Arbo  Veiligheid  Hygiëne

Als we het hebben om arbo veiligheid hygiëne dan gaat het bij arbo  om praktische toepassingen die maken dat je ergonomisch kunt werken. Voorbeelden zijn een handige instap. Voor de veiligheid kies je dan voor een versie met anti-slip profiel. Bij dit laatste onderwerp kun je ook denken aan een brandblusser en branddeken of een EHBO-doos en een oogspoelfles. Als het gaat om hygiëne denk dan aan handwassystemen.

Arbo en veiligheid

 

Bumperbeschermers

Tegen het uitglijden brengen we bumperbeschermers aan van aluminium traanplaat. Deze plaat heeft een anti-slip profiel.

Sidebars & rearbars

RVS schokbestendige en esthetische sidebars en rearbars zijn leverbaar voor bescherming van uw bedrijfswagen tegen parkeer- en beladingschades. Deze bars zijn sterk en toch licht in gewicht.

Bumperbeschermer met antislipprofiel

Hierboven een bumperbeschermer met antislipprofiel voor veiligheid en een nette afwerking

Achteropstap

Om het in- en uitstappen van de bedrijfswagen met lading te vergemakkelijken kan een RVS achteropstap met antislipprofiel geplaatst worden.

Achteropstap bedrijfswagen

Hygiëne

 

 

All-in-one handwassysteem

Fraai lichtgewicht en ruimtebesparende complete handwasset. Hierbij zit zowel zeep, water, papier en eventueel handcrème in één behuizing. Verder voordeel is laag waterverbruik.

All-in-one handwassysteem
All-in one systeem 5 liter

Los gecombineerd

Naar wens is een handwas-set voor onderweg samen te stellen. Te denken valt aan een 10 liter jerrycan met pompje, wasbak met kraan en afvoerslang. Hiermee heb je stromend water aan boord. Gecombineerd met een zeepdispenser met vloeibare zeep, een papierdispenser en een dispenser met reinigingsdoekjes ben je helemaal compleet voorzien.

Complete handwas-set

Losse onderdelen vormen gecombineerd een handwasset

Veiligheid

 

Oogspoelfles

Deze oogspoelfles met fysiologische zoutoplossing (0,9% NaCl) is effectief bij het behandelen en uitspoelen van schadelijke en chemische stoffen uit het oog. Wanneer deze stoffen in contact met de ogen komen, is het belangrijk om snel een oogspoeling te gebruiken om de nadelige gevolgen zo goed mogelijk te beperken. De oogspoelfles 500 ml gebruik je dan als oogdouche voor het spoelen en desinfecteren van de ogen. De ergonomische oogschelp vergemakkelijkt het spoelen omdat dit de oogleden van elkaar houdt. De oogspoelvloeistof neemt vuiligheid mee en dit spoelt vervolgens weg via de afvoeropening.

Oogspoelfles

EHBOset

Verbandtrommel B is geschikt voor bedrijfswagens tot 3500kg.

  EHBO-set

  Blusser

  Zowel schuim als poederblussers kunnen we monteren.

  Poederblusser

  De poederblusser onderscheidt zich door een extreem hoge bluscapaciteit. Inzet mogelijk bij hoge als ook zeer lage temperaturen en zonder gevaar bij onder spanning staande apparatuur. Reken wel met gevolgschade van bluspoeder op elektronische en fijnmechanische apparatuur.

  Schuimblusser

  De schuimblusser kan je met name inzetten bij branden van hout, papier en textiel. Ook kan hiermee op een snelle, krachtige manier ontvlambare vloeistof bij brand blussen doordat een deken van sproeischuim ontstaat. Hierdoor snijdt je direct de luchttoevoer af en smoort het vuur.

   Poederblusser en Schuimblusser

   Blusdeken 1,20 x 1,80

   Een blusdeken is een onbrandbare deken opgevouwen in een koker. In geval van brand trek je de blusdeken aan de twee uiteinden hieruit. Vervolgens leg je de deken op de brand waardoor deze van zuurstof afgesloten raakt en dooft.

    Blusdeken voor veiligheid

    Vraag vrijblijvend informatie aan

    11 + 15 =