Bedrijfswageninrichting

Arjan heeft 19 jaar ervaring met inrichten van alle types bedrijfsbussen

Zoek je een bedrijfswageninrichting die je bus overleeft?

Een bedrijfswageninrichting die daarbij betaalbaar is voor de vakspecialist?

Die ook licht in gewicht, veilig en afgestemd is op wat jij nodig hebt onderweg?

 

….dan is het tijd voor overleg over jouw bestelwagen inrichting:

Maat gemaakte bedrijfswageninrichtingen voor elk type auto om efficiënt te kunnen werken

Hoogwaardig product dat decennialang meegaat

Overbouw naar jouw volgende werkbus kan mits de maat overeen komt.

Sterk ontwerp en materiaal waardoor betaalbaar

Samen zoeken naar oplossingen om binnen het budget en laag in gewicht te blijven.

Afgestemd op de eisen van jouw werk

Met jouw en onze ervaring komen we tot een efficiënte, veilige inrichting bedrijfsauto.

Professionele uitstraling en tijd besparen

Maak indruk op klanten met je inrichting. Vind snel alles wat nodig is. Overzicht!

Bedrijfswageninrichting: wat is het en wat heb je nodig?

Een bedrijfswageninrichting bestaat uit producten waarmee je jouw kale bedrijfswagen laat inrichten of zelf inricht. Doel is je werk makkelijker te maken daarmee. Je pakt efficiënt je spullen. Daarbij vervoer je veilig je materiaal en apparatuur. Een vaste plek voor alles wat nodig is bij je klus. Onderdelen voor het inrichten van het interieur van bedrijfswagens zijn bijvoorbeeld:

Om te voorkomen dat de werkbus van binnenuit beschadigd wordt de bus betimmerd. Hier is dat met berkenfenol gedaan. Maar er zijn ook andere opties en ook isolatie tegen geluid, warmte en kou is mogelijk.

Bedrijfswagen betimmering voorkomt beschadigen van binnenuit

Finnerup lade volledig uittrekbaar

Finnerup: Aluminium inrichting stijlvol en overzichtelijk spullen opbergen

Complete houten inrichting in Mercedes Vito lengte 2 met plek voor Raaco koffers, ladderrubberspanband voor nog meer koffers, stellingen voor magazijnbakken, een langgoedbak en klep onderin de bedrijfswagen

Houten inrichting: handig voor overzicht en bergen van diverse materialen

Bedrijfswageninrichting als bouwpakket naar eigen inzicht samen te stellen

Bouwpakket: halffabricaat om zelf in elkaar te zetten. Ook als volledige kast verkrijgbaar

Om makkelijk van buitenaf bij materialen te komen zijn vloerladen onder een verhoogde laadvloeren erg praktisch als businrichting

Vloerladen om je zware spullen laag in de bus op te bergen. Zo blijft de vloer vrij!

De oprijplaten zijn zwaar te belasten. Naderhand opgeborgen rammelen ze niet als ze eenvouddig teruggeschoven worden onder een licht verhoogde laadvloer

Aluminium oprijplaten om je zware lading eenvoudig in en uit de auto te krijgen

Om onderweg je gereedschap in te kunnen zetten, mobiel en laptop op te laden of koeling of verwarming te gebruiken, is sinusstabiele stroomvoorziening nodig in de werkbus.

Omvormer als je stroom nodig hebt. Ook voor verlichting, ventilatie, koeling, verwarming

Telescoopstang om materialen in de bedrijfswagen horizontaal of verticaal vast te zetten

Lading zekeren: Alles om jouw lading vast te zetten zodat je spullen op hun plek blijven

Anti-diefstal:  Zorg dat een ander er niet met jouw spullen vandoor gaat. 

Een mobiele handwasset is prettig voor de hygiëne tijdens de werkdag. Er zijn nog meer praktische producten die bijdrage aan de veiligheid en hygiëne of arbotechnisch van belang zijn.

Hulpmiddelen voor veiligheid en hygiëne: zodat je dit bij nood snel bij de hand hebt

Pipe-tube om buizen veilig op te bergen voor vervoer. Is ook anti-diefstal.

Vervoer buitenom van o.a. glas, pijpen en ladders. Voor meer ruimte binnen in de bus

Flightcase met Dynnox onderstel voor makkelijk laden van de kist

Flightcases: hier op een Dynnox onderstel

Aanvragen informatie of advies!

5 + 14 =

Bekijk de standaard bestelwagen inrichting online per autotype

Kies eerst je automerk en dan jouw autotype:

Citroën

Nissan

Fiat

Opel

Ford

Peugeot

Hyundai

Renault

Iveco

Toyota

Mercedes

Volkswagen

Bedrijfswagen inrichting: Waarmee we jou kunnen ondersteunen?

Je wilt een autoinrichting die op jouw werk is afgestemd. Waarbij je er langdurig op kunt vertrouwen dat deze heel blijft. Die bovendien betaalbaar is en licht in gewicht. Wij kunnen daarvoor zorgen.

Maatwerk volgens jouw wensen

Jouw ideeën werken we uit tot een uniek product. Daarna kun je werken met de voor jou ideale inrichting. We maken bij de inbouw gebruik van uitgelezen producten en technieken.

Ontzorging

We denken eerst mee om tot een plan te komen voor een optimaal bestelwagen interieur. Vervolgens wordt dit van A tot Z in de auto gemonteerd. Klaar voor gebruik

Bespaar geld

We denken mee om tot betaalbare oplossingen te komen. Vooraf is duidelijk wat het product kost. Daarnaast zorgen de lichte materialen voor lager brandstofgebruik en minder slijtage.

Voor iedere bedrijfstak

Of je nu hovenier, schilder, installateur, dierenarts of  bloemist bent, wij maken op het bedrijf gerichte inrichtingen. Dit geldt ook voor bijvoorbeeld het waterschap, woningbouwstichting, waterbedrijf, postbedrijf, brandweer, bedrijfsbrandweer en radio- en TV-omroep.

Bespaar tijd

Met een efficiënte inrichting kun je je spullen snel vinden en pakken. Je houdt overzicht. Ook berg je na de klus je onderdelen snel weg. Ook het vastzetten van materiaal gaat nu vlot.

Spullen veilig verankerd

Met al onze inrichtingen ligt je materiaal onderweg vast. Zelfs bij een botsing blijft het materiaal op z’n plek. Wel zo veilig. Ook voor jezelf want zo vliegt er niets naar voren door het kopschot.

Bedrijfswageninrichtingen die uw werkbus overleven

Inrichting bedrijfswagen: gaan meerdere bussen mee

Je wilt een bedrijfswageninrichting die erg lang mee gaat. Dat wil zeggen, zo lang dat je deze nog weer in je volgende bus kunt gebruiken. Ondertussen heb je erg lang plezier van efficiënt werken met een op jouw werk afgestemde inrichting van goede kwaliteit. Een keuze dus die je bovendien tijd bespaard, prettig werkt en een professionele uitstraling heeft voor de lange termijn.

Bedrijfswageninrichtingen vergemakkelijken het werk.

Je vindt onderweg snel alles wat je nodig hebt. Dit omdat we de indeling van jouw wagen inrichting afstemmen op je werkzaamheden. Daarmee wordt het ook eenvoudig om voorraad te houden. Naast overzichtelijk ligt je materiaal ook steeds veilig vast in de inrichting camionette.

Keuze uit hout of aluminium

Bij het bedrijfswageninrichten luisteren we naar jouw wensen. Waarschijnlijk bestaat er bij jou al een voorkeur voor een bedrijfswageninrichting hout of aluminium. Daarbij zijn deze beide typen professionele inrichtingen oerdegelijk, duurzaam, lichtgewicht en bovenal veilig. Ook zullen beiden soorten bedrijfswageninrichting je werkbus overleven. Je zult zien dat jouw bedrijfswageninbouw meegaat naar je volgende bus voor nog eens jarenlang gemak.

 

Bedrijfswageninrichting van Finnerup met lades en stellingkasten voor sustainers en bakken

Inrichten bedrijfswagens en verschillende bestelauto’s/ werkbussen/ bakwagens/ aanhangers

Elk merk bus waarmee jij komt richten wij voor je in. Voorbeelden zijn de inrichting laadruimte Caddy en bedrijfswageninrichting Transporter. Maar ook realiseren we geregeld een bedrijfswageninrichting Vito, een complete bedrijfswageninrichting Ford Transit Custom of een inrichting Peugeot Partner.

Heb je nu een kleinere, middelgrote of grote bedrijfswagen, voor elke hebben wij gerichte toepassingen bedacht met specifieke verschillen. Wat ook kan is zelf bedrijfswageninrichten met onze materialen, producten, halffabricaten of standaardproducten die afgestemd zijn op de verschillende type auto’s. Zo bestel je bijvoorbeeld eenvoudig een bedrijfswageninrichting VW Caddy of bedrijfswageninrichting Peugeot Expert om deze vervolgens in je bus te monteren. Natuurlijk kun je dit ook geheel door ons laten doen.

Ook als je een personenwagen, SUV of 4×4 voertuig wilt laten inrichten voor particuliere of bedrijfsmatige toepassing dan kan dat. We hebben er ervaring mee. Zo ook met een auto apotheek dierenarts of een Beks bedrijfswageninrichting. Een verscheidenheid aan klanten ging je voor in de aanschaf van een maatwerk bedrijfswageninrichting hier in de omgeving van Groningen.

Aanvragen informatie of advies!

12 + 6 =

15 voordelen van onze bedrijfswageninrichtingen

Jij stelt bepaalde eisen aan de inrichting voor bedrijfsvoertuigen. Het inrichten van de bedrijfswagen hangt af van jouw branche en jouw specifieke manier van werken. Daar moet de inrichting naadloos bij aansluiten. Nu kun je de bedrijfswageninrichting zelf maken met onze producten of je besteedt alles uit. Waarbij wij dan al onze kennis en ervaring inzetten om maatwerk en een oerdegelijk veilig product te leveren. Zie hieronder de 15 voordelen van onze inrichting bedrijfswagen:

1. Nuttige inzet van het budget

Je hebt een bepaald budget tot je beschikking en bepaalde wensen. Je wilt bijvoorbeeld bepaalde zaken meenemen en toch ruimte en overzicht houden in je bedrijfswagen met inrichting. Wij denken mee zodat je met jouw budget de gewenste inrichting werkbus meekrijgt.

2. Ruimte optimaal benutten

Je wilt het volume van je bus zo nuttig mogelijk gebruiken. Jouw bestelauto inrichting passen we daarop aan. We letten bij de inrichting van bestelwagens daarnaast op het benutten van loze plekken. Om die reden blijft de bus zelf ruim en begaanbaar. Zo blijven materialen en gereedschap goed bereikbaar.

3. Tijdsbesparing

Je kunt veel materialen en gereedschappen overzichtelijke meenemen in onze bedrijfsauto inrichting. Daarbij hebben je spullen een vaste plek. Hierdoor vind je ze makkelijk en snel terug. Dit scheelt veel tijd. Want als alles los rondslingert verlies je veel minuten. Niet alleen met zoeken naar je spullen maar ook om ze ergens onder of achter vandaan te pakken.

4. Goede zorg voor je auto

Als we jouw bedrijfswagen inrichten wordt deze met zorg behandeld in onze ordelijke ruime werkplaats. We hebben een afgesloten terrein waar je auto veilig staat. De wagens zonder kenteken/verzekering staan bij ons ‘s nachts binnen. De fabriekshal is daarbij beveiligd.

5. Overzicht en efficiënt werken

Je kunt efficiënter werken met een optimale laadruimte inrichting. Je gereedschappen en voorraad krijgen namelijk een vaste plek. Op die manier is alles snel weer te vinden. Hierdoor kost gereedschap pakken en opbergen in het interieur bedrijfswagens nu veel minder tijd.

6. Eenvoudig voorraad houden

In een goed ingerichte bus is het prettig voorraad houden. Als alles z’n vaste plek heeft in jouw bedrijfsvoertuiginrichting zie je snel of alles wat je nodig hebt er ook is. Daarnaast gaat het aanvullen ook gemakkelijk en snel in een ruime en overzichtelijke inrichting auto.

7. Je laat een professionele indruk achter

Als je interieur in de bedrijfswagen er netjes uitziet en de juiste uitstraling heeft dan laat je bij klanten een professionele indruk achter. Daarbij, je werkt efficiënter met een praktische inbouw bedrijfswagen. Dit zorgt er gelijk ook voor dat je goed overkomt bij de klant.

8. Maatwerk voor alle branches

Zoek je speciaal een bedrijfswageninrichting hovenier of een bedrijfswageninrichting schilder? Met onze jarenlange ervaring kennen we voor elke branche passende camionette inrichting oplossingen. Tegelijkertijd kennen we ieder type auto. Intussen maken we al 19 jaar dagelijks op maat een bestelwagen inrichting.

9. Meest bijzondere bouwtechniek bedrijfswageninrichting Nederland

Je wilt een auto inrichten en daarbij dat deze heel blijft. Om die reden passen wij de flightcase-bouwtechniek toe bij de bedrijfswagen inbouw.  Dit zorgt ervoor dat de verbindingen erg sterk zijn. We zagen bij botsingen dat de auto ‘total loss’ was maar onze inrichting voor bestelwagens nog heel.

10. Betrouwbare producten

Je wilt producten die eindeloos lang meegaan. Daarnaast moet je inrichting camionette er goed uitzien en een betrouwbare indruk maken richting je klanten. We kiezen daarom steeds voor producten die zwaar belastbaar, sterk zijn en heel blijven. Zo breken onze kunststof bakken bij vorst bijvoorbeeld niet in stukken.

11. Veilig vervoer met bestelbus inrichting

Met een optimale bedrijfsvoertuigen inrichting ben je ervan verzekerd dat je alles veilig en onbeschadigd vervoert. Zowel de inrichting zelf als alle materialen die meegaan staan goed vast. Niet alleen fijn dat alles heel blijft, voor de bestuurder is het ook veiliger. Dit omdat nu bij remmen of een botsing het bedrijfswagen interieur en de materialen niet naar voren schieten.

12. Duurzame bedrijfswageninrichting

Vind je duurzaamheid belangrijk? Dat komt goed uit: we gaan voor duurzame grondstoffen voor de bedrijfsautoinrichting. Bijvoorbeeld berkenmultiplex, een product wat komt uit de duurzame bosbouw uit onder andere Scandinavië. Daarnaast gaan we voor aluminium dat na afloop 100% recyclebaar is. Vaak is het aluminium dat we verwerken zelfs daarvoor al eens gerecycled.

13. Moderne technieken bedrijfswageninrichting Groningen

Je kunt terecht voor de inrichting bedrijfsvoertuigen waar de modernste technieken bij nodig zijn, aangezien wij ons steeds ontwikkelen. Enerzijds als het gaat om de benodigde machines zoals een CNC-frees, installaties, ontwerpprogramma’s in 3D en anderzijds bij het opnemen van nieuwe producten in het assortiment voor onze klanten. Zodoende produceren we steeds een moderne inrichting voor bedrijfswagens

14. Breed assortiment inrichting bestelwagens

Wil je op één plek alles vinden wat je nodig hebt voor jouw bedrijfs auto inrichting dan ben je bij ons aan het goede adres. Om kort te gaan, wat je nodig hebt voor je auto inrichting kun je bij ons vinden. Daarbij, mocht wat je zoekt niet bestaan dan kijken we of we het kunnen ontwikkelen. Los daarvan zijn er verschillende systemen die effectief zijn om al je materialen en gereedschappen overzichtelijk en veilig mee te nemen. Daarnaast richten we voor jou ook bakwagens en aanhangers in.

15. Gewichts- en brandstofbesparing

Met de juiste materialen kan je het gewicht van bedrijfswageninrichtingen beperken. Gevolg is dat je minder brandstof verbruikt. Daarbij slijten je banden en remmen minder hard. Eigenlijk zelfs het gehele onderstel.

Ook zit je minder snel op het maximaal laadvermogen. Wij gebruiken mede daarom voor het inrichten van bedrijfswagens lichtgewicht materialen. Daarnaast maken we gebruik van ‘inrichting lichte vracht’ bijvoorbeeld voor de inrichting bij veeartsen.

Bedrijfswageninrichting zelf samenstellen

Je bent zelf handig en weet wat je wilt als het gaat om de inbouw bestelwagen? Dan kun je ook zelf je bus inrichten. Bijvoorbeeld, je wilt een bedrijfswageninrichting Caddy. Je bepaalt wat je nodig hebt aan aluminium houten kasten. Vervolgens krijg je hiervan de halffabricaten toegestuurd. Met meegeleverde boutjes en moertjes kun je de bestelwagen inrichting zelf maken. Daarmee is ook dit een handige manier van het inrichten van bestelwagens. Daarnaast levert dit net zo goed een oerdegelijk en veilig product op. Zo regel je zelf het bedrijfsauto interieur en bespaar je bovendien op de kosten. Wil je helemaal jouw bedrijfswageninrichting zelf bouwen? Zie dan het blog: Bestelwageninrichting doe het zelf.

Maatwerk in hout

Naast bedrijfswageninrichting en al de houtbewerking die daar bij komt kijken, maken we ook andere zaken van hout. Er zijn nog 3 speerpunten:

Kleine en grote kisten op maat om mee te nemen onderweg

Flightcases: Niet alleen kleine kisten zoals hier voor auto’s maar vooral grote op wielen voor poppodia. Daarnaast alle soorten kisten naar wens op maat.

Dit balie interieur en andere interieurbouw maken wij naar wens op maat

Interieurbouw: Interieur op maat voor winkels of andere bedrijven. Denk aan balies, schoolinterieur, interieurs voor horeca en keukens. Ook meubels als tafels en kasten voor thuis maken wij naar wens.

Cnc freeswerk op groot formaat naar wens

Freeswerk: Op de cnc frezen we alles op maat mits het niet groter is dan 4,30 meter bij 2,20 meter. Daarbij is de maximale dikte 12 cm.

Maatschappelijke bijdrage bestelwageninrichting Groningen

Vind je het belangrijk dat bedrijven duurzaam werken en een maatschappelijk bijdrage leveren? Hiertoe bieden we mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt een fulltime betaalde baan aan. Daarnaast hebben wij in drukke tijden extra mensen met een beperking in dagbesteding. Zij maken de eenvoudigere onderdelen van de bedrijfswageninrichting autoinrichting.

Verder zijn we een erkend leer-werk bedrijf. We leiden mensen op tot houtbewerker. Hiervoor zijn we erkend door stichting Hout & Meubel.

Heb je een vraag of meer informatie nodig?

Geen probleem, stuur een berichtje en we nemen snel contact op. Bij het realiseren van jouw droominrichting denken we graag mee en bieden wij professionele ondersteuning.

Call Now Button