Meer overzicht & minder geschuif

Verdeelschotten

Aluminium verdeelschotten zijn handig in een stellingkast van een bedrijfswagen omdat ze een verdeling scheppen in de schappen. Zo kun je onderdelen van elkaar scheiden. Je krijgt zo een handige vakverdeling voor een goed overzicht. Ook zal je lading minder schuiven doordat je kleinere vakken schept met de verdeelschotten.

Aluminium verdeelschotten

Onderdelen scheiden

Met een verdeelschot maak je een onderverdeling in een vak zodat twee vakken ontstaan. Je kunt in ieder vak een andere soort lading leggen. Daarbij scheid je dus het ene van het andere.

Fixeren

Naast het scheiden van onderdelen is een ander doel van verdeelschotten om zaken te fixeren. Met de schotten zorg je er voor dat materiaal niet te ver heen en weer of door elkaar kan schuiven. Hierdoor verhoogt het de veiligheid en voorkomt het ongelukken of beschadiging door rondvliegend materiaal of gereedschappen.

Overzicht

Verder creëer je overzicht met de onderverdeling. Je kunt je spullen er efficiënt door organiseren en verschillende spullen van elkaar gescheiden houden.

Tijdsbesparing

Doordat verschillende zaken van elkaar gescheiden worden met behulp van de verdeelschotten kun je sneller de juiste zaken vinden. Dat levert dus tijdswinst op.

Flexibele indeling

Het is prettig dat de schotten eenvoudig te verzetten zijn. Wil je na verloop van tijd een andere indeling, dan zijn ze gemakkelijk te verplaatsen. Zo kan je de stellingkast altijd optimaal benutten, afhankelijk van je wensen of veranderende behoeften.

Duurzaam

Het aluminium waar de schotten van gemaakt zijn is sterk en licht. Bovendien is het materiaal corrosiebestendig. Vocht is geen probleem. Hierdoor zullen de schotten lang meegaan en een lange levensduur hebben.

Hygiënisch

De schotten kun je eenvoudig reinigen met een sopje. Lekker hygiënisch. Zo blijft je bus er langdurig netjes uitzien. Ook al omdat de spullen netjes gescheiden opgeborgen liggen.

Beter voorraad overzicht

Doordat je met de verdeelschotten meer vakken creëert, kun je de verschillende onderdelen gescheiden wegleggen. Hierdoor heb je een beter overzicht over je voorraad.

Verdeelschotten op maat voor verschillende toepassingen

Verdeelschotten voor stellingkasten

Met de schotten deel je de schappen op in verschillende compartimenten. Je kunt de indeling voor jou zo efficiënt mogelijk maken. Ook kun je het later nog weer aanpassen aan je specifieke behoefte.

Verdeelschotten voor lades

In lades is het mogelijk om zowel schotten in lengte als breedte richting te plaatsen. Op die manier ontstaan er vakjes. Dit is een mooie optie als je geen losse kunststof bakjes wilt gebruiken maar wel een onderverdeling wilt voor klein materiaal.