Sidebar & rearbar

STOER EN STIJLVOL

De sidebar en rearbar van RVS zijn stilistische elementen bij je voertuig die tegelijkertijd beschermen tegen schade bij kleinere ongelukken. De dikwandige buis is bestand die wij gebruiken kan tegen een stootje en is sterker dan aluminium.

 

De Sidebar en rearbar beschermen je bedrijfswagen voor directe beschadigingen en geeft je bus een stoere uitstraling

RVS Sidebars

De functie van sidebars is de carrosserie van de bedrijfswagen beschermen tegen schade. Daarbij geven de hoogwaardige RVS-sidebars de auto een professionele en betrouwbare look. De sidebars beschermen de auto tegen dure schades bij lichte ongelukken. Handig als je vaak via de zijschuifdeur je spullen laadt en lost.

Bodemvrijheid

De sidebars zijn maatgemaakt bij jouw type auto. Daarbij letten we er op dat de bodemvrijheid gelijk blijft. Een sterk subframe met vierpuntsverbinding monteren we daarvoor op de juiste hoogte.

De sidebar is uit te breiden met een RVS opstaptrede.

 

De sidebar beschermt je bedrijfswagen zonder dat je aan bodemvrijheid hoeft in te boeten

RVS rearbar

Wil je zorgen dat je auto niet beschadigd aan de achterkant? Neem dan een schokbestendige en esthetische rearbar van hoogwaardig (geborsteld) RVS. Deze beschermt je bedrijfswagen effectief tegen lichte aanrijdingen, parkeer- en beladingschades. Ze zijn van topkwaliteit, sterk en daarbij toch licht in gewicht. Bovendien geven ze je voertuig een stijlvol uiterlijk. 

Trekhaak en parkeersensoren

Geen probleem als je een trekhaak of parkeersensoren aan je bedrijfswagen hebt. Er zijn mogelijkheden dit te combineren met een rearbar. Deze is dan onderbroken op de plek van de trekhaak.

De rearbar kun we leveren geintegreerd  in een opstaptrede

De RVS rearbar geeft je auto een stijlvol uiterlijk en beschermt je bedrijfswagen effectief tegen lichte aanrijdingen, parkeer- en beladingschades

Sidebar en rearbar: besparing van tijd en geld

De sidebar of rearbar vangt de klap op mocht er iets misgaan bij het parkeren of het laden en lossen. Het idee is dat de side & rearbar minder kosten dan de reparatie van de auto. Zo voorkom je dat een inschattingsfoutje een dure grap wordt. Daarnaast scheelt het je de tijd die het kost om de auto ter reparatie te brengen en op te halen. Bovendien heeft je bus na jaren een hogere restwaarde omdat de lak nog gaaf is aan de zijkant.

Deze sidebar met geïntegreerde opstap maakt instappen makkelijk naast dat het je zuto beschermt tegen lichte aanrijdingen en ook een stijlvol element is.

Deze sidebar met geïntegreerde opstap dient meerdere doelen:

  • Bescherming van de auto tegen lichte botsingen
  • Het vergemakkelijkt het in- en uitstappen
  • Als element om je auto een stijlvolle look te geven