Je lading is veilig

Opbouwsloten en Gatelocks

Gatelock opbouwsloten zijn een goede keuze als je diefstal wilt voorkomen. Daarnaast kun je kiezen voor een inwendig centraal sluitsysteem. Beide opties zijn geschikt als je de inhoud van je laadruimte preventief veilig wilt stellen. Hieronder lichten we beide mogelijkheden toe.

🛒 Opbouwslot

Gatelock anti-diefstal sloten

Roestvrijstalen opbouwsloten

Dit zijn fraaie gebruiksvriendelijke opbouwsloten. Deze kun je laten monteren op de schuifdeur en de achterdeuren.

Kenmerken:

  • Preventieve werking vanwege de duidelijke zichtbaarheid; het schrikt inbrekers af.
  • Oersterke mechanische sloten.
  • Ongrijpbaar voor de meeste inbraakgereedschappen.
  • Ook Boor- en slijpbestendig.
  • Met 1 sleutel kun je alle Gatelock sloten bedienen.
  • Hoogste beveiligingsgraad en gecertificeerd door CNPP en Sold secure.

Slamlock of deadlock functie

Je hebt de keuze uit een slamlock of deadlock functie van het slot. Bij slamlock valt de deur automatisch op slot bij het sluiten. Voordeel is dat je er geen omkijken naar hebt. Heb je de deur dichtgedaan dan zit deze automatisch op slot. Hier hoef je niet over na te denken.

Bij deadlock is altijd de sleutel nodig bij het op slot doen. Het voordeel hiervan dat je niet steeds de deur open hoeft te maken met de sleutel. Dit is vooral handig als je zelf steeds in de buurt van de auto werkt en er zicht op kunt houden of gewend bent de auto met de afstandbediening op slot te doen.

 

Centraal sluitsysteem

Dit systeem sluit de auto van binnenuit centraal af. Daarbij  zijn de extra sloten niet zichtbaar. Tevens zijn ze onbereikbaar voor inbrekers.

Om te voorkomen dat ze het toch proberen wordt hierbij een preventieve werking bereikt met het gebruik van 4 stickers. Deze kun je aan de binnenkant van de ramen kleven. Zo voorkom je diefstal als je iets van waarde vervoert in de laadruimte.

Dit Gatelock-slot is oerdegelijk. In dit filmpje zie je hoe moeilijk het is dit slot te forceren.