Delfzijl

Allround maatwerkleverancier in Delfzijl en omstreken!

Just in Case is uw maatwerkleverancier in Delfzijl en omstreken. Wij ontwerpen, monteren en leveren producten en diensten waarbij maatwerk het uitgangspunt is. Waar vroeger het leveren van uw flightcase op maat onze absolute core business was, zijn wij tegenwoordig uitgegroeid tot een echt allround bedrijf. Just in Case is het antwoord op al uw vragen op het gebied van maatwerk. Wij zijn naast het verzorgen van flightcases ook bereikbaar voor bus en bedrijfswagen inrichting, oprijplaten en interieurbouw. Just in Case draagt met zijn diensten en producten bij aan een veilige werkplek, verkeer en transport in en rondom Delfzijl!

Het adres voor uw flightcases in Delfzijl

De flightcases van Just in Case zijn zeer compact en zorgen zo dat uw product handelbaar is. Door de goede bescherming die onze flightcases bieden, blijft uw product heel. Een flightcase is essentieel voor het veilig en handelbaar transporteren van apparatuur. Een flightcase (incl. omvormer) zorgt dat u overzicht houdt en een goede indruk achter laat op (potentiële) klanten tijdens bijvoorbeeld bedrijfspresentaties. Tijdens het flightcase bouwen houden onze specialisten in overleg rekening met uw specifieke wensen. Wij kunnen o.a. uw logo of bedrijfsnaam op de flightcase zetten of het naar uw wens afwerken met verschillende kleuren en soorten lak.

Delfzijl bedrijfswageninrichting

Bedrijfswagen inrichting

U kunt bij Just in Case ook terecht voor uw bus inrichting in Delfzijl. Naast onze standaardopties bieden wij ook allerlei specials en accessoires aan, waardoor u nog meer uit uw bedrijfswagen haalt. Wij hebben voor de inrichting van bussen en bedrijfswagens bewust de keuze gemaakt voor Finnerup. Dit is een duurzaam aluminium dat volledig recyclebaar is. Bovendien bespaart u ten opzichte van de meeste andere aluminium soorten een hoop gewicht, wat er voor zorgt dat u minder brandstof nodig hebt. Naast alle voordelen die Finnerup voor het milieu betekent, zorgt dit aluminium ook voor veel praktische voordelen. Uw bus wordt overzichtelijker en veiliger als u de inrichting laat verzorgen door Just in Case. Desgevraagd leveren wij ook oprijplaten zodat u uw benodigdheden veilig en praktisch van uw bedrijfswagen naar de locatie kunt brengen.

Interieurbouw

Delfzijl heeft met zijn haven de nodige industrie. Sinds enkele jaren vervult Delfzijl een regionale functie, wat betekent dat de stad verantwoordelijk is voor verschillende voorzieningen voor de regio. Het is voor uw bedrijf in Delfzijl en omtrek van het grootste belang dat u een representatieve uitstraling hebt. Dit kunt u bereiken door een uitgekiende inrichting van uw interieur. De mannen van Just in Case zorgen er voor dat uw loket of balie in Delfzijl bij uitstek een visitekaartje voor klanten wordt!

De juiste keuze voor al uw maatwerk!

Voor maatwerk tot in de kleinste details moet u bij Just in Case zijn. Met de knowhow van onze specialisten willen wij een bijdrage leveren aan de economie in Delfzijl en omringende plaatsen. Voor al uw flightcases, de inrichting van bedrijfswagen, oprijplaten en interieurbouw is Just in Case het goede adres!

Call Now Button