Assen

Allround maatwerkleverancier in Assen!

Just in Case is allround maatwerkleverancier in Assen en omliggende plaatsen. Voorheen leverde Just in Case enkel flightcases, maar de laatste jaren zijn we veel meer producten en diensten gaan leveren waarbij maatwerk voorop staat. Naast het leveren van een flightcase op maat zijn we ook sterk in het betimmeren en inrichten van bedrijfswagens.

We kiezen er heel bewust voor om te blijven vernieuwen. Zo spelen wij in op de veranderende vraag en wensen van onze klanten. Hierdoor is bijvoorbeeld een uniek oprijsysteem ontstaan. Twee uitschuifbare oprijplaten vormen naadloos met de laadvloer één groot oprijplateau.

Behalve voor kisten en daarnaast bus en bedrijfswagen inrichting zijn we ook het adres voor interieurbouw en CNC-freeswerk.

  Mogelijkheden flightcases

  Een flightcase is een praktische presentatiekoffer waarin je apparatuur veilig en praktisch vervoert. Tijdens bedrijfspresentaties kan je hiermee een professionele indruk achterlaten bij klanten. De flightcase met allerlei mogelijke opties zorgt ervoor dat er overzicht is en alles wat nodig is bij de hand blijft (zelfs een omvormer kunnen we inbouwen).

  Als je specifieke wensen of voorkeuren hebt dan kunnen wij je daarmee verder helpen. Onze specialisten zullen bij het flightcase bouwen jouw wensen realiseren. Zo is het mogelijk dat er een bedrijfslogo of bedrijfsnaam op de flightcase komt. Ook kunnen wij het binnenrack van de flightcase afwerken met spetterlak, metal-look of met gekleurde rackafwerkingen.

  Allround maatwerkleverancier in Assen!

  Bus inrichting en oprijplaten

  Naast het flightcase bouwen zijn we ook kundig op het gebied van bedrijfswagen inrichting. Er zijn tal van mogelijkheden voor een ideale op het werk afgestemde bus inrichting. Zo wordt de bedrijfswagen overzichtelijker wat het plezier in het werk ten goede komt. Bovendien wordt de bus veiliger dankzij degelijke stellingen en kasten op maat die we vakkundig monteren.

  Duurzaamheid

  Wij kiezen bewust voor de duurzame aluminium materialen van Finnerup om zo bij te dragen aan een betere leefomgeving in de regio van Assen. Daarnaast zorgt het lichte Finnerup aluminium voor een aanzienlijke gewichtsbesparing. Hierdoor kun je een hoop brandstof besparen. Bovendien zorgt dit er voor dat uw bus meer laadvermogen heeft. De Finnerup inrichting is zo goed als onverwoestbaar en gaat vele jaren mee. Wij bieden 3 jaar garantie op het aluminium dat wordt gebruikt.

  Oprijplaten

  Daarnaast leveren wij oprijplaten zodat je de benodigdheden veilig en gemakkelijk van de bedrijfswagen naar de werklocatie kunt brengen.

  Interieurbouw

  Drenthe is in het algemeen geen locatie waar veel bedrijven uit de dienstensector hun kantoren hebben. Toch vormt Assen en omgeving een aantrekkelijke plaats voor veel MKB-bedrijven. Just in Case verzorgt voor veel bedrijven de inrichting van het interieur. Uw balie of loket in Assen kan dankzij de interieurbouw van Just in Case een mooi visitekaartje worden.

  De beste keuze voor maatwerk

  Dankzij de kennis en vaardigheden van onze specialisten kunnen wij tot in de kleinste details maatwerk leveren in Assen en omgeving. Voor het produceren van flightcases, de inrichting van bedrijfswagens, oprijplaten en interieurbouw staan wij klaar voor iedereen in Groningen en omstreken!

  Call Now Button