Warm zonder zorgen

Standkachel

Met een standkachel kun je een aangenaam klimaat creëren in de laadruimte om te werken. De kachel sluiten we aan op de brandstoftank van de auto. zo heb je geen speciale brandstof nodig die slecht wordt als je deze langer bewaart.

Voordelen aansluiting standkachel op boordbrandstofsysteem

Tijdsbesparing

Het mooie van het aansluiten van de standkachel op het boordbrandstofsysteem is dat je niet apart een brandstofsoort voor je kachel hoeft te regelen. De brandstof uit je auto is steeds voorhanden mits je tijdig naar de benzinepomp blijft gaan.

Geldbesparing

De brandstof die je aan de pomp tankt is goedkoper dan een speciale lang bewaarbare brandvloeistof. Waarbij je ook nog eens de kans loopt dat de brandstof slecht wordt over de zomer en onbruikbaar is. Zonde dat je dan brandstof weg moet gooien.


Elektrische kachel

Een alternatief voor de standkachel is de elektrische kachel. Deze  sluit je in principe altijd aan op walstroom. Dit is omdat er voor warmte veel energie nodig is. Dat zou een boordsysteem te zwaar belasten.

Mocht je echter tijdens de tijd dat je de bus wilt verwarmen de beschikking hebben over walstroom dan is dit een eenvoudige oplossing waarbij we een aansluiting op de bus maken waar je zo de stekker in kunt pluggen.