Assen

Maatwerk bedrijfswageninrichting in Assen!

Je weet wat je nodig hebt in je bedrijfswagen om je werk goed uit te voeren in Assen en omgeving. Daarbij moet een nieuwe inrichting lang meegaan en er ook nog eens goed uitzien. Bij het betimmeren en inrichten van bedrijfswagens houden wij rekening met al jouw wensen. We leggen verschillende mogelijkheden uit en denken met je mee om tot de meest optimale inrichting te komen, ook qua budget.

 

  Inrichtingen voor je bedrijfswagen in Assen maken we naar wens voor jouw op maat. Alles wat je wenst voor jouw inrichting kunnen we leveren.

  Grofweg 3 mogelijke businrichtingen in Assen

  Vooropgesteld al onze inrichtingen gaan decennia lang mee en zien er professioneel uit. Je kunt je apparatuur en materialen er veilig en praktisch mee vervoeren. Je krijgt overzicht over alles wat je mee neemt en je kunt het snel pakken.

  1 Aluminium inrichtingen

  Bij volledig aluminium inrichtingen kun je kiezen uit twee merken. Ten eerste is er het recent ontwikkelde Tom Lock systeem. Daarnaast is er het gerenommeerde Finnerup systeem. Op deze beide systemen heb je drie jaar garantie. Echter ze gaan veel langer mee en wij hebben dan ook de ervaring met Finnerup inrichtingen dat je ze twee tot drie keer over kunt bouwen in een volgende bedrijfswagen.

  2 Aluminium houten JIC inrichting

  Dit soort inrichting bouwen we in huis volgens een speciale methode die we ontlenen aan onze jarenlange ervaring met de flichtcasebouw. De verbindingen moeten oerdegelijk zijn wil een instrumentenkist heel blijven bij grof vervoer. Hiermee zijn inrichtingen van dit type dan ook oerdegelijk. We maken ze speciaal naar wens op maat. Een uniek product dus.

  3 Standaard aluminium houten JIC inrichting

  Dit betreft dezelfde soort bouwwijze als de inrichting onder punt 2. Echter, hier betreft het standaard maten. Hier hangt een lager prijskaartje aan omdat we deze sneller kunnen bouwen dan een inrichting specifiek op maat. Het betreft dus wel eenzelfde topklasse product.

   

  Aluminium Houten inrichtingen in standaardmaten of op maat gemaakt te leveren

  JIC inrichting, hier stellingkast bij de schuifdeur

  Aanvragen informatie of advies!

  3 + 6 =

  Bus inrichting en oprijplaten in Assen

  Er zijn tal van mogelijkheden voor een ideale op het werk afgestemde bus inrichting in Drenthe. Zo kun je bijvoorbeeld oprijplaten laten inbouwen zodat je eenvoudig een pompkar of kruiwagen naar binnen rijdt. Dit oprijsysteem bouwen we in onder een 5 cm verhoogde laadvloer. De platen liggen dus nooit in de weg en rammelen niet onderweg.

  Duurzaamheid betekent voordeel voor jou

  Wij kiezen bewust voor de duurzame aluminium materialen om zo bij te dragen aan een betere leefomgeving in de regio van Assen. Daarnaast zorgt het lichte aluminium voor een aanzienlijke gewichtsbesparing. Hierdoor kun je een hoop brandstof besparen. Bovendien zorgt dit er voor dat je bus meer laadvermogen over houdt. 

  Call Now Button