Bedrijfswagen inrichting

Wie zijn wij en wat doen wij?

Just in case is een allround maatwerkleverancier. Dit houdt in dat wij verschillende producten en diensten ontwerpen, monteren en leveren waarbij maatwerk van belang is. Bij maatwerk moet u onder meer denken aan uw bestelwagen inrichting. Just in case ontwerpt de inrichting van de bus volledig in overleg met de klant zodat u alles precies aansluit bij uw wensen. Wij richten ons vooral op Noord-Nederland.

Het adres voor de inrichting van uw bestelwagen

Just in case hecht veel waarde aan kwaliteit, goede service en duurzaamheid. Dit komt ook tot uiting als het gaat om bestelwagen inrichting. Met uw bus brengt u dagelijks producten naar de klant, daarom is het van groot belang dat uw bestelwagen vakkundig wordt ingericht. Een systematische inrichting van uw bus helpt u bij uw dagelijks werk. Het voorkomt zoeken bij het bezorgen van de pakketten. Voor de klant is het ook fijn als hij binnen zo kort mogelijke tijd geholpen wordt. Een vakkundig ingerichte bestelwagen draagt daar zeker aan bij. Just in case is het juiste adres voor bestelwagen inrichting.

Bedrijfswagen inrichting

Gericht op uw specifieke wensen

Geen bedrijf of klant is hetzelfde. Dit geldt ook voor bestelwagen inrichting. Waar het ene bedrijf grote stellingen wil, wil een volgende klant juist een inrichting met erg gedetailleerde kastjes. Zo zal de ene klant veel waarde hechten aan wandbekleding van Berkenfenolplaat en zal een andere klant juist gaan voor een lat-om-latbetimmering met gatenpatroon. In overleg zullen onze specialisten er voor zorgen dat uw bestelwagen volledig wordt ingericht volgens uw specifieke wensen. Met onze knowhow en jarenlange ervaring weten wij dat een bakker of bloemist het op prijs zal stellen als hij beschikt over een aantal uitneembare etages in zijn bestelwagen. Als u een schoonmaakbedrijf heeft zult het belangrijk vinden dat er stromend water, een opberg ruimte en een duidelijke afbakening tussen een schoon en een vuil gedeelte is. Zo ziet u maar, we kunnen de inrichting van uw bestelbus helemaal afstemmen op uw dienstverlening.

Voor uzelf en voor uw klant

Als u uw bestelwagen laat inrichten door Just in case, zult u dit snel merken aan het gemak en het overzicht waarmee u uw dagelijkse werkzaamheden uitvoert. U zult u afvragen waarom u niet eerder uw bus professioneel heeft laat inrichten door ons. De inrichting van Just in case zal bovendien leiden tot een optimale klantgerichtheid. Onze specialisten geven u met plezier advies over de inrichting van uw bus. Bij Just in case is de klant koning!