Je wilt graag een inrichting die precies past bij het werk dat je met jouw auto(‘s) gaat verrichten. Het is namelijk van belang dat de bedrijfswageninrichting exact op maat is voor het specifieke werk dat je doet. Pas dan kun je efficiënt je werk uitoefenen. Al het materiaal overzichtelijk opgeborgen en makkelijk bereikbaar. Bovendien ziet het er representatief uit bij de klant.

Wat wij het liefste doen is samen met jou uitdenken wat de best passende inrichting is. Vervolgens leveren wij die dan op maat. Dit doen wij voor één unieke wagen of voor een gehele serie. Net wat gewenst is.

Efficiënte bedrijfswageninrichting

Je wilt je materialen overzichtelijk, beschermd en veilig opbergen. Alles krijgt een vaste plek zodat het opgeruimd en ruim blijft in de wagen. Op deze manier wordt geen tijd meer versleten met opruimen − of erger − zoeken. Voor een efficiënte overzichtelijke inrichting kennen wij diverse oplossingen:

Stellingkasten/ladekasten

De stellingwanden kun je links, rechts en/of tegen het kopschot plaatsen. Dit hangt af van hoeveel opbergruimte je nodig hebt. Daarnaast moet je nog bedenken wat er aan extra’s mee moet zoals een pompkar, pallet, kruiwagen et cetera.

Maatinrichting voor een bedrijf met toebehoren voor zware hijkranen. De pompkar moest mee kunnen en diverse gereedschappen en klein materiaal. Door een maatwerkoplossing neemt dit alles hier minimale ruimte in. Voorin zijn de pompkar, de gereedschapladekast en de inschuifkast voor stutbalken gestapeld.

In de lades of de stellingen kun je nog onderverdelingen maken door verdeelschotten of respectievelijk bakjes of bakken te gebruiken. Hiermee kun je snel kleingoed een bepaalde plek geven en makkelijk terugvinden.

Heb je veel langgoed? Dan wil je juist geen indelingen en ben je meer gebaad bij extra lange verlengde bakken tot 3 meter bijvoorbeeld zoals op de foto. Waarbij voor deze klant speciaal een all-in-one omvormer tegen het kopschot is aangesloten.

Bodemlades of vloerlades

Indelingen kunnen ook op maat gemaakt worden zoals bij de afbeelding hier. In dit voorbeeld kregen de ademluchtflessen van de brandweer een vaste plek waarbij ze mooi stabiel staan tijdens het rijden. Ook kunnen ze heel snel gepakt en later weer opgeruimd worden.

Het bedrijf waar we deze inrichting voor maakten, had veel verschillende onderdelen op te bergen. Deze moesten overzichtelijk en liefst van buiten de bus bereikbaar zijn. Ze werkten voornamelijk in het buitengebied dus parkeerruimte is geen belemmering. Twee lange lades met vakkenindeling onder een verhoogde laadvloer was hier de perfecte oplossing: Alles overzichtelijk bij elkaar en voor het grijpen. Het overzicht was ook ideaal voor voorraadbeheer. Bovendien bleef op de laadvloer meer ruimte vrij.

Representatief uiterlijk

Natuurlijk wil je dat jouw bedrijfswagen een professionele indruk achterlaat bij de klant. Je wilt niet alleen dat de inrichting efficiënt is en bij je werk ondersteunt. Je wilt ook dat je trots kunt zijn op de uitstraling die jouw bedrijf heeft inclusief alles wat daarbij hoort. Daarom moet de inrichting er topklasse uit zien en goed afgewerkt zijn.

Om dit te bereiken gebruiken we ten eerste hoogwaardige materialen zoals aluminium en berkenmultiplex. Ten tweede wordt er aandacht besteed aan de afwerking. De inrichting is niet alleen oerdegelijk en sterk, het ziet er ook zo uit en is fraai afgewerkt. Zo alleen heb je jarenlang plezier van je inrichting en kom je bij de klant steeds goed voor de dag.

Bedrijfswageninrichting op maat

Een efficiënte en representatieve bedrijfswageninrichting krijg je alleen als deze specifiek voor jouw bedrijfsvoering ontworpen is. Hier ligt de kracht van ons bedrijf. Wij gaan de uitdaging graag aan om met je mee te denken en een perfecte inrichting in samenwerking te ontwikkelen en vervolgens te bouwen.

Unieke aanpassingen

We brengen in kaart aan welke eisen de inrichting moet voldoen. Daarnaast is er een inventarisatie van wat er allemaal mee moet naar de klus straks. Ook kijken we naar de ruimte die er waarschijnlijk straks op de werkplek om de bus heen bestaat. Dit bepaald bijvoorbeeld in hoeverre er bodemlades/vloerlades gebruikt kunnen worden zodat je van buitenaf overal bij kunt. Op basis van al deze informatie bepalen we dan samen hoe de unieke inrichting moet worden.

Grootst mogelijke ruimtebenutting

Liefst wil je dat zoveel mogelijk van de ruimte goed benut wordt. Door onze jarenlange ervaringen kunnen we je hiervoor allerlei suggesties doen. Je kunt dan zelf kiezen wat je het beste past.

Specifieke wensen

De meest uiteenlopende wensen zijn denkbaar als het gaat om een bedrijfswageninrichting op maat. Zo wenst de één dat de auto stiller wordt, dan ander wil stroom en een werkplaats aan boord met verlichting, of verwarming, koeling, ventilatie, isolatie, signaalverlichting, et cetera. Er is van alles mogelijk.

De wens van deze klant was een stillere wagen. Daarom zijn anti-dreunplaten op de vloer, de wand, de wielkasten en het plafond geplakt waarna we vervolgens de beschermende bekleding aanbrachten.

Voorbeelden van maatwerk inrichtingen

Natuurlijk kent ieder vakgebied specifieke eisen. Zo zal een bus voor radio en tv uitzendingen een heel andere optimale indeling hebben dan als het om rioleringen gaat. Hieronder specifieke inrichtingen onder de loep.

Installateurswagen

Overzichtelijke wagen met links bovenin een 3 meter lange langgoedbak en genoeg ruimte voor kunststof stellingbakken. Koffers kunnen zowel in de stelling of onderin in het kofferrek mee. Bovendien zijn er lades met kleine bakjes voor klein goed.

Mobiele studio

Deze studio is op maat voorzien van 19 inch rekken. Het geheel is gestoffeerd en er is 230 volt sinusstabiele wisselspanning aan boord. Evenals dimbare ledverlichting en strak afgewerkte werkbladen.

Rioleringswagen

In deze wagen is een stand alone rioolreiningsset zo gemonteerd dat het natte deel achterin gescheiden blijft van het voorste deel. Bovenin een schap om nat gereedschap te bergen. Voorin in het droge deel is plaats voor gereedschap, reserveonderdelen en documentatie. 

Laboratoriumwagen

Hier is wit materiaal gebruikt. Wat blijft is de speciale constructie die er voor zorgt dat inrichtingen sterk en duurzaam zijn. Aan boord stroom, een koelunit, een chromen wasbakje met kraan en stabiele plek voor flessen en flesjes. Verder zowel een elektrische als een brandstof kachel.

Voorbeelden van maatwerk opties

Er is ontzettend veel mogelijk als het om opties gaat. Hieronder een aantal voorbeelden van specifieke toepassingen om een impressie te geven.

Uittrek-rek inclusief klanthaspel

Kabeldoorvoer met deksel

Stand alone omvormer

Werkblad met bankschroef

Schotel

Gefixeerd uittrekbaar oprijplatensysteem

Dynnox brancardsysteem

Rhino pipe tube afsluitbaar

Kortom er is veel mogelijk om jouw bedrijfswageninrichting naar wens op maat te krijgen. Er zijn meerdere kwalitatief hoogwaardige materialen waar je uit kunt kiezen waarmee we degelijk bouwen.  Toch blijft de inrichting laag in gewicht. Deze gaat jarenlang mee in een efficiënte werkbus als perfect visitekaartje.

Drie identieke wagens, waarvan één met dubbel cabine, van drie verschillende gebruikers met ieder specifieke eigen wensen

Wil je meer weten of wil je een offerte aanvragen? Neem contact op via telefoonnummer 0595-425144, mail naar info@justincase.nl of vul het formulier hieronder in.

12 + 14 =

Call Now Button