Baliescherm

Als baliescherm leveren wij een kuchscherm, ook wel spuugscherm of hoestscherm genoemd. Deze anti spatschermen helpen coronabesmetting tegen te gaan. Denk hierbij aan een scherm op de balie van de receptie van (tand)artsen, fysiotherapeuten en andere zorgaanbieders. Maar ook een scheidingswand horeca kan gerealiseerd worden.

De transparante balieschermen worden gemaakt van polycarbonaat. Daarmee zijn onze schermen duurzaam en veilig in tegenstelling tot plexiglasschermen die gemakkelijk breken en dan gevaarlijk versplinteren.

Met de balieschermen brengt u een veilige scheiding aan tussen uzelf en klanten. Zo zorgt u er aan de ene kant voor dat u zelf geen Corona krijgt en aan de andere kant dat de klant zich veilig weet. Zo kan het werk gewoon doorgaan.

Polycarbonaat baliescherm

Het polycarbonaat (Lexan) dat wij gebruiken voor het baliescherm is erg sterk en zo goed als onbreekbaar. Het is veel sterker dan plexiglas. Het heeft een uitstekende lichttransmissie zodat er veel licht op het werk blijft bestaan. Het scherm is 4 tot 5 mm dik.

 

 

 

Baliescherm op maat

Veel balies verschillen van elkaar. Het is vaak het eerste wat een klant ziet als deze binnenkomt en daarmee direct een visitekaartje. Daarom maken wij een baliescherm voor u op maat. Op deze manier zal het prachtig bij de balie passen en vormt het baliescherm met de balie samen één geheel. Wij kunnen het naar uw wens maken.

Ook kunnen wij met u meedenken. Zo is het verstandig om het baliescherm niet aan alle kanten strak aan te sluiten op plafond en wand omdat u dan de klant niet meer verstaat. Ook zullen we oplossingen bedenken voor eventuele kabeldoorvoer of andere gewenste opties.

Een goed scherm valt niet op. We proberen de schermen helemaal uit te voeren in zeer helder polycarbonaat. Het resultaat is een nagenoeg onzichtbare bescherming.

 

  Toepassingen kuchscherm

  Het scherm wordt veel toegepast bij balies met klantencontact. Eigenlijk wordt een coronascherm ingezet zodra de anderhalve meter afstand die we in acht moeten nemen niet handig is. We leveren dan oplossingen zodat je jouw werkzaamheden toch kunt uitvoeren, maar nu op beschermde wijze.

   

   

   

   

   

  Leveringstermijn hoestscherm

  Op dit moment kunnen wij nog op korte termijn een baliescherm maken en leveren. Bij een eenvoudig scherm betekent dit dat we die vaak nog dezelfde dag kunnen maken en versturen. Naarmate het baliescherm specifieker wordt, zullen wij meer tijd nodig hebben om te ontwerpen, de offerte te maken en het product te maken en te versturen. Wij kunnen hierover een indicatie geven bij het eerste contact.

   Montage spuugscherm

   Dit is afhankelijk van het type scherm dat u kiest. Zo is er een losstaand baliescherm denkbaar wat eenvoudig op voetjes staat. Dit kunt u zelf neerzetten en weer weghalen als het niet meer gewenst is of op een andere plaats nodig is.

   Ook is het denkbaar dat u voor een vast scherm kiest. Omdat het polycarbonaat erg sterk is, kan het meestal vrij eenvoudig vastgezet worden. Mocht het later weer verwijderd worden dan kan dit ook makkelijk en vrijwel zonder sporen na te laten.

    

    Kenmerken baliescherm 

    • Biedt bescherming tegen Coronavirus bij kuchen en hoesten
    • Elk scherm is handgemaakt
    • Scherm naar wens op maat
    • Unieke afmetingen mogelijk
    • Snel leverbaar
    • Materiaalgebruik is polycarbonaat/ Lexan
    • 4 of 5 mm dik
    • De helft lichter dan glas
    • Uitzonderlijk hoge taaiheid en slagvastheid
    • Nagenoeg onbreekbaar en daarmee veel sterker dan plexiglas en daardoor veiliger
    • Hoge optische helderheid
    • Bestand tegen extreme temperaturen van -30 tot 120 graden Celsius
    • Nette vormgeving
    • Eenvoudig aan te brengen
    • Ook weer makkelijk te verwijderen zonderdirect zichtbare sporen

    Vraag vrijblijvend informatie aan

    13 + 1 =

    Call Now Button