Je rug is je dankbaar

Ladderlift

De ladderlift is een ergonomische uitvinding waarmee je eenvoudig je ladders op het dak van je bus kunt laden. Je haakt de ladder aan de lift. Afhankelijk van het systeem gesp je de ladder vast aan de ladderlift. Vervolgens kun je met één arm de lift bedienen en verdwijnt de ladder gezekerd op het dak.

Rhino laddertransportsysteem laden achter de bus

Laad-, los- en vastzetsysteem voor één of meerdere ladders. Het perfecte gereedschap voor het vervoer van ladders op het dak van uw voertuig. Vanaf de grond met gemak en veilig ladders op het dak van de auto laden of lossen die meer dan manshoog zijn.

  • Volledige lift-assistentie door middel van gasveren.
  • Lichtgewicht ijzersterke aluminium ladderbeveiliging met anti-vibratievoorzieningen
  • Dubbele fixatie middels verstelbare riemen
  • Koperen bussen
  • Volledig afgedichte lagers voor moeiteloos bewegen
  • Rubber dempers beschermen de ladders
  • Aerodynamisch ontwerp
  • Leverbaar in lengtes: 2.2  en 3.1 m.

Het systeem is twee keer aan een 20g crash test onderworpen en is tevens volledig TUV GS gecertificeerd.

laddertransportsysteem laden naast de bus

Hierbij kun je één ladder laden vanaf de zijkant van de bus. Het voordeel hiervan is dat je dit systeem ook kunt gebruiken in een krappe parkeerruimte. Een tweede voordeel is dat zodra de ladder op het dak ligt dan is deze automatisch gezekerd. Deze ligt dan goed vast.

  • Volledige lift-assistentie door middel van gasveren

Voordelen van het gebruik van de ladderlift

Tijdbesparing

Heb je een bedrijfswagen die uitgerust is met een ladderlift dan heb je veel sneller je ladders geladen en gelost. Je kunt dus efficiënter meerdere klussen per dag afronden.

Ergonomisch

Met gebruik van de ladderlift vermindering je de fysieke belasting van het laden en lossen. Je hoeft ook niet je dak op te klimmen om je ladder vast te leggen. Dit kan blessures voorkomen en vermoeidheid beperken.

Veiligheid

Met een ladderlift kun je veilig vanaf de grond de zware ladders het dak op en af brengen. Je hoeft het dak niet op of op een los trapje naast de bus te staan. Hiermee verkleint het risico op vallen of struikelen.

Optimalisatie van de laadruimte

De ladders kunnen via de ladderlift het dak op. Deze hoeven dus niet langer de laadruimte te bezetten. Zo kun je jouw bus efficiënte inzetten en bovendien je bus ruimer houden en veelzijdiger inzetten.