Fiat Fiorino van voor 2023

Dit is een compacte bedrijfsauto waarbij de stellingkast van buitenaf goed te bereiken is. Daarnaast is het gebruik van vloerladen een mogelijkheid.

De modellen Fiorino S en Fiorino Adventure worden niet meer gemaakt evenals de identieke modellen Citroën Nemo en Peugeot Bipper. Wij maken er nog wel inrichtingen voor.

Hieronder vind je een inrichtingsvoorstel voor een stellingkast voor de Fiorino’s tot 2023. Verderop bespreken we de verschillende opties voor vloerladen voor deze modellen.

Voor een inrichtingsvoorstel voor het nieuwe model van de Fiat Fiorino van 2023 kun je het beste even contact met ons opnemen:


Stellingkast Fiat Fiorino

Hierbij is er één kast die we op maximale grootte maken voor de linker zijkant. Op die manier kun je die hele zijkant benutten en blijft daarnaast zoveel mogelijk ruimte vrij voor andere zaken.

PDF Stellingkasten Fiat Fiorino

Is er behoefte om meer materialen weg te bergen dan kan deze inrichting gecombineerd worden met standaard vloerladen.  Er zijn 2 gebruikelijke opties:

  • 2 bodemlades met de opening aan de achterzijde. Deze lopen dan over de gehele lengte van de laadvloer. Het inrichtingsvoorstel vind je verderop.
  • 3 bodemlades waarvan twee met de opening aan de achterkant en 1 met de opening aan de zijkant. Deze optie is vooral handig als er weinig parkeerruimte is en u de lades toch volledig uit wilt kunnen trekken. Neem even contact met ons op voor deze optie.

Fiat Fiorino stellingkasten

Stellingkasten voor Fiat Fiorino

Linksvoor achter het kopschot

Kast achter de bestuurder, standaard/ondiep


Vloerladen Fiat Fiorino

Hier passen twee standaard vloerladen in die via de achterkant van de auto bereikbaar zijn.

Afmetingen voor beide vloerlademodulen leverbaar in 2 hoogtes:

Hoogte 180mm (inwendig 140)

  • Uitwendig: B 470 x D 1275
  • Inwendig: B 390 x  D 1240

Hoogte 250mm (inwendig 210)

  • Uitwendig: B 470 x D 1275
  • Inwendig: B 390 x  D 1240

Deze vloerladen zijn 1080mm uittrekbaar. Ze zijn elk belastbaar tot 80 kilo.

Deze vloerladen hebben ieder 4 uitneembare verdeelschotten. Een andere verdeling of een inlay is mogelijk tegen meerprijs.

Materiaalgebruik

  • Berkenmultiplex in een combinatie van 9 en 12 mm voor een optimale sterkte-gewicht verhouding.
  • Stalen rollagergeleiders
  • Verdekte greep/sluiting combinatie

Via de vloerladen zijn alle materialen van buiten de auto goed bereikbaar. Prettig  dat je de auto niet in hoeft om bij je spullen te kunnen.

PDF Vloerladen Fiat Fiorino

Fiat Fiorino vloerladen

Vloerladen voor Fiat Fiorino