Benut de ruimte tussen de voorstoelen

Console

In een console kun je bijvoorbeeld mappen, papieren en tablet opbergen. Dit levert een vaste plek op en je spullen zijn mooi uit zicht. Consoles kunnen we in diverse maten leveren om de ruimte tussen de stoelen efficiënt te benutten als opbergruimte. Ze worden geproduceerd in een combinatie van aluminium en hout en kunnen eventueel worden gestoffeerd.

De console bestaat uit een bergbakgedeelte onderin voor bijvoorbeeld het opbergen van mappen en een scharnierend deksel. Dit deksel is voorzien van een opstaande rand waardoor je in het ontstane bakje nog losse spullen kunt leggen. In dit bakje bouwen we voorin ook vaak nog een dubbele bekerhouder. Aan de voorzijde is het deksel voorzien van een sluiting.

De binnenzijde kan voorzien worden van 5 mm hardschuim als bescherming. Hiermee is het mooi afgewerkt en het voorkomt krassen op gevoelige apparatuur.

Een special zoals een onderbak met hangmappen is ook leverbaar.

Gestoffeerde console

Deze uitvoering is afgewerkt met een non-woven textiel in de kleur antraciet. Dit past mooi bij het interieur van de auto en geeft een luxe uitstraling.


Console met lades

Deze console kunnen we uitvoeren met twee of drie lades en een bovenbak. We gebruiken een scheepssluiting voor de lades zodat ze onderweg gesloten blijven.

Basis console

Bij al onze consoles hebben we ons laten inspireren door de flightcasebouw. Bij dit ongestoffeerde model met plat deksel is dat nog duidelijk te zien.


Voordelen gebruik van console op een rij

  • Lege ruimte tussen de voorstoelen benut je goed
  • Papieren slingeren niet rond maar hebben een vaste plek en blijven netjes
  • Geen chaos in de cabine maar orde en netheid
  • Goede uitstraling naar klanten toe
  • Snel vinden wat je nodig hebt en daarmee tijdsbesparing
  • Veilig dat papieren en andere losse materialen niet rondvliegen maar vastliggen
  • Je laptop of I-pad liggen beschermd en uit zicht wat inbraak mogelijk voorkomt