Opgeruimd staat netjes

Slanghouder

Op een slanghouder kun je bijvoorbeeld slangen of kabels bergen. De houder hangt aan de wand van je bus of de zijwand van een stelling. De slangen of kabels hangen er netjes en zonder knikken overheen. Daarmee blijven ze heel en behoren los slingerende of in elkaar geknoopte kabels of draden tot het verleden.

🛒 Slang- of kabelhouder

Voordelen gebruik  kabelhouder

Efficiënt

Wanneer kabels op de kabelhouder hangen, zorgt dit voor een extra overzichtelijke, efficiënte en netjes uitziende bus

Ruimtebesparend

Je houdt tegelijkertijd je bus lekker ruim; de laadvloer blijft vrij. Het gebruik van de kabelhouder werkt dus ruimtebesparend omdat de houder vaak mooi in een loos hoekje hangt.

Tijdsbesparend

Je weet te allen tijde waar de kabels te vinden zijn als je ze nodig hebt. Dit levert een tijdsbesparing op. Ook als je ze weer terug hangt hoef je geen plekje te zoeken om ze te op te bergen. Mooi praktisch in gebruik.

Opgeruimd imago

Dat kabels niet rondslingeren, levert een positieve indruk op bij klanten en zakelijke partners.

Veiligheid

Ook de veiligheid is er bij gebaad dat kabels niet rondslingeren. Voor je het weet struikel je toch een keer over zo’n los liggende kabel.

Materiaal blijft heel

Tot slot beperk je het risico dat de kabels beschadigd raken. Als ze op de grond liggen kun je er gemakkelijk een knik in krijgen. Erger nog, de mantel kan gedeeltelijk stuk gaan waarbij de draad bloot komt te liggen.

Kabelhouder of slanghouder voor het goed en veilig opbergen van slangen en verlengkabels. Te monteren in de laadruimte. Deze zijn verkrijgbaar in drie maten.

Lichtgewicht

De houders zijn van aluminium en daarmee licht in gewicht en duurzaam.