Bedrijfswageninrichting

Een bedrijfswageninrichting op maat voor de juiste uitstraling 

Een bedrijfswageninrichting− geheel op maat − dat kunnen we bij Just in Case voor u verzorgen. Er is veel ervaring met het betimmeren en de inrichting van bedrijfsvoertuigen voor uiteenlopende toepassingen. Voor iedere werksituatie kennen wij passende oplossingen. Op basis van uw wensen en onze expertise gaan wij aan de slag en ontstaat er een totaalplan. Zo komen we samen tot praktische oplossingen die passen bij uw specifieke bedrijfsvoering. Met de professionele bedrijfsbus inrichting heeft u de juiste uitstraling naar uw klanten toe.

Efficiënt werken

Door de optimale inrichting van uw bedrijfswagen voor uw specifieke bedrijfsvoering kan er efficiënter gewerkt worden. Alles vindt overzichtelijk een plek in uw bestelwagen inrichting en is zo snel te vinden. Spullen pakken en opbergen kost nu veel minder tijd. Ook uw voorraad niveau valt met de juiste inrichting in uw bestelwagen snel te controleren.

Veilig vervoer

Met een optimale bestelbus inrichting bent u er van verzekerd dat alles veilig en onbeschadigd getransporteerd wordt. Zowel de inrichting zelf als alle materialen staan goed gezekerd in de optimale bus inrichting. Niet alleen fijn dat alles heel blijft ook voor de bestuurder veiliger omdat bij remmen of een botsing het bedrijfswagen interieur en de materialen niet naar voren schieten.

Gewichts- en brandstofbesparing

Door na te denken over alle aspecten van de bestelauto inrichting en de juiste materialen te gebruiken kan het gewicht worden beperkt. Een lager gewicht resulteert in brandstofbesparing. Ook zit u minder snel op uw maximaal laadvermogen. Wij gebruiken mede daarom lichtgewicht materialen bijvoorbeeld aluminiummaterialen van Finnerup voor de werkbus inrichting.

Aluminium stellingen / kasten / lades Finnerup

Lichtgewicht, meer laadvermogen, onverwoestbaar, veilig, brandstof besparend

 Bodemlades van Finnerup, Beks en Just in Case

Vloerlades: Naar wens voor de lichtere en zwaardere toepassingen

 Aluminium oprijplaten

Diverse oprij-systemen waaronder sterk, stabiel, licht gewicht, eenvoudig te bedienen en ruimtebesparend onderschuif oprijplatensysteem onder 5 cm verhoogde laadvloer

 Betimmeringen & Isolatie

Goede pasvorm, hoog afwerkingsniveau, goede bescherming, representatief uiterlijk, goed schoon te houden, blijft langdurig netjes en geluidsreducerend. Diverse betimmeringen mogelijk, ook in allerlei combinaties van betimmeringsmaterialen

 Dynnox brandcardsysteem

Snel en makkelijk laden en lossen met het Dynnox brandcardsysteem

                   Elektra/ omvormers

Omvormers van 12 naar 230V van 350 – 5000W

Bedrijfswageninrichting zelf samenstellen

Bij Just in case staan uw wensen centraal bij de inrichting van uw bedrijfswagen. Uiteindelijk bent u zelf het beste op de hoogte van de doelen die uw werkbus moet gaan dienen. Bij de realisatie van het ontwerp combineren we uw wensen met onze professionele kennis. Vanzelfsprekend heeft u zelf altijd het laatste woord betreffende het ontwerp. Op deze wijze wordt een efficiënte bedrijfswageninrichting gegarandeerd.