Beveiliging & Anti-diefstal

Aangezien er steeds meer auto-inbraken plaatsvinden wordt beveiliging tegen diefstal steeds belangrijker. Je wilt jouw gereedschappen en materialen graag behouden om je werk te verrichten. Het is dan wijs geen risico te nemen en te zorgen voor anti-diefstal raamrooster en sloten ter beveiliging.

Anti-diefstalsloten & raamroosters

Je wilt je bedrijfswagen beveiligen tegen diefstal. Dan is de beste preventie het combineren van anti-diefstalsloten met speciale raamroosters achter de ramen van de laadruimte om inbraak te voorkomen.

Als je deze beide zaken laat aanbrengen op je bus wordt inbreken schier onmogelijk. Ze zorgen samen voor een goed beveiligde bedrijfswagen.


De verschillende sloten

Wat de sloten betreft zijn er twee opties. De eerste mogelijkheid is opbouwsloten op de schuifdeur en de achterdeuren. Deze zijn duidelijk zichtbaar waardoor er een preventieve werking vanuit gaat. Mocht de dief het toch nog willen proberen dan heeft deze pech want de sloten zijn heel moeilijk te forceren.

🛒 Opbouwslot

Een tweede mogelijkheid is te kiezen voor extra sloten aan de binnenzijde van de laadruimte. Deze zijn centraal te vergrendelen. In dit geval wijzen stickers op de auto de inbrekers op de beveiliging. Zo werkt ook dit systeem preventief. Omdat de sloten aan de binnenkant zitten kunnen inbrekers er niet bij.


De raamroosters

Voor ieder type bedrijfswagen leveren we raamroosters op maat. Dit geldt ook voor alle wagens met ruitenwissers achter. Het raamrooster verhindert de dief in de auto te komen als er een raam ingeslagen is.

De raamroosters zijn zo vormgegeven dat het zicht door de zijdeur en achterdeuren of achterklep behouden blijft.

Een bijkomend voordeel van het gebruik van raamroosters is dat het glas ook van binnenuit beschermd is. Als je een deur dicht gooit terwijl er nog lading uitsteekt dan stoot dit tegen het rooster en niet door het raam.