Goed zicht binnen en buiten je bus

Schijnwerpers

Met schijnwerpers in of op je bedrijfsbus heb je goede verlichting op je werkplek. Je hoeft daarvoor alleen de schakelaar over te zetten. Ook is het mogelijk de verlichting mee te schakelen met de achteruitrijverlichting. Dan heb je perfect zicht bij het achteruit rijden.

De schijnwerpers verbruiken slechts 24 watt per uur en geven desondanks veel licht. Je belast de accu er nauwelijks mee tijdens gebruik.

Dit werklicht kun je in de laadruimte laten installeren of aan de buitenkant van je bus. We lichten dit hieronder even toe.

🛒 Schijnwerper

Schijnwerpers/ led-werklampen

Montage in de bus

Je kunt de schijnwerper in de bus laten monteren. Vaak zijn ze draaibaar waardoor je er zowel in als buiten de auto plezier van hebt. Want ook buiten de wagen krijg je er veel licht van mits je de deuren open houdt. Wil je het warm of juist koel houden in je bus dan kan dit een nadeel zijn.

Montage buitenom of magneetvoet

Wil je liever de deuren dicht houden bij je werkzaamheden buiten dan kunnen we daar een speciale schijnwerker voor leveren en monteren. Maar je kunt ook kiezen voor een mobiele schijnwerper met magneetvoet. Ook hierbij maken we altijd gebruik van led-technologie.

Licht aan/uit met schakelaar

Mocht je als werkplekverlichting een schijnwerper willen dan sluiten we deze aan met schakelaar. Bewegingsmelders zijn hier niet handig omdat je vaak langer op de werkplek aan de slag bent of juist rustig en geconcentreerd werkt waardoor de melder je niet ziet bewegen.


Het nut van schijnwerpers

Verlichting van je werkgebied

Schijnwerpers kun je gebruiken om een specifiek werkgebied te verlichten, zoals een bouwplaats of een buitengebied waar je reparaties uitvoert.

Efficiënter werken

Omdat je met de schijnwerper goed zicht hebt op je werk kun je efficiënter je werkzaamheden uitvoeren.

Ongevallen voorkomen

Als je ziet wat je doet heb je minder kans op fouten of een ongeluk. Zo werk je veilig met een schijnwerper gericht op je werk.

Verhoogde zichtbaarheid

Een goed verlichte werkplek buiten de bus wordt ook door andere verkeersdeelnemers sneller waargenomen. Dat is wel zo veilig. Je mag namelijk niet in alle gevallen signaalverlichting voeren.