Bescherming voor de bus tijdens het werk

Koerier

In de meeste gevallen wil de koerier de bus betimmerd hebben voor een goede bescherming vn de wanden. Afhankelijk van de producten die je vervoert heb je daarnaast mogelijk specile wensen. Hieronder doen we een aantal suggesties.

Handig voor de koerier

Opklapbare schappen

Soms wil je de bus zo leeg mogelijk hebben om grote zaken te voeren. Een andere keer wil je de spullen veilig in schappen vervoeren. Dan zijn opklapbare schappen handig die je de ene keer uitklapt voor gebruik en de andere keer niet.

Tussenschot met schuifdeur

Als je binnendoor naar je laadruimte wilt, is een tussenschot met schuifdeur handig. Deze is er in een versie met en zonder raam.

Opstap

Als de bus hoog is en je de hele dag de bus in en uit moet kan het in en uitstappen zwaar worden. Zeker als het met lading moet gebeuren. Dan is het prettig om een opstap te monteren die de opstaphoogte verlaagd

Sidebars

Vaak wordt er met lange bussen gereden. Dan kan je wel eens een schade oplopen. Om de bus hiertegen te beschermen kunnen sidebars en een rearbar helpen. Het is goedkoper om deze zaken te vervangen dan om de auto te laten herstellen na een ongelukje.

Verlichting

Heel handig bijvoorbeeld om de adressen op de pakketten te kunnen lezen onderweg. Naar jouw wensen leggen we verlichting aan.

Maatwerk

Misschien wil je de bus zo ruim en leeg mogelijk houden. Dan helpt onze uitgekiende betimmering die de binnenruimte zo ruim mogelijk laat.

Of je vervoert een heel special product en wilt daarvoor een bijpassende inrichting op maat. Dat kan, wij maken het voor je op maat.

 

Post NL goedgekeurde inrichting

In deze bedrijfswagen is een tussenschot geplaatst. Deze is voorzien van een schuifdeur met raam. Ook is er plafondverlichting met een bewegingsmelder. Verder zijn er vier opklapbare schappen van elk 1,5 meter lang.
De vloerplaat is van antislip berkenmultiplex voorzien. Het in en uitstappen wordt hierbij vergemakkelijkt met een RVS achteropstap (hier niet zichtbaar).