Ideale inrichting voor werkzaamheden

Aannemer en bouwvakker

Je kunt voor een houten of aluminium inrichting kiezen. Welke het beste bij jouw omstandigheden past hangt af van je werkzaamheden en wat je meeneemt onderweg. Hieronder leggen we uit wat wanneer handig is. Bovendien geven we je nog een aantal inrichtingtips mee.

Keuze uit twee productlijnen

Afhankelijk van hoe je werkzaamheden er uit zien zul je bepaalde materialen mee willen nemen onderweg. Afhankelijk van wat je onder te brengen hebt in je bus kun je kiezen uit een houten of een aluminium inrichting.

Aluminiumhouten stelling

Hiervoor kies je als je alleen grote gereedschappen, grote koffers en dozen met schroeven nodig hebt. Je schuift dan alles snel in de stellingkast. Waarbij je het nog kunt combineren met kunststof voorraadbakken voor een aantal kleinere materialen.

Aluminium ladestelling of assortiment kofferrek

Als er bi het onderhoud en reparatiewerk ook veel klein materiaal bij komt kijken dan kun je het beste kiezen voor aluminium ladekasten. Hier kun je alles mooi in sorteren. Dat kan ook in een assortiment kofferrek. Alle kleine spullen zitten dan mooi gesorteerd in de koffers die je overzichtelijk in een rek kunt schuiven.


Indelingsoverwegingen aannemer en bouwvakker

  • Bij het ontwerp van de inrichting is het van belang rekening te ouden met de lange materialen die regelmatig mee gaan. Zo kun je denken aan platen en deuren
  • Het is raadzaam te kiezen voor een auto met twee schuifdeuren. Je kunt dan aan één kant de stellingkast omgekeerd zetten. Je kunt dan alles zo van buiten pakken en hoeft niet steeds je bus in om de gebruikelijke spullen te pakken.
  • Reserveer ergens in de bus een ruimte voor emmers. Als er geen koffers mee hoeven kun je voor deze plek het onderste vak in de voorste stelling nemen. Of anders krijgen de emmers een ruimte tegen het kopschot aan.
  • Wil je festoolkoffers of sustainers mee dan passen die prachtig in sustainerkasten. Die zijn er zowel voor de aluminiumhouten als de volledig aluminium inrichting.
  • Tot slot is het goed om te bedenken waar de opbergplek voor de zaagtafel moet komen.