Autoscherm

181,50 Incl. 150,00 Excl.

Het autoscherm is een scherm voor in de auto bevestigd achter de beide voorstoelen. Hierdoor wordt de voorste helft van de achterste helft gescheiden zodat inzittenden beschermd zijn tegen het elkaar onderlingaanhoesten of aanniezen. Eenvoudig te monteren.

Autoscherm

Het autoscherm is een transparant preventiescherm van polycarbonaat dat beschermt tegen direct aanhoesten of -niezen in de auto. Het brengt een scheiding aan tussen de chauffeur voorin en de passagier(s) achterin. Zo zijn door gebruik van dit scherm zowel de chauffeur als de passagier beschermd. 

Het scherm leveren wij op maat, aangepast aan het merk en type auto. Voor bedrijfswagens houden wij ook rekening met de aanwezigheid van het bankje of stoeltje, dit geeft u zelf aan bij de bestelling. Daarnaast stemmen wij het scherm af op de in de auto aanwezige airbags en ventilatie.  Met elkaar praten blijft mogelijk. Voor meer informatie zie onze pagina over spatschermen in de auto of de meer algemene informatie over onze plastic schermen

Materiaal coronascherm auto

Hoogwaardig 4 mm dik polycarbonaat ook wel veiligheidsglas (Lexan) genoemd. Deze kunststof is transparant als glas maar veel slagvaster en daardoor veiliger. Het is nagenoeg onbreekbaar. Het versplintert niet zoals plexiglas of perspexglas dit wel doet en is daarbij ook vele malen sterker. Daardoor keuren de meeste verzekeringsmaatschappijen gebruik van dit materiaal goed. 

Montage autoscherm

Eenvoudig zelf achter de voorstoelen te monteren. Een beschrijving en bevestigingsmateriaal wordt meegeleverd. Schroeven of boren in de auto is niet nodig. 

Toepassing autoscherm

Optimale bescherming bij personenvervoer in onder andere taxi’s, werkbussen en personenauto’s.

 

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Autoscherm” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Call Now Button