Bedrijfswagen accessoires

Bedrijfwagen accessoires zoals een omvormer, verlichting, ventilator, daktransport, veiligheid & hygiëne product, antidiefstal slot of rooster, vastzetsysteem, opbergsysteem, plastic scherm, et cetera

Handige bedrijfswagen accessoires verhogen het efficiënt gebruik van je werkbus. Ze helpen je bijvoorbeeld om snel je lading vast te zetten in je bus of buitenom.

Daarnaast kun je denken aan accessoires in de inrichting voor elektra. Tot slot kun je nog denken aan bus accessoires die je auto beschermen of de spullen die er in liggen. Ook zijn er handigheidjes beschikbaar voor je eigen veiligheid en hygiëne.

Werkbus accessoires om lading vast te zetten

Om snel materialen, gereedschappen en andere zaken vast te zetten voor onderweg kun je bestelbus accessoires zoals spanstangen en spanbanden gebruiken die je in vliegtuigrails vasthaakt. Daarmee zet je alles snel vast. Hierdoor blijft alles onderweg op z’n plek. Dit is wel zo veilig. Bovendien blijft je lading onbeschadigd op deze manier.

Telescoopstang om materialen in de bedrijfswagen horizontaal of verticaal vast te zetten

Vraag vrijblijvend informatie aan

12 + 5 =

Bestelbus accessoires voor stroom en verlichting

Naast het vastzetten van materiaal voor vervoer kun je ook denken aan het aanschaffen van inrichting accessoires voor stroom en verlichting. Vervolgens kun je de stopcontacten en het licht dan laten voeden door een omvormer. Dit is handiger dan via de accu die leeg kan raken. Met als risico dat de auto vervolgens niet meer wil starten.

Clayton omvormer voor sinusstabiele stroom voor onderweg

Clayton omvormer voor sinusstabiele stroom onderweg

Overzicht overige bedrijfswageninrichting accessoires

Denk bij overige bestelwagen accessoires aan:

Klik op de onderdelen voor meer informatie of neem contact op voor een vrijblijvend individueel advies

    Call Now Button