Bedrijfswagenspecials

Wij maken vaak bedrijfswagenspecials. Dat komt doordat we bij Just in Case niet alleen modulair bouwen maar ook volledige maatwerkoplossingen realiseren. Voorbeelden hiervan:

 • Mobiele studio
 • Mobiel laboratorium
 • Marktkraam
 • Inrichting voor hijsmiddelen

Wij denken graag met u mee.  Daarbij werken wij graag samen met u aan de meest efficiënte oplossing. Zodoende optimaliseren wij samen de inrichting voor het specifieke werkproces van uw bedrijf.

Bedrijfstakken

Er is bij ons ervaring met verschillende bedrijfstakken opgedaan. Hiervoor maken we uiteenlopende inrichtingen op maat. Voorbeelden daarvan zijn:

 • Hovenier
 • Timmerman
 • schilder
 • Bloemist
 • Brandweer en bedrijfsbrandweer
 • Dierenarts
 • Installateur
 • Postbedrijf
 • Radio- en TV-omroep
 • Waterbedrijf
 • Waterschap
 • Woningbouwstichting

Speciale wensen

Heeft u iets heel speciaals nodig? Ook dan kunt u bij ons terecht. Wij verzorgen bijvoorbeeld:

 • Laadruimtebescherming tegen aggressieve vloeistoffen
 • Rijdend magazijn
 • Doorvoeren voor slangen of kabels
 • Uittrekframe op maat
 • Klantspecifieke stelling, rek, lade(blok) of bodemlade

Mobiele studio

Ook het volledig inrichten van de auto als regieruimte is bij Just in Case mogelijk.

Hierbij zie je de studio die we hebben gestoffeerd, voorzien van 19 inch rekken, 230 volt sinusstabiele wisselspanning, dimbare ledverlichting en strak afgewerkte werkbladen.

Mobiele studio
Mobiele studio bureau

Voorzien van Airco. Daarbij draaibare voorstoelen voor bij de werkplek. Ook is er een deels uitneembaar en opklapbaar werkblad.

Mobiel laboratorium

Bedrijfswagen ingericht als laboratorium voor het uitvoeren van monstername, meting en verslaglegging op locatie. Naast een ladenblok en materialenkasten bevat deze wagen ook een werkblad met verlichting, spoelbak met elektrische kraan. Ook zie je hier een koellade.

Dit is een opbouw met 12V-DC en 230V-AC via omvormer op een secundaire accu. Daarbij is er een diesel standkachel als werkplekverwarming. Hiernaast vindt vorstbeveiliging plaats via een 220V kachel met externe aansluiting.

Marktkraam

Door het Dynnox brandcardsysteem te gebruiken, valt deze marktkraam in een handomdraai op te zetten.

Post NL goedgekeurde inrichting

In deze bedrijfswagen is een tussenschot geplaatst. Deze is voorzien van een schuifdeur met raam. Ook is er plafondverlichting met een bewegingsmelder. Verder zijn er vier opklapbare schappen van elk 1,5 meter lang.

De vloerplaat is van antislip berkenmultiplex voorzien. Het in en uitstappen wordt hierbij vergemakkelijkt met een RVS achteropstap (hier niet zichtbaar).

Post NL goedgekeurde inrichting

Dierenarts

Hier zie je lades met verdeelvakken die van buiten de auto bereikbaar zijn. Hierdoor kan je de medicatie en apparatuur makkelijk pakken. Verder is er in de onderste lade een koelblok voor koeling van geneesmiddelen. Omdat je de warme lucht moet afvoeren, is hierop de afwerking aangepast. Verder is het koelblok op de secundaire accu aangesloten en bovendien van een  accustatusmeter voorzien.

Dierenarts bedrijfswageninrichting

Waterbedrijf

Het waterbedrijf wil graag zowel van binnen als aan de buitenkant een deel van de inrichting hebben. Daarom zie je een imperiaal om zaken te vervoeren. Bovendien zijn er afsluitbare kokers op het dak. Daarbij is de auto voorzien van een trap om goed  bij het dak te komen. Verder is er kunststof wand- en deurbekleding toegepast. Ten slotte is er een achteropstap om makkelijk de wagen in te komen.

Waterbedrijf bedrijfswageninrichting

Inrichting voor hijsmiddelen

Deze bedrijfsinrichting is ontworpen om handhijsgereedschap mee te nemen. Onder andere de volgende zaken kunnen speciaal mee: kettingtakels, pull-lifts, hijsbanden, balkklemmen, loopkatten, harpsluitingen, hijsogen en een pompkar.

Woningbouwstichting

Voor dit specifieke werk is er de combinatie van een Finnerup bakkenstelling en een Just in Case bodemlade. Ook zie je dat de ruimte achter kopschot goed benut en bereikbaar is. Een inrichting als deze is geschikt voor zeer divers materiaal en gereedschap.

Brandweer en bedrijfsbrandweer

In overleg met de specialisten van de (bedrijfs)brandweer is deze inrichting ontworpen. Het gaat hierbij om een multifunctionele inrichting die is toegespitst op gebruik in urgente situaties. Zo kan je de complete uitrusting er snel en overzichtelijk in opbergen en ook snel weer pakken in urgente situaties. Dus erop afgestemd als tijd belangrijk is en fouten een no go zijn.

Flessenhouder in uittrekbare lader zodat ademluchtflessen door de brandweer snel en makkelijk rechtstandig bereikt kunnen worden.

Bedrijfsbrandweer bedrijfswageninrichting

Waterschap

Voor het waterschap een mobiele werkplaats die ook werkt in het buitengebied zonder stroom en stromend water

Waterschap bedrijfswageninrichting

Rioleringswagen

Dit is een stand alone rioolreinigingsset geplaatst in het afgeschermde  achterste natte deel van de bedrijfsauto. Hierbij blijft het voorste droge deel beschikbaar voor opslag van reservemateriaal, gereedschap en documentatie. Verder op de ligger boven reinigingsset ruimte voor natte gereedschappen zoals scheppen en flexibele buis.

Rioleringswagen bedrijfswageninrichting

Radio- en TV-omroep

Een schotel antenne voor opvang van radio- en TV-frequenties

Radio- en TV-omroep bedrijfswageninrichting

Bloemist

Maatwerk voor vervoer van bloemen in de bedrijfswagen. Mooi is dat alle plateau’s  eenvoudig uitneembaar zijn.

Radio- en TV-omroep bedrijfswageninrichting

Doorvoeren

Soms voer je slangen of kabels van binnen naar buiten de bedrijfswagen door. Dit moet zo gebeuren dat zowel de wagen als de kabels en slangen niet beschadigen in gebruik.

RVS kabel- of slangdoorvoer onder de achterdeur door naar buiten

Radio- en TV-omroep bedrijfswageninrichting

RVS meetkabeldoorvoer met afsluitdeksel

Afsluitbare materiaalbak voor een pickup

Spatwaterdichte bak van aluminium traanplaat die in de laadbak over de wielkasten valt. Hierdoor wordt de beschikbare ruimte optimaal benut.

Afsluitbare materiaalbak voor een pickup

Aluminium bak voor op de vlakke pickupvloer

Als de lade gesloten is kan het rolluik gesloten worden

Rijdend magazijn

Naar wens zijn houten stellingen aangebracht met schappen voor bakjes en een Raaco kofferrek. Onderin is een kofferklem gemonteerd; bovenin een langgoedbak.

Rijdend magazijn met stellingen

Laadruimtebescherming tegen agressieve vloeistoffen

Waterbestendige polyester laadruimtebekleding

Laadruimtebescherming tegen agressieve vloeistoffen

Naar binnen rijden ipv gebruik heftruck

Dit is een oprijdsysteem waarbij de nuttige hoogte van de deuropening slechts enkele centimeters kleiner wordt. Dit is een maatwerkoplossing voor een klant die tot dan toe zijn hoogste rekken alleen met de heftruck in de auto kon zetten.

Oprijsysteem bus
Oprijplaat voor bus

Klantspecifiek uittrekframe

Soms is er voor de bedrijfsuitvoering een heel specifiek uittreksysteem nodig. Hiermee is de benodigde apparatuur dan van buiten de bedrijfswagen eenvoudig bereikbaar.

Blusser-uitschuifrek nodig voor de arbotraining waarbij de klant de zware blussers arbo-vriendelijk rechtstandig buiten de auto kan laden.

Oprijsysteem bus

Pick up lade met uittrekframe

Klantspecifieke stelling

Ook wat stellingen betreft kunnen er hele specifieke wensen zijn van klanten. Zie de foto voor een voorbeeld hiervan. Hier gaat hete om een stelling met ruimte om boorkoppen in op te bergen. Ze passen in de cirkelvormige uitsparingen.

Klantspecifiek rek

Sommige klanten hebben iets heel specifieks nodig dat wij op maat maken. Een voorbeeld hiervan is een kofferrek waar onze klant koffers met specifieke maten in kan schuiven.

Oprijsysteem bus

Pick up lade met uittrekframe

Klantspecifieke ladebodem

Deze ladebodem is naar een idee van de klant ontwikkeld. Het productieproces is dusdanig geoptimaliseerd dat een sterke prijsreductie geboden kon worden richting de klant bij serieproductie. Met onze kennis van en ervaring met seriematige bouw kunnen wij al bij kleine series ook voor u schaalvoordelen realiseren.

Klantspecifieke ladebodem

Vraag vrijblijvend informatie aan

7 + 7 =

Call Now Button