Assortiment bij de hand

Installateur

Als installateur ben je dagelijks bezig met het aanleggen, installeren, monteren, onderhouden en vervangen van technische installaties. Een bus die hiertoe goed uitgerust is vergemakkelijkt je werk. Je kunt snel alles vinden en er zijn plekken in je laadruimte waar je wat voorbereiden kunt zoals een bankschroef.

Handige inrichting voor de installateur

Bodemlade

Wat prettig werkt is een vloerlade met kleinvakverdeling onder de laadvloer. Hierin kunnen onder andere het pvc-materiaal voor de afvoer en de koppelingen voor leidingen een plek krijgen.

Of je kunt hier je gereedschapkoffers in bergen. Het handige van de bodemlades is dat je de bus ruimtelijk houdt en dat je niet steeds de bus in en uit hoeft om iets te pakken.

Pipetube

In deze speciale koker die op het dak komt, kun je de leidingen opslaan. Er gaat meer in dan je verwacht.

Werkbank

Misschien wil je een werkbank met een eenvoudige bankschroef om in de bus al wat voorbereidende werkzaamheden te doen.

Raacokoffervak

Klein assortiment valt goed te sorteren in Raacokoffers. Deze kun je vervolgens opslaan in een speciaal daarvoor dienend koffervak. Netjes opgeruimd en snel bij de hand als nodig.

Gasflessenrek

Voor het installatiewerk kun je ook lasapparatuur nodig hebben. Daar komt dan gas bij kijken. De flessen kun je rechtop vervoeren in een gsflessen rek. Hier plaats je de flessen makkelijk in waarna je ze met spanbandjes vlot vastzet.

Opstap

Stap je veel in en uit en heb je een hoge bus dan is een opstap onontbeerlijk. Vervolgens kun je makkelijk met materiaal en al in en uit je auto stappen.

Signaalverlichting

Verricht je ook werkzaamheden langs de weg dan heb je ook goedgekeurde signaalverlichting nodig. Zo kun je goed voorbereid aan de slag.

Deze inrichting voor een installateur heeft 2 lange laden en in het midden een nog langere kokerlade die loopt tot aan het kopschot. Handig voor langgoed. Verder zijn er nog twee kortere laden bij de schuifdeur.