Luxe uitstralen

Bedrijfswagen stofferen

Een mooie manier om je bedrijfswagen te bekleden is door middel van stofferen. Zo ziet je wagen er verzorgd uit. Prettige bijkomstigheid is dat het de herrie in de auto dempt.

Bedrijfswagen stofferen met tapijt

Je kunt gestoffeerde wanden en deurpanelen laten plaatsen in je bus. Door deze bekleding van de bedrijfswagen met hout en daarop tapijt wordt je bus goed beschermd. Hierdoor blijft je bus langdurig netjes en heel.

Daarnaast krijgt je bus een luxe uitstraling. De kleur die wij gebruiken is donkergrijs. Mooi van deze kleur is dat het niet besmettelijk is en de laadruimte er langdurig mooi uit blijft zien.

Naast wanden en deuren kunnen het tussenschot, de vloer en de wielkasten ook bekleed worden. Zo zijn al deze onderdelen mooi beschermd tegen stoten en krassen en ziet je bus er blijvend goed uit.

 


Materiaal en werkwijze

Het tapijt van ca. 3 mm dikte waarmee we stofferen is een non-woven dat bestaat uit polyester. Het kan goed tegen een stootje en gaat lang mee. Het tapijt wordt met spuitlijm aangebracht op de ondergrond. Op deze manier zit de stof goed vast aan de wagen.


Bijkomende voordelen van het stofferen van de bedrijfswagen

  • Ten eerste heeft het tapijt een licht isolerende werking waardoor het binnenklimaat minder schommeling ondervindt.
  • Ten tweede is het materiaal geluidsdempend. Hierdoor klinkt de laadruimte minder hol en rustiger qua geluid. Ook zul je minder lawaai om je oren krijgen tijdens het rijden. Hierdoor stap je uiteindelijk fitter weer uit de auto.
  • Ten derde is het materiaal zacht wat krassen voorkomt op de spullen die je meeneemt.
  • Tot slot zorgt tapijt op de vloer ervoor dat de spullen die je vervoert minder snel schuiven. Wel zo prettig.