Snel en goed ladingzekeren

Rails

Er zijn twee goede redenen om bindrails te gebruiken in de bedrijfswagen. Ten eerste kun je hiermee je lading op z’n plek houden. Dit voorkomt beschadiging aan je spullen. Een tweede reden is dat je bus zelf heel blijft. Het voorkomt blutsen in de wanden en deuren door rondvliegend materiaal.

🛒 Bindrails aluminium combirails incl. gat 25mm

🛒 Vliegtuigrail met of zonder flens

🛒 Vliegoogjes

 

Mogelijkheden bindrails/ankerrails

Diverse maten en soorten

Er zijn verschillende soorten lichtgewicht vliegtuigrails die je kunt gebruiken als bindrails. Wat je nodig hebt hangt af van wat je wilt vervoeren. Wij adviseren je graag en hebben verschillende efficiënte ideeën en tips voor je.

Combinatiemogelijkheden

De bindrails kun je namelijk op legio manieren inzetten en gebruiken in combinatie met spanbanden voorzien van haken of oogjes of spanstangen met M8 of M10 vastzetknoppen of inklikhaken. Allemaal makkelijk met 1 hand in te klikken.

Gebruiksopties

De rails kun je horizontaal of verticaal gebruiken. Daarbij kun je ze zowel op of in de vloer, wand en plafond monteren. Het is mogelijk om ze vlak in te frezen. Op die manier blijft bijvoorbeeld de vloer mooi vlak.

Materiaalopties

De bindrails is van lichtgewicht aluminium. Voor de liefhebber zijn er ook stalen rails te koop. Dit soort rails is verzinkt. Nadeel is dat dit toch de neiging heeft om te oxideren na een aantal jaren.

Aluminium bindrail zonder flens op de wand gemonteerd naast het bestaande sjor-oog
Aluminium vliegtuigrails met flens met kunststof of metalen vliegogen met daaraan een spanband met ratel
Aluminium combirails met bijbehorende ratelspanband

Aluminium bindrails met spanstangsysteem

De bindrails wordt vlak ingefreesd in de vloer en tegen het plafond gemonteerd waartussen de telescopische spanstangen met veer komen. Zo kan de lading gezekerd worden tussen de wand of kast en de spanstangen.

De spanstangen kun je ook horizontaal gebruiken. Dan monteren we rails op de wand.

Spanstangen type 1 niet in gebruik netjes opgeborgen achter op de stellingkast. In de vloer zijn twee strips ankerrails te zien waar je de spanstangen in kunt borgen.