Coronascherm tussen de voorstoelen

139,15 Incl. 115,00 Excl.

Scherm tussen de voorstoelen

Transparant preventiescherm van polycarbonaat dat beschermt tegen direct aanhoesten of -niesen waarmee je een afscherming tussen de chauffeur en de passagier aanbrengt. Door gebruik van het scherm is zowel de chauffeur als de passagier beschermd. Let wel, dit scherm is in Nederland vanaf 1 juli 2020 niet toegestaan.

Wij leveren dit scherm op maat, aangepast aan het merk en type auto.  Voor bedrijfswagens geldt dat wij het ook aanpassen aan de aanwezigheid van het bankje of stoeltje, dit vult u zelf in bij de bestelling. Daarnaast houden wij met elk ontwerp rekening met de in de auto aanwezige airbags en ventilatie. Het scherm loopt tot aan de voorzijde van de zitting waardoor u ingeval van nood of ongeluk toch nog aan de andere kant uit de wagen kunt uitstappen. Met elkaar praten onderweg blijft mogelijk.

Materiaal

Hoogwaardig 4 mm dik polycarbonaat ook wel veiligheidsglas (Lexan) genoemd. Deze kunststof is transparant als glas maar veel slagvaster en daardoor veiliger. Het is nagenoeg onbreekbaar. Het versplintert niet zoals plexiglas of perspexglas dit wel doet en is vele malen sterker.

Montage

Eenvoudig zelf tussen de voorstoelen te monteren. Een beschrijving en bevestigingsmateriaal leveren we mee. Schroeven of boren in de auto is niet nodig.

Toepassing

Dit betreft schermen voor veilig personenvervoer buiten Nederland in onder andere taxi’s, werkbussen en personenauto’s.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Coronascherm tussen de voorstoelen” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Call Now Button