Taxischerm

181,50 Incl. 150,00 Excl.

Categorie:

Taxischerm

Dit scherm voor in taxi's dient als bescherming als u zich niet aan de regel van anderhalve meter afstand kunt voldoen. Hiermee voorkom je dat speekseldruppeltjes van de passagier naar de taxichauffeur spatten en omgekeerd. Zo kun je besmetting met onder andere COVID-19 voorkomen. Dus handig als je zowel voor je eigen veiligheid als die van anderen wilt zorgen. Wel blijft het mogelijk om met elkaar te spreken. Meer informatie over taxi scherm.

Wij maken het scherm per merk en type auto op maat. Ook wordt het aangepast aan de aanwezigheid van een stoeltje of bankje in de auto. Deze gegevens vul je in bij de bestelling. Daarbij maken we de schermen zo dat gordels, airbags en ventilatie blijven werken.

We leveren snel.

Materiaal taxischerm

Het hoogwaardig 3 of 4 mm dikke polycarbonaat is glashelder en wordt ook wel veiligheidsglas (Lexan) genoemd. Deze kunststof is transparant als glas maar veel slagvaster en daardoor veiliger. Daarbij is het UV bestendig en nagenoeg onbreekbaar. Het versplintert niet zoals plexiglas of perspexglas dit wel doet en is vele malen sterker. Daardoor is het door de meeste verzekeringen al goedgekeurd. Toch is het belangrijk dat je zelf vooraf aan het gebruik controleert of je toestemming krijgt van je verzekering. Als leverancier nemen we geen verantwoording voor het gebruik van de schermen.

Montage taxischerm

Eenvoudig zelf achter de voorstoelen te monteren. Dit lukt makkelijk binnen 5 minuten.  Een korte praktische beschrijving en bevestigingsmateriaal wordt meegeleverd. Hierbij is schroeven of boren in de auto niet nodig. Daarbij valt het scherm later weer eenvoudig te verwijderen.

Toepassing taxischerm

Optimale bescherming bij personenvervoer in onder andere taxi’s, werkbussen en personenauto’s als de 1,5 meter afstand niet mogelijk is.

 

Extra informatie

Gewicht 0,6300 kg
Afmetingen 1200 × 700 × 10 mm

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Taxischerm” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Call Now Button