Hoogwaardig RVS

Imperiaal dakdragers

Met de imperiaal kun je in één rit meer meenemen: dat bespaart tijd en brandstof. Het gebruik is ook nuttig bij vervoer van lange materialen die niet in de bedrijfsbus passen zoals ladders en buizen. Onze fraaie imperiaal van RVS (316) blijft er levenslang goed uitzien omdat het van een kras- en corrosiebestendig materiaal vervaardigd is. Geen zorgen dat bij beschadiging roest ontstaat. Daarnaast is deze imperiaal enorm sterk en toch licht in gewicht.

Maatwerk imperiaal

De imperiaal wordt op maat ontworpen passend bij de maatvoering en belijning van je bedrijfswagen. Voor ieder type auto is er een op maat gemaakte imperiaal beschikbaar die op de daarvoor bestemde montagepunten van het dak vast te zetten is. Zo wordt het dak juist belast en is de draagkracht optimaal.

De imperiaal is geheel gemaakt van ronde buis wat het vastsnoeren van de bagage vergemakkelijkt. De zijkanten zijn open waardoor je snel bij je lading kunt. Tegelijkertijd biedt dit veel opties om de lading goed te zekeren. Je kunt kiezen uit ‘full roof’ of kortere uitvoeringen.

Bijzonderheden imperiaal

Anti-ruis wikkel

Aan de voorkant zit een anti-ruis wikkel. Hierdoor verandert de luchtstroom wat een lage weerstand als gevolg heeft. Hierdoor voorkom je fluitende geluiden.

Ladderrol

Aan de achterzijde is de imperiaal standaard voorzien van een ladderrol. Dit helpt om eenvoudig materialen het dak op te krijgen.

Doorlopende reling

Deze imperiaal heeft een fraai modern design. Extra is dat de reling doorloopt voorbij de ladderrol voor extra veiligheid en steun. Zo verlies je de lading niet via de zijkant.


Opties dakdragers

RVS-loopplank

Je kunt een rvs-loopplank als optie toevoegen. Deze bezit een antislip oppervlak. Handig als je op de imperiaal wilt lopen om bijvoorbeeld iets vast te binden. De breedte van 25 cm is genoeg om over te lopen. De lengte is naar wens en kan net zo lang als de imperiaal zijn.

Trap

De imperiaal met of zonder loopplank kun je combineren met een trap. Deze plaatsen we achterop de auto. Hiermee kun je makkelijk op de auto komen via de anti-slip treden. Deze trap is maatgemaakt bij jouw type auto met klep of deur. Hierdoor blijft je kenteken en verlichting goed zichtbaar, past het bij de openingshoek van de achterdeur en blijven de achteruitrijcamera of parkeersensoren werken.

Opklapbare leuning

Je kunt er zelfs voor kiezen om een opklapbare leuning te nemen bij je imperiaal. Als je op de imperiaal werkt is het bij een hoogte van 2,5 meter verplicht om een reling te hebben.

Montage

Dat doen wij voor je. Ook kunnen we je de imperiaal los toezenden zodat je deze zelf monteert. Dan leveren we bevestigingsmaterialen en uitgebreide handleiding mee.