Verlichting

Verlichting van de laadruimte van de bedrijfswagen is in de meeste gevallen matig. Wil je nuttige binnenverlichting dan kunnen we ledstrips of spots inbouwen. Er is ook verlichting die aan de buitenkant van de auto aangebracht wordt. Als eerste kun je hierbij denken aan signaalverlichting: licht om het overige verkeer opmerkzaam te maken op jouw auto. Daarnaast zijn er schijnwerpers: fel licht om zelf goed zicht op het werk te hebben.

Soorten verlichting

Binnenverlichting

Hieronder valt de verlichting die je extra toevoegt aan de al bestaande verlichting in de laadruimte. Dit kan algemene verlichting zijn door middel van ledstrips of gericht licht met spots op de werkplek.

Signaalverlichting

Dit is de verlichting aan de buitenkant van de wagen die de omgeving attendeert op de aanwezigheid van jouw auto. Het gaat hierbij om gecertificeerde knipperende verlichting.

Schijnwerpers

Dit is verlichting waarmee je de omgeving van je bedrijfswagen kunt verlichten zodat je  goed licht op je werk houdt ook als het buiten donker is.


Voordelen ledverlichting

Voor al onze verlichting maken we gebruik van ledtechniek. Dit heeft een aantal voordelen:

  • Ten eerste heeft led een laag stroomverbruik.
  • Daardoor belast je ook de accu niet te zwaar.
  • Daarnaast geeft led mooi, helder en sterk licht.
  • Je hebt veel branduren en de verlichting gaat niet snel stuk. Led heeft veel meer branduren dan TL verlichting of halogeenlampen.
  • Vanwege het lage vermogen en stroomverbruik zijn ze meestal aan te sluiten op de binnenverlichting. Dit scheelt in aansluitkosten in vergelijking met aansluiting op de accu.