Alles afgestemd op jouw materialen

Bus inrichting timmerman

Je wilt je bus zo inrichten dat je alles mee kunt nemen om je vak goed uit te oefenen. Je wilt vanalles mee zoals latten, balken, plaatmateriaal en misschien zelfs kozijnen en deuren. Daarnaast heb je natuurlijk ook je zaagtafel nodig. Met een uitgekiende businrichting kun je goed aan de slag.

Bus inrichting timmerman suggesties

Als timmerman wil je een specifieke bus inrichting waarin je de materialen en gereedschappen mee kunt nemen voor je bouwwerkzaamheden. Waar kun je aan denken?

Langgoedbak

Hierin kun je de waterpas kwijt. Verder kun je er lange materialen bergen.

Stellingkast met open schappen

Handig zo’n kast met grote vakken voor dozen met schroeven. Vervolgens kun je die dozen zo meepakken als je aan de slag gaat. Ook kun je hier eventuele emmers in kwijt.

Daarnaast zijn schappen handig voor sustainerkoffers of festoolkoffers.

Plek voor zaagtafel

Om onderweg je zaagtafel goed kwijt te kunnen en vast te zetten, kun je hier een plek voor bestemmen. Dat kan dan een speciaal vak zijn.

Spanstangen

Ook kan de zaagtafel met rails en spanstang snel vastgezet worden. Daarbij zorgen we dat er steun op de bodem komt.

De spanstangen zijn ook handig om snel kozijnen en plaatmateriaal vast te zetten voor onderweg.

Kitkokerhouder

Om je kitkokers overzichtelijk op te ruimen kan de kitkokerhouder uitkomst bieden. Deze hangt tegen de stellingkast of krijgt een plek aan de wand.

Imperiaal

De ruimte buitenom je bus kun je benutten met behulp van een imperiaal. Hierop kun je mooi je latten en balken et cetera vervoeren.