Eerste hulp bij ongelukken

Lifehammer

De lifehammer is een TUV gecertificeerde noodhamer waarmee je eenvoudig een ruit kunt versplinteren om jezelf te bevrijden uit de bedrijfswagen in een noodgeval.

Duw in geval van nood de keramische kop tegen de ruit aan en druk stevig, het glas zal breken zonder dat daar veel kracht voor nodig is.

Met het geïntegreerde mes kun je de autogordel doorsnijden indien nodig.


Goed voorbereid met de Lifehammer

Met deze tool heb je zekerheid dat je jezelf of anderen uit benarde situaties kunt bevrijden. Dit is vooral van belang als tijd een kwestie is. Bijvoorbeeld als na een auto-ongeluk je wagen in brand vliegt of vol water loopt.

Je hoopt zulke dingen niet mee te maken maar het geeft toch gemoedsrust als je weet dat je dit instrument binnen handbereik hebt. Het is een compact stuk reddend gereedschap waarmee je adequaat kunt handelen in geval van nood.

Wat is een Lifehammer?

Het is een compact veiligheidsinstrument dat je helpt ontsnappen uit je voertuig na een ongeval of tijdens een andere noodsituatie. Het bestaat uit een stevige handgreep en een dubbele kop, waarvan er één een geharde stalen punt heeft om autoruiten te breken, terwijl de andere een snijmes bevat om autogordels door te snijden.


 

Waarom kiezen voor de Lifehammer?

  1. Noodgevallen komen onverwacht:

Zelfs de meest ervaren chauffeurs raken soms betrokken bij een ongeval. Een Lifehammer kan dan het verschil maken tussen vast blijven zitten in een voertuig of snel een veilige omgeving bereiken.

Het getuigd daarom van verantwoordelijkheid en zorgzaamheid om te investeren in een lifehammer voor de veiligheid van jou en de medepassagiers.

 

  1. Betrouwbare Kwaliteit:

De lifehammer is gemaakt van hoogwaardige materiaal met ultra-scherpe geharde stalen punt die moeiteloos ruiten doorbreekt. Daardoor weet je zeker dat deze dienst doet als het nodig is. Daar wil je wel zeker van kunnen zijn.

 

  1. Redding binnen handbereik:

Met de Lifehammer kun je zelfstandig jezelf in veiligheid brengen. Zo ben je niet afhankelijk van anderen die mogelijk te laat komen.

 

  1. Compact

Dankzij het compacte formaat is de Lifehammer makkelijk te bergen in je auto op een plek dat je het direct kan grijpen indien nodig. Hierbij kun je denken aan het dashboardkastje, de deurzakken of zelfs aan de zonneklep

 

  1. Gemoedsrust voor chauffeurs en passagiers: Het geeft een gevoel van geruststelling en veiligheid om een Lifehammer altijd binnen handbereik te hebben. In geval van nood weet je dat de redding nabij is.

 

  1. Voorbereid op weg:

Net als dat je zorgt dat je materialen een goede plek krijgen in de bedrijfswagen kies je voor de Lifehammer als lifesaver onderweg. Alles wat je nodig hebt is mee en heeft een vaste logische plek in je wagen.Bovenkant formulier

Maak van veiligheid en gemoedsrust prioriteiten in jouw leven!

Bestel nu de lifehammer – Veiligheid staat voorop!

Let op: De Lifehammer is geen vervanging voor voorzichtig rijden en het naleven van verkeersregels. Het is echter een essentieel hulpmiddel om je voor te bereiden op noodsituaties op de weg.