Hangen en drogen

Kledinghaken

Kapstokhaken dienen jouw gemak: Je weet waar je je jas vindt en weer ophangt. De bus blijft overzichtelijk en oogt ruim. Een opgeruimde en nette bus is aantrekkelijker voor klanten en laat een professionele indruk achter. Bovendien is natte kleding als je het ophangt sneller droog dan wanneer je het in een hoek propt.

Voordelen gebruik kledinghaken

Voor een kapstok bestaande uit een aantal losse kapstokhaken is al snel een hoekje beschikbaar in de bedrijfsbus. Het gebruik hiervan kan verschillende voordelen bieden.

Tijdsbesparing

Er is een aangewezen vaste plek voor het ophangen van je jassen, tassen en dergelijke. Bij het opbergen hoef je niet te denken waar je ze zult bergen: dat spaart tijd. Zo organiseer je deze spullen goed. Ook kun je ze makkelijk en snel weer vinden en pakken.

Bus blijft ruimtelijk en overzichtelijk

De jassen nemen geen ruimte in van de schappen of de laadvloer als ze aan een kapstok hangen. Hierdoor blijven de schappen beschikbaar voor andere materialen. Bovendien ziet de bus er groter uit als er geen werkkleding op de vloer ligt.

Nette indruk

Doordat er minder ‘rommel’ rondslingert ziet de bus er keurig uit. Ook lijkt de laadruimte ruim hierdoor. Mooi professioneel

Schoon en kreukloos

Op de vloer worden deze items toch snel vies en gekreukt als ze op elkaar gedrukt liggen. Door het ophangen van jassen en tassen aan een kapstok blijven ze schoon en kreukloos. Dit ziet er wel zo goed uit richting klanten. Je kleding is toch een visitekaartje.

Veiligheid

Door jassen en tassen op te hangen voorkom je eenvoudig een struikelpartij en/of ongeluk.

Hygiënisch

Hangende jassen en tassen dampen sneller uit. Hiermee voorkom je onnodige vermeerdering van bacteriën en schimmels in je vochtige goed. Komt je goed in aanraking komt met de laadvloer dan wordt het nog smeriger. De bacteriën zullen ook stank in je kleding veroorzaken wat je liever voorko