Je hebt een speciale inrichting nodig want je werkt met zwaar materiaal. Hierbij denken we met je mee en geven een aantal suggestie, tips en voorbeelden van hoe het zou kunnen. Dit is natuurlijk naar eigen inzicht nog aan te passen voor jouw specifieke toepassing. We maken namelijk de inrichtingen voor iedere klant op maat. Alleen dan weten we zeker dat het aan jouw eisen voldoet.

 

Zware hijsmiddelen

Heb je zwaar materiaal zoals hijsblokken, ratels en stroppen die mee moeten in de bedrijfswagen? Voor dergelijk materiaal lassen we speciale stalen rekken die we vervolgens in de auto monteren. Speciale beugels direct onder het dak verbinden de stellingen zodat de auto zelf minimaal belast wordt. Zo krijgt alles zijn eigen plek: netjes geborgen en overzichtelijk.

Heavy duty stellingframe voor takels

Handpalletkar

Is het nodig om een hand-palletkar mee te nemen? Een mogelijkheid hiervoor is om na een aanpassing de palletkar precies onder de ladenkast tegen het kopschot te plaatsen. Hierdoor staat deze palletkar gezekerd terwijl deze maar minimaal plek inneemt. Zo staat de kar veilig en bovendien is de ruimte in de wagen optimaal benut.

Heb je vaak palletkar transport dan ben je goed af met onze onder de laadvloer te schuiven oprijplaten. Dan hoef je de materialen niet naar binnen te tillen. In plaats daarvan rijd je alles dan eenvoudig naar binnen. Dit oprijsysteem is zwaar belastbaar: afhankelijk van de maat mag er 600 of 750kg aan gewicht over. Mooi is dat de oprijplaten na gebruik onder de laadvloer geschoven worden waar ze opgeborgen en vast liggen. De gehele laadvloer blijft beschikbaar voor overige toepassingen.

Lasapparaat met grote gasflessen

Werk je met een lasapparaat met flessen van 2 meter hoog dan kunnen we ook hier specifiek een rek voor bouwen. Dit rek maken we zo dat grote gasflessen goed gezekerd meegenomen kunnen worden. Wel zo veilig.

Gasflessenrek op maat leverbaar

Belangrijk is ook om bij vervoer van gasflessen aan beluchting te denken. Voor ventilatie van de bedrijfsbus kennen we verschillende praktische oplossingen. In overleg kiezen we het meest ideale systeem voor jouw bedrijfswagen.

Europallet

Voor veel bedrijven is het van belang dat er tussen de inrichting nog een europallet in de bedrijfswagen past. Bij de inrichting van de wagen houden we dan rekening met deze wens. Het ontwerp van de inrichting wordt hierop aangepast.

 

Zwaar materiaal laden en lossen

Naast het laden en lossen van zware materiaal via het eerder genoemde oprijsysteem dat onder de laadvloer voor het grijpen ligt, is er nog een ander specifiek laad/lossysteem. Dit is Dynnox. Hierbij kun je gereedschap met behulp van een brancardsysteem uit de wagen schuiven en naar de werkplek rollen. Het in- en uitladen kost zo geen kracht meer en ook het sjouwen en slepen van spullen is verleden tijd. Alles zit in één Dynnox overzichtelijk bij elkaar en is zo telkens bij de hand.

Kortom er is van alles mogelijk op het gebied van bedrijfswageninrichting als het gaat om het vervoer van zwaar materiaal. We maken elke inrichting individueel op maat en er is daarbij van alles mogelijk. We gaan de uitdaging graag aan een ideale inrichting specifiek gericht op jouw bedrijf te ontwikkelen en te fabriceren.

Wil je meer weten of wil je een offerte aanvragen? Neem contact op via telefoonnummer 0595-425144, mail naar info@justincase.nl of vul het formulier hieronder in.

14 + 8 =

Call Now Button