, voorzien van 19 inch rekken, 230 volt sinusstabiele wisselspanning, dimbare ledverlichting en strak afgewerkte werkbladen.

Mobiele studio
Mobiele studio bureau
Voorzien van Airco. Draaibare voorstoelen voor bij de werkplek met deels uitneembaar en opklapbaar werkblad.

Mobiel laboratorium

Bedrijfswagen ingericht als laboratorium voor het uitvoeren van monstername, meting en verslaglegging op locatie. Naast een ladenblok en materialenkasten bevat deze wagen een werkblad met verlichting, spoelbak met elektrische kraan en koellade.

Opbouw met 12V-DC en 230V-AC middels omvormer op secundaire accu. Standkachel diesel als werkplekverwarming. Vorstbeveiliging middels 220V kachel met externe aansluiting.

Marktkraam

Door het Dynnox brandcardsysteem te gebruiken valt deze marktkraam in een handomdraai op te zetten.

Post NL goedgekeurde inrichting

Tussenschot dat is voorzien van schuifdeur met raam. De plafondverlichting is voorzien van bewegingsmelder. Vier opklapbare schappen van elk 1,5 meter lang.

De vloerplaat is van antislip berkenmultiplex. Het in en uitstappen wordt vergemakkelijkt met een RVS achteropstap (hier niet zichtbaar).

Post NL goedgekeurde inrichting

Dierenarts

Lades met verdeelvakken die van buiten de auto bereikbaar zijn om gemakkelijk de medicatie en apparatuur te pakken. In de onderste lade is een koelblok voor koeling van geneesmiddelen geïnstalleerd. Bij de afwerking is rekening gehouden met de warme lucht die moet worden afgevoerd. Het koelblok is op de secundaire accu aangesloten en van een  accustatusmeter voorzien.

Dierenarts bedrijfswageninrichting

Waterbedrijf

Complete inrichting in en op de auto. Kunststof wand- en deurbekleding. Afsluitbare kokers op het dak, achteropstap, trap om bij de imperiaal te komen.

Waterbedrijf bedrijfswageninrichting

Trainingscentrum

Diverse blussers nodig voor de arbotraining waarbij de klant de zware blussers arbo-vriendelijk rechtstandig buiten de auto kan laden.

Woningbouwstichting

Combinatie Finnerup bakkenstelling en Just in Case bodemlade. Ruimte achter kopschot goed benut en bereikbaar. Inrichting geschikt voor zeer divers materiaal en gereedschap.

Bedrijfsbrandweer

In overleg met de specialisten van de bedrijfsbrandweer gekomen tot een multifunctionele inrichting toegespitst op gebruik in urgente situaties. Complete uitrusting, snel en overzichtelijk opgeborgen en snel te pakken in urgente situaties. Als tijd belangrijk is en er geen fouten gemaakt mogen worden.

Bedrijfsbrandweer bedrijfswageninrichting

Waterschap

Mobiele werkplaats ook geschikt in het buitengebied zonder stroom en stromend water

Waterschap bedrijfswageninrichting
Bedrijfswaterschap inrichting

Rioleringswagen

Dit is een stand alone rioolreinigingsset geplaatst in het afgeschermde  achterste natte deel van de bedrijfsauto. Het voorste droge deel blijft zo geschikt voor opslag van reservemateriaal, gereedschap en documentatie. Op de ligger boven reinigingsset is ruimte voor natte gereedschappen zoals scheppen en flexibele buis.

Rioleringswagen bedrijfswageninrichting

Radio- en TV-omroep

Schotel antenne voor opvang van radio- en TV-frequenties

Radio- en TV-omroep bedrijfswageninrichting

Afsluitbare materiaalbak voor een pickup

Spatwaterdichte bak van aluminium traanplaat die in de laadbak over de wielkasten valt waardoor de beschikbare ruimte optimaal benut wordt.

Afsluitbare materiaalbak voor een pickup

Aluminium bak voor op de vlakke pickupvloer

Achter het rolluik zijn lades gemonteerd

Rijdend magazijn

Naar wens zijn houten stellingen aangebracht met schappen voor bakjes en een Raaco kofferrek. Onderin is een kofferklem gemonteerd; bovenin een langgoedbak.

Rijdend magazijn met stellingen

Laadruimtebescherming tegen agressieve vloeistoffen

Waterbestendige polyester laadruimtebekleding

Laadruimtebescherming tegen agressieve vloeistoffen

Naar binnen rijden ipv gebruik heftruck

Dit is een oprijdsysteem waarbij de nuttige hoogte van de deuropening slechts enkele centimeters kleiner wordt. Een maatwerkoplossing voor een klant die tot dan toe zijn hoogste rekken alleen met de heftruck in de auto kon zetten.

Oprijsysteem bus
Oprijplaat voor bus

Klantspecifieke ladebodem 

Geheel naar idee van de klant ontwikkeld. Het productieproces is dusdanig geoptimaliseerd dat een sterke prijsreductie geboden kon worden richting de klant bij serieproductie. Met onze kennis van en ervaring met seriematige bouw kunnen wij al bij kleine series ook voor u schaalvoordelen realiseren.

Klantspecifieke ladebodem

Vraag vrijblijvend informatie aan

2 + 6 =