Bedrijfswagen accessoires

Handige bedrijfswagen accessoires verhogen het efficiënt gebruik van je werkbus. Zo zijn er bijvoorbeeld producten om snel je lading vast te zetten in je bus of buitenom. Dat scheelt tijd en ergernis bij het zekeren van de lading en het voorkomt rondrollen van spullen in de laadruimte.

Maar er is meer. Denk bijvoorbeeld aan verlichting, omvormers of bus accessoires die je auto of gereedschap beschermen tegen schade of diefstal. Ook zijn er handige zaken beschikbaar voor je eigen veiligheid en hygiëne.

Werkbus accessoires om lading vast te zetten

Om snel materialen, gereedschappen en andere zaken vast te zetten voor onderweg kun je bestelbus accessoires zoals spanstangen en spanbanden gebruiken die je in vliegtuigrails vasthaakt. Daarmee zet je alles snel vast. Hierdoor blijft alles onderweg op z’n plek. Dit is wel zo veilig. Bovendien blijft je lading onbeschadigd op deze manier.


Bestelbus accessoires voor stroom

Naast het vastzetten van materiaal voor vervoer kun je ook denken aan het aanschaffen van inrichting accessoires voor stroom. Bijvoorbeeld met een omvormer kun je de stopcontacten en het licht voeden. Dit is handiger dan via de accu die leeg kan raken en je niet meer kunt starten.


Andere accessoires die je werk vergemakkelijken

Er zijn allerlei zaken die het werken in de bus vergemakkelijken. Zo verhuis je met een imperiaal een aantal zaken naar het dak zodat je meer werkruimte in je bus vrijhoudt. Met een handenwasset maak je tussendoor je handen schoon. Met de ladderlift berg je de ladder buitenom op.

Voor gezonde lucht in de bus plaats je ventilatie op het dak. Extra lampen in de laadruimte en buitenom vergemakkelijken het zicht op je werk. Met extra sloten en raamroosters bescherm je jouw spullen.

Kitkokers, spuitbussen, slangenof kabels, klein assortiment ijzerwaren kun je overzichtelijk bergen in allerlei opbergsystemen. Wil je daarnaast iets koelen of je bus verwarmen dan zijn daar mooie oplossingen voor. Tot slot is er verschillende voertuigbescherming om je bus of jezelf heel te houden.