Antidiefstalraamrooster voorzien van poedercoating kleur zwart

 

Van anti-inbraak- of antidiefstalraamroosters of gaasroosters gaat een preventieve werking uit. Deze roosters bieden een extra barrière waardoor dieven niet snel zullen inbreken als ze deze inbraakwerende platen opmerken. Zo bieden ze bescherming tegen diefstal en blijven de goederen en gereedschappen veilig opgeborgen en bovendien de bedrijfswagen onbeschadigd.

Voor alle ramen in laadruimte

De op maat gemaakte raamroosters leveren we voor:

  • de schuifdeur,
  • de achterklep
  • de achterdeuren

We leveren en monteren voor vrijwel ieder type en model de juiste ruitbeveiliging.

Materialen

Er zijn verschillende materialen waarin we de anti-diefstal raamroosters leveren namelijk:

  • Inbraakwerende plaat of rooster 1,5 mm staal met zwarte of witte poedercoating, maaswijdte 35 x 35 mm
  • Aluminium panelen

 

Antidiefstalraamrooster voorzien van poedercoating kleur zwart 

Prima zicht door de anti-diefstal raamroosters naar buiten en beperkte inkijk naar binnen

Voordelen antidiefstalraamroosters op een rij

De sterke anti-inbraak roosters bieden niet alleen bescherming tegen inbraak maar ook beschermen ze de ruiten tegen vallende/schuivende lading of losse goederen. Een ongelukje met het breken van de ruit voorkom je op deze manier.

De raamroosters hebben een perfecte pasvorm hierdoor kunnen wij ze zo monteren dat er geen vervelende klappergeluiden voorkomen worden. Daarnaast voldoen de roosters aan de eisen van verzekeraars voor als u een dure vracht vervoert.

Een ander en zelfs tweeledig voordeel  van de raamroosters ten opzichte van dichte deuren is dat er ten eerste goed zicht van binnen naar buiten is op de weg. Ten tweede is het zicht van buiten naar binnen sterk beperkt. Hierdoor hebben ongenode pottenkijkers minder inkijk in de bedrijfswagen.

Al met al zijn de raamroosters een ideale accessoire om een inbraak in uw bedrijfsbus te bemoeilijken en zijn ze met name onmisbaar wanneer je met dure vracht parkeert in onbewaakte en/of onbekende gebieden.

Voor verdere bescherming tegen diefstal kun je ook nog anti-diefstal sloten laten monteren.

Call Now Button