Ladebodems / vloerlades

Ladebodems en vloerlades worden speciaal  naar wens voor u geproduceerd. U kiest hoe u de lades en ladeblokken wilt samenstellen en onderverdelen in grofvak en kleinvakindelingen. Als de maten vast staan gaan wij ze voor u maken. 

Voordelen gebruik ladebodems / vloerlades

 • Laag zwaartepunt van de lading waardoor:
  1. Prettiger rijgedrag van de auto; helt minder in bochten
  2. Veiliger bij aanrijding want het zit onder de vloer en kan niet naar voren vliegen
 • Gelijkmatige gewichtsverdeling van de lading
 • Materialen overzichtelijk en toegankelijk opgeborgen wat tijd bespaart
 • Veilig vervoer van uw materialen
 • Een complete vlakke laadvloer blijft beschikbaar
 • Ergonomisch: niet meer in en uit de auto stappen om materiaal te pakken
 • Efficiënt want geen gangpad nodig
 • Benutting volledige laadvermogen
 • Na meerjarig gebruik zijn al onze systemen eenvoudig over te bouwen naar uw volgende auto mits de afmetingen overeen komen
 • Het aluminium en staal aan de systemen is recyclebaar
 • Combinatie van een ladesysteem onder de vloer en stellingen mogelijk
 • Flexibele indeling op maat

  Finnerup aluminium bodemlades

  Finnerup levert een ladesysteem voor het vervoer van grotere en zwaardere materialen. Dit systeem is 85% uittrekbaar en geschikt voor zware toepassingen tot 200 kg. Het geheel valt naar wens in te delen door de lengte, breedte en hoogte maten op te geven. De indeling van de lades zijn tussentijd aan te passen.

  Dit systeem wordt bijvoorbeeld toegepast door installateurs en loodgieters.

  Finnerup aluminium bodemlades

  Beks ladesystemen: aluminium, kunststof en hout

  Een Beks ladesysteem is geschikt voor een lichtere uitvoering en toepassing. Zeer geschikt voor een uitvoerige kleinvak indeling. Beks kenmerkt zich door het modulaire stapelbare systeem van lades en ladeblokken en is gericht op een complete inrichting met diverse lades. Dit systeem is bijvoorbeeld zeer geschikt voor de lichtere installatiewerker die schakelkasten inricht en aan meet- en regeltechniek doet.

  Het Beks-for-Vets systeem is uitermate geschikt voor lagere auto’s en terreinwagens voor bijvoorbeeld vee- en dierenartsen. De Braveur-lijn is volledig op deze toepassing afgestemd met een donkergrijs uiterlijk en wit interieur, soft close systeem en automatische vergrendeling. Vergelijkbaar met een apotheker kunnen flesjes rechtop staan met indelingen voor 50, 100 en 250 ml en is de lading goed zichtbaar als de lades geopend worden. Behalve overzichtelijk, werkt het efficiënt, ziet er representatief uit en is hygiënisch. Ook geïsoleerd of met koeling leverbaar.

  Er zijn veel accessoires en de mogelijkheden zijn zeer uitgebreid. Zo levert Beks bijvoorbeeld een coolbox of koellade met compressorkoeling, accubewaking of extra GEL-accu, een scheidingssysteem voor medisch, chemisch en restafval, water/ zeep/ desinfectie voorziening, schrijftablet of laptoplade, stroom met omvormer voor 230 volt, extra verlichting, Dynnox brancardsysteem voor mobiliteit van een ladeblok, et cetera. Ook zijn er geschikte lades voor inbouw bij een camper.

  Beks bodemlades in bedrijfsbus

  Just in Case houten lades

  Dit systeem is voordeliger dan beide andere systemen en ziet er aantrekkelijk en verzorgd uit. Er valt naar wens samen te stellen omdat allerlei mogelijke lengte, breedte en hoogte maten op te geven zijn. Er wordt gebruik gemaakt van berkenmultiplex dat watervast verlijmd is in een combinatie van 9 en 12 mm. 

  Standaard berkenmultiplex ladebodem zonder geleiders voor de Vivaro, Expert, Jumpy en ProAce allemaal in lengte 2 en , Trafic en Talento, beide in lengte 1. Vanaf 750 euro

  Houten bodemlades voor bedrijfswageninrichting

  Lades bij de zijdeur onder verhoogde laadvloer. De geleiders zijn tot 80kg belastbaar en 85% uittrekbaar. Het gaat hier om losse modules die eenvoudig over te bouwen zijn in een volgende bedrijfswagen.

  Vraag vrijblijvend informatie aan

  12 + 9 =

  Call Now Button