Arbo / Veiligheid / Hygiëne

Bumperbeschermers

Tegen het uitglijden kunnen bumperbeschermers aangebracht worden van aluminium traanplaat.

Sidebars & rearbars

RVS schokbestendige en esthetische sidebars en rearbars zijn leverbaar voor bescherming van uw bedrijfswagen tegen parkeer- en beladingschades. De bars zijn sterk en toch licht in gewicht.

Bumperbeschermer met antislipprofiel
Bumperbeschermer met antislipprofiel voor veiligheid en een nette afwerking

Achteropstap

Om het in en uitstappen van de bedrijfswagen met lading te vergemakkelijken kan een RVS achteropstap met antislipprofiel geplaatst worden.

Achteropstap bedrijfswagen

Handwassystemen

All-in-one systeem

Fraai lichtgewicht en ruimtebesparende complete handwasset genaamd ShouderSink. Hierbij zijn zeep, water, papier en eventueel handcrème in één behuizing geïntegreerd. Verder voordeel is laag waterverbruik.

All-in-one handwassysteem
All-in one systeem 5 liter

Los gecombineerd

Naar wens is een complete handwas-set voor onderweg samen te stellen. Te denken valt aan een 10 L jerrycan met pompje, wasbak met kraan en afvoerslang. Gecombineerd met zeepdispenser met vloeibare zeep, een papierdispenser en een dispenser met reinigingsdoekjes.

Complete handwas-set
Losse onderdelen vormen gecombineerd een handwasset

Oogspoelfles

De oogspoelfles met fysiologische zoutoplossing (0,9% NaCl) is effectief bij het behandelen en uitspoelen van schadelijke en chemische stoffen uit het oog. Wanneer deze stoffen in contact met de ogen komen, is het belangrijk om snel een oogspoeling te gebruiken om de nadelige gevolgen zo goed mogelijk te beperken. De oogspoelfles 500 ml kan dan als oogdouche gebruikt worden voor het spoelen en desinfecteren van de ogen. De ergonomische oogschelp vergemakkelijkt het spoelen omdat de oogleden van elkaar worden gehouden. Vervuiling wordt met de oogspoelvloeistof afgevoerd door de afvoeropening.

Oogspoelfles

EHBOset

Verbandtrommel B geschikt voor bedrijfswagens tot 3500kg.

  EHBO-set

  Blusser

  Zowel schuim als poederblussers kunnen gemonteerd worden.

  Poederblusser

  De poederblusser onderscheidt zich door een extreem hoge bluscapaciteit. Inzet mogelijk bij hoge als ook zeer lage temperaturen en zonder gevaar bij onder spanning staande apparatuur. Reken wel met gevolgschade van bluspoeder op elektronische en fijnmechanische apparatuur.

  Schuimblusser

  De schuimblusser kan met name ingezet worden op branden van hout, papier en textiel. Ook kan hiermee op een snelle, krachtige manier ontvlambare vloeistof bij brand geblust worden door een deken van sproeischuim waardoor de luchttoevoer afgesneden wordt en het vuur smoort.

   Poederblusser en Schuimblusser

   Blusdeken 1,20 x 1,80

   Een blusdeken is een onbrandbare deken opgevouwen in een koker. In geval van brand wordt de blusdeken aan de twee uiteinden eruit getrokken en op de brand gelegd waardoor deze van zuurstof afgesloten raakt en dooft.

    Blusdeken voor veiligheid

    Vraag vrijblijvend informatie aan

    5 + 3 =