Bumperbeschermer

BLIJVEND GAVE BUS

Een bumperbeschermer beperkt zichtbare beschadigingen aan de bumper. Het geeft daarbij de auto een robuuste uitstraling.

Belangrijker nog, de beschermer voorkomt dat je uitglijdt bij het instappen. Dit komt door het gebruik van aluminium traanplaat met ribbels voor goede grip.

Bumperbeschermer van aluminium traanplaat om uitglijden te voorkomen

Maatwerk bumperbeschermer

We monteren bumperbeschermers op maat van aluminium traanplaat. Deze plaat heeft een anti-slip gerstekorrelprofiel. Dit verhoogt de instapveiligheid en verfraaid je wagen.

Op maat gemaakte bumperbeschermer van traanplaat.

Bumperbeschermer met antislipprofiel voor veiligheid en een nette afwerking


Voordelen gebruik bumperbeschermer

  1. Als je bumper al veel krassen of andere zichtbare beschadigingen heeft, kun je voor een de looks een bumperbeschermer nemen. De ongerechtigheden verdwijnen onder de beschermer en de auto ziet er weer professioneel uit.
  2. Verder heeft een bumperbeschermer ook een preventieve werking. Je bumper blijft onder de beschermer netjes. Bij latere verkoop van de auto ziet deze er nog gaaf uit wat de verkoopwaarde kan verhogen.
  3. Denk daarnaast ook aan kostenbesparing: Een bumperbeschermer is goedkoper te vervangen mocht deze beschadigen, dan een volledige bumper. Dus als je te maken hebt met verkeer of krappe parkeerruimtes dan kan de beschermer goed dienst doen. De beschermer is eenvoudig te verwijderen als dit nodig is en laat doorgaans geen sporen na op de bumper.
  4. Tot slot levert de bumperbeschermer een professionele uitstraling op. Je wagen ziet er langdurig netjes uit omdat lichte krassen niet opvallen op de beschermer. Ook geeft de beschermer je auto een robuuste look. Dit kan beide een positieve indruk bij klanten opleveren.

Een bumperbeschermer kun je combineren met een rearbar. Hiermee is de bumper nog verder beschermt tegen schade.

Je auto mooi afgewerkt met zowel een bumperbeschermer als een rearbar. Beide items helpen te voorkomen dat de auto beschadigd