Opbergsystemen

Opbergsystemen maken dat je materialen een vaste plek krijgen in de bedrijfsbus. Een plek waar je je spullen direct weer vindt. De opbergsystemen zorgen er ook voor dat je jouw spullen veilig en schadevrij op een vaste plek kunt vervoeren.

Voorbeelden van opbergsystemen

Lange materialen

Zijn er lange materialen die je mee wilt nemen zoals buizen of latten dan passen die mooi in een langgoedbak. Deze bak monteren we meestal bovenop een aluminium stellingkast.

Een andere mogelijkheid is een pipetube op het dak.

Kabels of slangen

Die kun je mooi opbergen in speciaal daarvoor bestemde houders: de kabel- of slanghouder. Deze houder monteren we vaak op de wand of op de zijkant van een stellingkast.

Klein assortiment

Om klein assortiment overzichtelijk mee te nemen in de bedrijfswagen kun je denken aan Raaco koffers . In deze koffers met onderverdeling kun je veel kwijt. Een andere opties is een lade met verdeel schotten of inzetbakjes.

Een andere optie is lades met assortimentbakjes of inzetbakjes. Als je de lade uittrekt heb je overzicht over je hele assortiment en inzicht in de voorraad.

Tot slot zijn kunststof bakken eventueel met dwarsverdeelschotjes  een goede optie. Deze bakken breng je onder in de stellingkast.

Groot assortiment

Grote voorraaddelen vinden hun plek in grote kunststofbakken of eurobakken. Onze stellingkasten bouwen we op de pasmaat van deze bakken.

Daarnaast passen middelgrote onderdelen zoals knelkoppelingen prima in vloerladen met een vakverdeling.

Mappen, papieren en/of tablet

Zaken als mappen, losvliegende papieren en/of een tablet kun je mooi opruimen in een console. De console past soms mooi tussen de beide voorstoelen. Dan zijn je spullen uit zicht en tegelijk goed opgeborgen.

Werkjassen en veiligheidspakken

Dit soort zaken kun je eenvoudig kwijt op kledinghaken die we aan de wand of in een kast bevestigen. Dit is vooral nodig als je natte kleding hebt.

Spuitbussen en kitkokers

Die kun je kwijt in speciaal daarvoor bestemde houders of voorraadrekken.