Van anti-inbraak of anti-diefstalraamroosters of gaasroosters gaat een preventieve werking uit. Het biedt een extra barrière waardoor dieven niet snel zullen proberen in te breken als ze deze inbraakwerende platen opmerken. Zo bieden de roosters bescherming tegen diefstal en blijven uw goederen en gereedschappen veilig opgeborgen en uw bedrijfswagen onbeschadigd.

Antidiefstalraamrooster voorzien van poedercoating kleur zwart

Voor alle ramen in laadruimte

De raamroosters worden op maat gemaakt en zijn leverbaar voor:

  • de schuifdeur,
  • de achterklep
  • de achterdeuren

We hebben de mogelijkheid om voor vrijwel ieder type en model de juiste ruitbeveiliging te leveren en te monteren.

Materialen

Er zijn verschillende materialen waarin de anti-diefstal raamroosters geleverd kunnen worden:

  • Inbraakwerende plaat of rooster 1,5 mm staal met zwarte of witte poedercoating, maaswijdte 35 x 35 mm
  • Aluminium panelen
raamrooster voor antidiefstal

Antidiefstalraamrooster voorzien van poedercoating kleur zwart

Prima zicht door de anti-diefstal raamroosters naar buiten en beperkte inkijk naar binnen

Voordelen op een rijtje

De sterke anti-inbraak roosters bieden niet alleen bescherming tegen inbraak maar ook beschermen ze de ruiten tegen vallende/schuivende lading of losse goederen. Een ongelukje met het breken van de ruit wordt zo voorkomen.

De raamroosters hebben een perfecte pasvorm waardoor ze zo gemonteerd kunnen worden dat vervelende klappergeluiden voorkomen worden. Daarnaast voldoen de roosters aan de eisen die verzekeraars verplicht stellen als u dure vracht verzekerd wilt vervoeren.

Een ander en zelfs tweeledig voordeel  van de raamroosters ten opzichte van dichte deuren is dat goed zicht van binnen naar buiten op de weg behouden blijft. Daarnaast wordt het zicht van buiten naar binnen sterk beperkt. Hierdoor hebben ongenode pottenkijkers minder inkijk in de bedrijfswagen.

Al met al zijn de raamroosters een ideale accessoire om een inbraak in uw bedrijfsbus te bemoeilijken en zijn ze met name onmisbaar wanneer met dure vracht geparkeerd wordt in onbewaakte en/of onbekende gebieden.