Een volledig op jouw werkzaamheden afgestemde inrichting

Maatwerk

Je wilt graag een inrichting die precies past bij het werk dat je met jouw auto(‘s) gaat verrichten. Het is namelijk van belang dat de bedrijfswageninrichting exact op maat is voor het specifieke werk dat je doet. Pas dan kun je efficiënt je werk uitoefenen. Al het materiaal is overzichtelijk opgeborgen en makkelijk bereikbaar. Bovendien ziet het er representatief uit bij de klant.

Wat wij het liefste doen is samen met jou uitdenken wat de best passende inrichting is. Vervolgens leveren wij die dan op maat. Dit doen wij voor één unieke wagen of voor een gehele serie. Net wat gewenst is.

Offerte aanvragen

Efficiënte maatwerkoplossingen

Wat wil jij mee kunnen nemen?

Jij weet precies wat er mee moet in je bus. Het is beroepsafhankelijk wat noodzakelijk en prettig werkt. Waarschijnlijk heb je bepaalde voorkeuren en specifieke wensen. Een voorbeeld daarvan is: “Ik wil 2 hele lange tenten mee kunnen nemen, wat zijn de mogelijkheden”.

Welke specifieke vraag wil je opgelost hebben?

Ook kan het zijn dat je hele specifieke vragen hebt die je graag opgelost ziet. Enkele voorbeeld is dat er een specifieke plek moet komen voor …

…het ophangen van mijn statafels

…de buizen die ik mee wil

…vakken waarin ik mijn wijn en nootjes kan presenteren en ook nog planken/liggers voor mijn kaas voor de verkoop vanuit mijn bus

Welk budget/uitvoering past bij jou?

Wij kijken in eerste instantie of we zulke wensen kunnen invullen vanuit de standaardmodules die wij voeren. Dat is prijstechnisch prettig. Mocht het nog niet passen dan doen we aanpassingen zodat het wel past. Een enkele keer moeten we helemaal iets nieuws ontwikkelen. Ook dat behoort tot de mogelijkheden en zien we als een uitdaging. We kunnen alles op de millimeter nauwkeurig bouwen.

Standaard of uniek?

Of je nu gewoon een opgeruimd uitziende bus wilt of iets heel specifieks zoekt zoals bijvoorbeeld een inrichting voor hijsmiddelen we kunnen het voor je maken. Daarvoor zijn er een aantal redenen:

 • Decennialange inbouwervaring
 • Eigen CNC-freesmachine waardoor we alles zelf op maat kunnen vormgeven
 • Lasmogelijkheid waardoor we maatwerk laswerk kunnen leveren
 • Technische opleiding en dito inzicht waarmee we nieuwe producten kunnen ontwikkelen

Overzicht en opgeruimde bus afgestemd op jouw werk

Je wilt je materialen overzichtelijk, beschermd en veilig opbergen. Alles krijgt een vaste plek zodat het opgeruimd en ruim blijft in de wagen. Op deze manier wordt geen tijd meer versleten met opruimen − of erger − zoeken. Voor een efficiënte overzichtelijke inrichting overleggen we met jou wat je mee wilt en dragen dan verschillende mogelijkheden aan. Dan kun je kiezen. We helpen je graag aan jouw ideale inrichting.

Bij elke vraag leveren we een zo passend mogelijke oplossing die we op maat kunnen produceren in onze eigen werkplaats. Op die manier heb jij straks een bus met de volgende kenmerken:

 • Praktisch en goed georganiseerd ingericht.
 • Alles is geordend met een plek voor klein en groot materiaal, gereedschap en/of koffers.
 • Representatief met een goed verzorgde bus. Dat oogt professioneel richting jouw klanten.

Ons motto is: Als je bij ons een beeld kunt scheppen van wat je nodig hebt, kunnen wij het voor je creëren. Wij maken graag iets voor jou van blijvende waarde.

Offerte op maat Ontvang binnen 1 werkdag vrijblijvend een offerte op maat

Stellingkast met veel opties

Een veel voorkomende wens van onze klanten is een stellingkast waarin een aantal zaken zijn ingebouwd:

 1. Een koffervak onderin waarin je koffers met een ladderrubberspanband kunt vastzetten
 2. Een klep ter hoogte van de wielkast om deze anders loze ruimte toch als bergruimte te gebruiken
 3. Een raacokoffervak specifiek voor de Raaco-assortimentskoffers
 4. Een langgoedbak over de gehele lengte van de auto; dus over meerdere stellingkasten heen
 5. Bakken in 2 maten met vakverdelers
 6. Een plek voor de bankschroef

Lang materiaal mee

Je wilt lange materialen meenemen. Ze mogen niet in de weg liggen en je wilt ze snel kunnen pakken en weer opruimen. Ook wil je overzicht houden in hoeveel lengtes er nog zijn. Er zijn meerdere opties denkbaar. We noemen er hier drie.

Drie opties

Langgoedbak

Boven over twee stellingkasten kunnen we een langgoedbak monteren. je kunt dan de volledige lengte benutten. We kunnen extreem lange langgoedbakken voor je maken.

Pipetube op het dak

Ook zou je lange materialen als buizen kunnen opslaan in een pipetube die we op het dak van je wagen bevestigen. Zo nemen dit materiaal helemaal geen ruimte meer in de auto.

Vak onder verhoogde laadvloer

Mocht je laadvloer verhoogt worden om er oprijplaten of vloerladen onder te bergen, dan zou je links een ruimte kunnen reserveren. Hier kan je een vak in laten maken waar je zo je lange materialen inschuift.

Extra lange verlengde bakken tot 3 meter. Waarbij voor deze klant speciaal een all-in-one omvormer tegen het kopschot is aangesloten.


Pompkar mee

Is het nodig om een hand-palletkar mee te nemen? Een mogelijkheid hiervoor is om na een aanpassing de palletkar precies onder de ladenkast tegen het kopschot te plaatsen. Hierdoor staat deze palletkar gezekerd terwijl deze maar minimaal plek inneemt. Zo staat de kar veilig en bovendien is de ruimte in de wagen optimaal benut.

Heb je vaak palletkar transport dan ben je goed af met onze onder de laadvloer te schuiven oprijplaten. Dan hoef je de materialen niet naar binnen te tillen. In plaats daarvan rijd je alles dan eenvoudig naar binnen. Dit oprijsysteem is zwaar belastbaar: afhankelijk van de maat mag er 750 of 1000 kg aan gewicht over. Mooi is dat de oprijplaten na gebruik onder de laadvloer geschoven worden waar ze opgeborgen en vast liggen. De gehele laadvloer blijft beschikbaar voor overige toepassingen.

 

Maatinrichting voor een bedrijf met toebehoren voor zware hijskranen. De pompkar moest mee kunnen en diverse gereedschappen en klein materiaal. Door een maatwerkoplossing neemt dit alles hier minimale ruimte in. Voorin staat de pompkar onder de gereedschapsladekast waarop een inschuifkast om stutbalken te stapelen.

Zware lading laden en lossen

Er zijn gebruikelijke en minder voorkomende oplossingen denkbaar die het laden en lossen verlichten. Zo kun je denken aan verschillende oprijsystemen waarvan we er zo de oprijplaten en Dynnox toelichten. Ook kun je denken aan een lier die zaken naar binnen trekt.

Oprijplaten

 • Een uniek systeem dat we in huis ontwikkelden zijn oprijplaten die onder een minimaal verhoogde laadvloer liggen.
 • Voor het in- of uitladen zijn ze vlot en licht om uit te trekken waarna ze automatisch gefixeerd liggen.
 • Daarbij is er een naadloze overgang naar de laadvloer. Je rijdt zo alles makkelijk en snel in en uit de auto.
 • Na afloop schuif je ze in waarbij ze onderweg ook gefixeerd liggen én niet in de weg.

Dynnox

Hierbij kun je gereedschap met behulp van een brancardsysteem uit de wagen schuiven en naar de werkplek rollen. Het in- en uitladen kost zo geen kracht meer en ook het sjouwen en slepen van spullen is verleden tijd. Alles zit in één Dynnox overzichtelijk bij elkaar en is zo telkens bij de hand.

 


Overzichtelijke opbergruimte voor spullen

Afhankelijke van hoeveel zaken en wat voor zaken je mee wilt nemen kunnen we je bepaalde mogelijkheden adviseren.

Stellingkasten

Dat is met name handig in gebruik als je veel voorraadbakken en/of dozen met spullen hebt. Die kun je mooi bergen tegen de wand in de stelling. Dat levert overzicht en je houdt een deel van de vloer vrij.

Ladekasten

Heb je vooral kleine onderdelen die je wilt sorteren en waar je overzicht van wilt hebben dan zijn ladekasten handig. Hier kun je sorteerbakjes in verschillende maten in kwijt. Je hebt met één blik zicht op hoeveel er van alles nog is of waar dat is wat je op dat moment nodig hebt.

Systainerkast

Vak voor Raacokoffers

Kofferklem

Neem je een rij koffers mee met gereedschap of gesorteerde materialen dan is een koffervak met een kofferklem iets voor jou. In één beweging zet je de hele rij koffers vast voor onderweg. Ook ziet het ordelijk uit.


Spullen van buiten de auto bereikbaar

Vloerladen

Een optie is om de spullen te sorteren in een of meerdere houten of aluminium vloerladen. Als er ruimte is om die uit te trekken kan je snel bij je spullen zonder steeds de auto in of uit te hoeven. Met dwarsverdeelschotten houd je jouw onderdelen gesorteerd.

Dynnox brancardsysteem

Hierbij kun je van buiten de auto je hele werkplek uit de auto trekken en zelfs makkelijk naar de klant rollen. zo heb je alles direct ter plekke bij de hand.


Tussenschot

Wil je een tussenschot op maat met of zonder raam? Wij kunnen die voor je produceren op maat met een goedgekeurd veiligheidsraam.

Ook kunnen we een schuifdeur maken in het tussenschot. Hierbij kun je kiezen of er wel/geen raam in komt.


Aluminium bakken voor pickup

Voor de pickup kunnen we aluminium bakken op maat leveren. Deze zijn spatwaterdicht. Ze zijn voorzien van deksels of van rolluiken. Inwendig kun je kiezen voor schappen of lades.

Naar wens bouwen de bak dwars over de wielkasten zodat je alle ruimte benutten kan.


Europallet

Voor veel bedrijven is het van belang dat er tussen de inrichting nog een europallet in de bedrijfswagen past. Bij de inrichting van de wagen houden we dan rekening met deze wens. Het ontwerp van de inrichting wordt hierop aangepast.

Andere bijzondere wensen

Of je nu gewoon een opgeruimd uitziende bus wilt of iets heel specifieks zoekt zoals een inrichting voor hijsmiddelen we kunnen het voor je maken. Bij bijzondere wensen kun je denken aan:

 • Lekbakken
 • Speciale beugels en steunen
 • Verstevigingsframe boven vloerladen als er bovenop nog zware apparaten komen.

Lasapparaat met grote gasflessen

Werk je met een lasapparaat met grote flessen dan kunnen we ook hier specifiek een rek voor bouwen. Dit rek maken we zo dat je ze goed gezekerd mee kunt nemen. Wel zo veilig.


 

We maken elke inrichting individueel op maat en er is daarbij van alles mogelijk. We gaan de uitdaging graag aan een ideale inrichting specifiek gericht op jouw bedrijf te ontwikkelen en te fabriceren.

 

Maatwerk voor elke discipline

Wat past bij jouw bedrijfstak?
Businrichting voor bloemist
Dierenarts businrichting met lichtgewicht aluminium laden

Lier

Een klant heeft al een oprijsysteem van Just in Case. Hij heeft een zware kar op wielen die hij over de oprijplaten naar binnen duwt. Nu wil hij graag een lier zonder dat hij aan lengte van zijn laadruimte inlevert.

Oplossing: Er is een lier geïnstalleerd tussen het achterschot en de achterbank. Hiervoor is er een inwendig frame gelast waar de lier aan hangt. Oerdegelijk, geen verlies van ruimte en het werkt perfect. Kijk maar naar het filmpje.

 

Inrichten aanhanger

Regelmatig richten we voor specifieke doeleinden een aanhanger in voor één van onze klanten.

 

Scheiding schoon/ vuil gedeelte in de laadruimte

Aan de achterzijde van de auto is een natte-werkplek gemaakt. Hier is stromend water en nog een opbergrek gecreëerd.

 

Volledige benutting van de hoogte van de bus

Speciaal voor de bloemist is een aantal uitneembare etages gemaakt in de laadruimte. Hierdoor is er een optimale hoogte benutting met een totaal nuttig oppervlak van 16 m2.

 

Middenconsole

Vaak zit er in de cabine tussen de voorstoelen veel onbenutte ruimte. Zelfs als hier ook de handrem zit. Omdat er juist weinig opbergruimte is voor papieren en persoonlijke zaken kan een console hier uitkomst brengen.

Voor de uitvoering van de console zijn allerlei uitvoeringen denkbaar. Zo zou je kunnen denken aan een scharnierend deksel met een opstaande rand. Met een indeling bovenop het deksel voor een beker/fleshouder en een ruimte voor losse spullen. In het bergbakgedeelte onderin de console zou je plaats kunnen reserveren voor ordners en lijsten of een hangmapindeling.

 

Mobiel magazijn

Rioolbus