Bedrijfswageninrichting

Met maatwerk de juiste uitstraling, efficiënt werken en veilig vervoer

Just in Case kan op maat voor u de bedrijfswageninrichtingen verzorgen. Wij hebben veel ervaring met het betimmeren en inrichten van verschillende bedrijfswagens voor uiteenlopende toepassingen. Voor iedere werksituatie kennen wij passende oplossingen. Op basis van uw wensen en onze expertise gaan wij aan de slag en komen met een totaalplan. Zo komen we samen tot praktische oplossingen die passen bij uw specifieke bedrijfsvoering. Met de professioneel ingerichte bedrijfswagen heeft u de juiste uitstraling richting uw klanten.

Efficiënt werken

Doordat uw bedrijfswagen optimaal wordt ingericht voor uw specifieke bedrijfsvoering kan u efficiënter werken. U behoudt het overzicht in uw wagen en kunt snel alles vinden en opbergen. U bent er ook van verzekerd dat alles veilig en onbeschadigd aan komt op locatie.

Gewichtsbesparing

Door na te denken over alle aspecten van de inrichting en de juiste materialen te gebruiken kan het gewicht worden beperkt. Een lager gewicht resulteert in brandstofbesparing. Wij gebruiken mede daarom bijvoorbeeld veel materialen van Finnerup.

Finnerup aluminium inrichting: stellingen / kasten / lades

Lichtgewicht, meer laadvermogen, onverwoestbaar, veilig, brandstof besparend

Lades van Finnerup, Beks en Just in Case

Naar wens voor de lichtere en zwaardere toepassingen

Aluminium oprijplaten

Diverse oprij-systemen waaronder sterk, stabiel, licht gewicht, eenvoudig te bedienen en ruimtebesparend onderschuif oprijplatensysteem onder 5 cm verhoogde laadvloer

Betimmeringen & Isolatie

Goede pasvorm, hoog afwerkingsniveau, goede bescherming, representatief uiterlijk, goed schoon te houden, blijft langdurig netjes en geluidsreductie. Diverse betimmeringen mogelijk, ook in allerlei combinaties van betimmeringsmaterialen

Dynnox brandcardsysteem

Snel en makkelijk laden en lossen met het Dynnox brandcardsysteem

Elektra/ omvormers

Omvormers van 12 naar 230 V van 350 – 5000 W