Assen

Allround maatwerkleverancier in Assen!

Just in Case is uw allround maatwerkleverancier in Assen en omliggende plaatsen. Voorheen leverde Just in Case enkel flightcases, maar de laatste jaren zijn we veel meer producten en diensten gaan leveren waarbij maatwerk van belang is. Het leveren van uw flightcase op maat beslaat nog steeds een groot gedeelte van onze werkzaamheden, maar dit vormt niet meer per definitie onze core business. Tegenwoordig is Just in Case ook uw adres voor uw bus en bedrijfswagen inrichting, oprijplaten en interieurbouw. Just in Case kiest er heel bewust voor om te blijven vernieuwen. Zo spelen wij in op de veranderende vraag en wensen van u als klant.

Voor al uw flightcases

Een flightcase is in feite niets anders dan een praktische presentatiekoffer waarin u uw apparatuur veilig en praktisch kunt vervoeren. Het is van essentieel belang dat u tijdens bedrijfspresentaties een professionele indruk achter laat op uw klanten. De flightcase (incl. omvormer) zorgt ervoor dat u het overzicht behoudt. Bij Just in Case kunt u aangeven wat uw specifieke wensen en voorkeuren zijn. Onze specialisten zullen bij het flightcase bouwen deze realiseren. Zo is het mogelijk dat uw bedrijfslogo of bedrijfsnaam op de flightcase komt. Ook kunnen wij het binnenrack van uw flightcase afwerken met spetterlak, metal-look of gekleurde rackafwerkingen.

Assen

Bus inrichting en oprijplaten

Wij faciliteren naast het flightcase bouwen ook uw bedrijfswagen inrichting. Er zijn tal van voordelen verbonden aan een bus inrichting van Just in Case. Zo is uw bedrijfswagen overzichtelijker wat het plezier in uw werk ten goede komt. Bovendien wordt uw bus veiliger dankzij de stellingen en kasten op maat. Wij hebben bewust de keuze gemaakt voor de duurzame aluminium materialen van Finnerup. Zo dragen wij ons steentje bij aan een betere leefomgeving in de regio van Assen. Dit lichte Finnerup aluminium zorgt voor een aanzienlijke gewichtsbesparing. Dit bespaart een hoop brandstof en zorgt er voor dat uw bus meer laadvermogen heeft. Het Finnerup is zo goed als onverwoestbaar en gaat vele jaren mee. Wij bieden u 3 jaar garantie op het aluminium dat wordt gebruikt op materialen in uw bus. Daarnaast leveren wij ook oprijplaten zodat u uw benodigdheden veilig en gemakkelijk van uw bedrijfswagen naar locatie kunt brengen.

Interieurbouw

Drenthe is in het algemeen geen locatie waar veel bedrijven uit de dienstensector hun kantoren hebben. Toch vormt Assen en omgeving een aantrekkelijke plaats voor veel MKB-bedrijven. Just in Case verzorgt voor veel bedrijven de inrichting van het interieur. Uw balie of loket in Assen kan dankzij de interieurbouw van Just in Case het visitekaartje worden voor uw klanten in Assen!

De beste keuze voor al uw maatwerk

Dankzij de kennis en vaardigheden van onze specialisten kunnen wij tot in de kleinste details maatwerk leveren in Assen en omgeving. Voor al uw flightcases, de inrichting van bedrijfswagens, oprijplaten en interieurbouw is Just in Case het juiste adres in Groningen en omstreken!