Eerste hulp bij vieze handen

Handwasset bedrijfswagen

Onze handwasset voor de bedrijfswagen is een All-in-one handwassysteem. Hierin zit zowel zeep, water, papier, eventueel handdesinfectiemiddel of handreiniger en een afvalbakje in één behuizing. Deze handwasset is mooi om te zien, ruimtebesparend en licht in gewicht Verder voordeel is het lage waterverbruik.

 

🛒 de all-in-wand handwasset

Handwasset bedrijfswagen

Een handwasset is in de bedrijfswagen onmisbaar als je onderweg bent. Eenvoudig je vieze handen wassen na gedane arbeid is toch wel heel erg prettig. Omdat er niet overal makkelijk een wasgelegenheid voor handen is, is het fijn om een eigen mogelijkheid daarvoor aan boord te hebben.

Met deze handwasset heb je alles bij je om onderweg je handen te kunnen wassen: water, zeep desinfectiemiddelof cleaner of scrub en papier en een daarvoor bestemd afvalbakje

Mobiele handwasunit

We hebben een prachtige oplossing als het gaat om even onderweg je handen of iets anders te reinigen. Dit is de mobiele handwasset voor in de bedrijfswagen. Het is een professioneel handreinigingssysteem wat je overal mee naar toe kan nemen. Bovendien neemt dit maar weinig plek in.

 

Indien nodig kun je de gehele handwasset uit de bedrijfswagen ook meenemen naar de werkplek. De set zit namelijk met een klemgespband vast aan een montagebeugel. Deze beugel zit op een vaste plek in de auto gemonteerd. In één beweging maak je de unit los en neem je deze moeiteloos met de bijbehorende schouderband over je schouder mee.

Een beugel om de handwasset in de bedrijfswagen te monteren en daarna steeds snel de handwasset in en uit de auto te nemen

Unieke waterleiding

De handwasset is voorzien van een unieke buigbare waterleiding zonder kraan. Deze kun je met je pols of onderarm bedienen. Dit is fijn want zou je met je handen een kraan moeten opendraaien dan wordt deze vies van het vuil wat je van de werkplek hebt meegenomen. Na het handenwassen breng je de buigbare waterleiding van deze all-in-one handwasset weer in uitgangspositie. Dan stopt ook het stromen van het water.

De flexibele waterleiding kun je in elke gewenste stand zetten en blijft dan gefixeerd in die positie staan. Beweeg je de leiding naar beneden dan komt hier door de zwaartekracht water uit lopen. Wijst de slang naar boven dan komt er geen water uit.

De handwasset is zeer zuinig in waterverbruik

Met de gesp is de mobiele handwasset snel mee te nemen naar de werkplek en daarna weer snel bevestigd
De handwasset bedrijfswagen heeft een flexibele waterslang die in elke gewenste stand gefixeerd blijft staan. Omhoog blijft het water in het reservoir en naar beneden loopt het water eruit

Plek handwasset in de bedrijfswagen

 • Vaak is bij de kleinere bedrijfswagen één van de twee achterdeuren een geschikte plek om de handwasset te monteren. Zodra je de deur opendoet is de set beschikbaar op een aangename hoogte. Het water kan ook makkelijk weglopen of in een emmer opgevangen worden.
 • Bij de grotere bedrijfswagen kun je de set ook monteren aan de stellingkast. Als deze stellingkast tot de deur toe doorloopt kun je nog steeds makkelijk het water kwijt.

Welke plek je ook kiest voor de plaatsing van de handwasset, plaats deze altijd rechtop. Dit is van belang omdat de watertank anders leeg kan lopen onderweg.

Voor de all-in-one-handwasset is altijd wel een plekje te vinden in de bedrijfswagen. Heel handig voor onderweg.

Wasinstructie mobiele handwasset

 1. Veeg eerst met papier eventueel smeer en vuil van je handen af
 2. Voor water met de pols of onderarm de waterleiding naar beneden buigen; zo wordt de leiding niet vies
 3. Handen bevochtigen
 4. Leiding terug bewegen met pols of onderarm
 5. Handen inzepen en goed wrijven volgens RIVM richtlijnen
 6. Meeste zeep met een stukje papier afnemen
 7. Opnieuw met de pols de waterleiding naar beneden buigen
 8. Resterende zeepresten afwassen
 9. Waterleiding terug bewegen
 10. Handen drogen met papier
Als je het hengsel aan de mobiele wasset vastmaakt dan neem je hem makkelijk over de schouder overal mee naartoe

Kenmerken all-in-one handwassysteem

 • In één behuizing zit de complete set om je handen te wassen geïntegreerd: (desinfecterende) zeep, handcleaner of ethanol, water, papier en eventueel handcrème
 • Minimaal watergebruik; tot 90% minder dan bij een reguliere wastafel of jerrycan met kraan
 • Waterslang die in elke gewenste stand fixeert
 • Waterreservoir van 5 liter
 • Lichtgewicht en ruimtebesparend
 • Via montagebeugel eenvoudig monteren en demonteren
 • Mobiel en dus mee te nemen naar de werkplek
 • Geschikt voor elk type bedrijfswagen of personenuto
 • Duurzaam materiaal: behuizing van kunststof
 • Gezonder reinigen zonder chemicaliën of handgel
 • Milieuvriendelijk: biologisch afbreekbare zeepproducten
 • Geïntegreerd afvalbakje voor papierresten
 • Flacons met reinigingsmiddelen en papier zijn na te bestellen of vul na met je eigen favoriete zeep

 

Mocht je liever een vaste wasunit wensen die je zelf samenstelt dan kan dit ook. Op maat kunnen wij dit voor u maken.

De all-in-one-handwasset is handig voor onderweg. Als je het hengsel vastmaakt loop je er zo mee weg.
Bij het interieur van de handwasset zie je duidelijk rechts de rol papier, in het midden het afvalbakje en links de handreiniger met uiterst links de waterslang. Achter de handreiniger is de afsluitbare vulopening voor het watervat en daarachter is nog plek voor een zeeppompje.
Bij het interieur van de handwasset zie je duidelijk rechts de rol papier, in het midden het afvalbakje en links de handreiniger met uiterst links de waterslang. Achter de handreiniger is de afsluitbare vulopening voor het watervat en daarachter is nog plek voor een zeeppompje.

Drie reinigingsproducten bij de handwasset bedrijfswagen

Bij de handwasset zijn drie reinigingsproducten ontwikkeld: crèmezeep, handreiniger en handdesinfectie. Deze drie producten hebben elk heel praktische eigenschappen.

Crèmezeep

Deze crèmezeep valt makkelijker af te wassen dan normale zeep. Hierdoor is minder water dan gebruikelijk nodig. Omdat het aloe vera bevat is het hydraterend en helen huidbeschadigingen vlotter. Zo blijven je handen zacht en soepel en drogen ze minder uit.

Handreiniger

Dit product is speciaal voor als je erg vieze handen hebt. Het verwijdert makkelijk olie, vet, teer, enzovoort. Daarnaast neemt het vieze geuren van de handen weg. Belangrijk is dat het ook de groei van micro-organismen remt.

Handdesinfectiemiddel

Dit middel is voor de desinfectie van de handen en de onderarmen. Hier houden virussen in het algemeen niet van. Veilig en schoon om weer te vertrekken na gedane arbeid.

Middelen die bij de mobiele handwasset horen zijn de zeep, cleaner en de handrub (scrub).
Handwasset voor onderweg met daarin alles wat je nodig hebt zoals water, zeep, papier voor het afdrogen