Veilig gekoeld

Koelladen

Neem jij spullen mee die je koel wilt houden dan is een koellade een goede optie. Koelladen, ook wel bekend als koelboxen of koelunits plaatsen we in de laadruimte om een gecontroleerde koelomgeving te bieden. Ze zijn ontworpen om bederfelijke goederen of producten op een koele en veilige temperatuur te houden tijdens het transport. Je kunt in de koellade bijvoorbeeld medicatie of levensmiddelen goed houden.

Koeling

Met elektrische koelladen kun je koelen terwijl je weinig vermogen gebruikt. De lade sluiten we aan op de standaard accu van de auto. Dit kan omdat ze zo weinig stroom vragen.

Kenmerken van onze koelladen:

  • Met een regelknop op de thermostaat is de temperatuur in een lade in te stellen. Dit zorgt voor een nauwkeurige controle van de interne temperatuur zodat je kunt voldoen aan eventuele specifieke regelgeving en veiligheidsnormen.
  • Er is een temperatuurbereik van 0 °C tot +15 °C.
  • Dit koelvermogen is gegarandeerd als de temperatuur in de bus niet hoger komt dan +32 °C.
  • Met een luchtvochtigheid in de bus onder 90 % blijven de laden goed koelen.
  • Ze nemen weinig ruimte in en daarom is een klein hoekje voldoende om er één te plaatsen.
  • Eventueel zijn ze te verkrijgen met een verdamper die we op anderhalve meter afstand kunnen plaatsen. Voordeel hiervan is dat de plaatsing van de lade flexibeler is. Je hoeft niet per se ruimte achter de koellade te hebben.
  • Voorzien van laadspanningbeveiliging van de startaccu. De koellade wordt afgeschakeld als de accuspanning te laag wordt. Je startaccu raakt zodoende niet beschadigd.

Als je meer koelruimte nodig hebt dan één of meerdere koelladen dan leveren we ook op maat gemaakte koelboxen. Deze hebben een eigen stroomvoorziening op basis van een eigen accu. Deze kun je opladen via het boordsysteem of via een kabel aan de walstroom.