Assortiment overzichtelijk bij de hand

Raaco koffers

Raaco koffers kun je verkrijgen in 55, 80 en 150 mm hoogte. Waarbij de maten 55 en 80 voorzien zijn van inzetbakjes van slagvast doorzichtig kunststof. Waarbij met bakjes verschillende indelingen mogelijk zijn. Koffers met een hoogte van 150 mm worden geleverd zonder bakjes.

🛒 Raaco koffer

Raaco assortimentsdoos

De handige stevige blauwe Raaco assortimentsdoos van polypropyleen is een kunststof sorteerkoffer waarin je kleine onderdelen kunt opbergen en bewaren zoals schroeven, bouten, moeren, enzovoort. Daarnaast biedt de koffer bescherming als u er kwetsbare onderdelen in wilt bewaren. Hierbij zijn de onderdelen over de uitneembare bakjes te verdelen. Ook zijn de koffers sterk en gaan daardoor lang mee.

De Raaco assortimentsdoos valt goed af te sluiten met een doorzichtig polycarbonaat deksel. Waarbij zich in het deksel u-profielen bevinden en daarbij een raster op de bodem waardoor de bakjes met inhoud onderweg op hun plek blijven.

Door middel van een stabiele schuifsluiting wordt de koffer gesloten en vergrendeld. Waarbij onder de sluiting vlakjes met rode markering waarschuwen mocht de schuif niet ver genoeg dichtgeschoven zijn. Als de rode markering niet meer te zien is dan is de koffer goed vergrendeld. Vervolgens is deze makkelijk te vervoeren aan de degelijke handgreep.

De koffers passen mooi in een kofferrek dat hierop is afgestemd. Zo liggen ze keurig op een vaste plek. Daarbij verschuiven en vallen ze onderweg niet.


Toepassing Raaco assortimentsdoos

In de bedrijfswagen kun je alle kleine onderdelen in de koffers overzichtelijk meenemen. Ook neem je de koffers aan de handgreep makkelijk mee naar de werkplek. Steeds zijn uw onderdelen netjes opgeborgen. De losse bakjes kun je er ook uithalen en bij de werkplek neerzetten of vullen in het magazijn.


Raaco koffers in diverse maten

Raaco Carry-Lite 80mm hoog diverse bakjes indeling