Handig voorraadbeheer

Kitkokerhouders

In een kitkokerhouder leg je of zet je kitkokers. Reuze handig zijn ze snel te pakken en op te slaan. De kokers blijven mooi op hun plek en rollen niet door de bus of stelling. Ook hoef je je geen zorgen te maken dat je kitkokers beschadigen.

🛒 Kitkokerhouder hout

🛒 Kitkokerhouder metaal

De houten kitkokerhouder is geschikt voor 3 rijen met ieder 6 kokers. Deze houder is gemaakt van 9mm dik berkenmultiplex. Deze is erg degelijk en kent dan ook een lange levensduur.

Je vult deze houten houder van bovenaf waarna de kokers geborgd op hun plek blijven liggen. Vervolgens kun je voor het gebruik van onderaf een kitkoker uit de ronde gaten trekken.

Deze kitkokerhouder is geschikt voor het houden van een voorraad van 18 nieuwe kokers.

De stalen houder is voorzien van een grijze poedercoating. In deze kitkokerhouder passen 6 kitkokers. Je bergt ze hierin in een mum van tijd vertikaal op en hebt ze snel weer bij de hand als je ze wilt gebruiken.

Deze is ook geschikt voor voorraad en ook voor kitkokers in gebruik.


Voordelen kitkokerhouder

Prettig dat je de kitkokers tijdens het werk  snel kan vinden omdat ze een vaste plek hebben. Ook handig om in één blik te zien hoe het met de voorraad staat. Kitkokers in gebruik raken niet uit zicht. Zo voorkom je dat je per ongeluk een nieuwe pakt terwijl er nog een aangebroken kitkoker is. Op deze manier voorkom je verspilling.

Eenvoudige montage

Met een paar schroeven kan je zowel het houten als het stalen type houder aan de wand van de bus (laten) vastzetten. Dit kan handig zijn  mocht je over gaan naar een nieuwe bus of de indeling een keer willen veranderen.

Maatwerk

Zoek je een ander formaat houten houder dan maken we deze speciaal voor jou naar wens.