Emmen

Maatwerk

Just in Case is uw allround maatwerkleverancier in Emmen en omstreken. Naast het maken van flightcases op maat doen wij ook  interieurbouw en richten bedrijfswagens in. Wij richten ons met onze diensten en producten erop uw bezigheden veiliger en praktischer te laten verlopen!

 

Voor uw flightcase op maat

Flightcases op maat zijn essentieel voor het veilig en handelbaar vervoeren van uw apparatuur. Met gedetailleerd maatwerk krijgt u precies wat u nodig heeft voor uw specifieke bedrijfsuitoefening. Wij houden bij het flightcase bouwen rekening met al uw wensen als het gaat om een presentatiekoffer voor bijvoorbeeld bedrijfspresentaties.

Met het uitgekiende  compacte interieur in de flightcases behoudt u het overzicht. Bovendien zorgt het voor een strakke uitstraling, wat een professionele indruk achter bij uw klanten in Emmen.

Op aanvraag kunnen wij ook uw bedrijfslogo of bedrijfsnaam op de flightcase zetten. Of u laat het binnenrack afwerken met spetterlak of metal-look. Ook gekleurde rackafwerkingen zijn mogelijk.

Naast het flightcases bouwen kunnen wij met maatwerk ook uw bus inrichting verzorgen.

Emmen bedrijfswageninrichting

Bedrijfswagen inrichting en oprijplaten

Naast het flightcases bouwen zorgen wij ook voor een maatwerk inrichting van uw bedrijfswagen. Wij hebben daarbij bewust de keuze gemaakt voor de duurzame aluminium materialen van Finnerup. Hierdoor dragen wij bij aan beter milieu in Emmen. Bovendien is dit materiaal haast onverwoestbaar. Het gaat zeker 15 jaar mee. Het materiaal zorgt verder voor een enorme gewichtsbesparing. Dit zult u merken in verlaging van uw brandstofkosten.

Dankzij onze stellingen en kasten wordt uw bus overzichtelijker en  veiliger. Daarnaast leveren wij ook oprijplaten zodat u uw materiaal en apparatuur veilig en gemakkelijk van uw bus naar plek van bestemming kunt brengen. Maar denk ook aan zaken als vloerlades, elektra, vastzet- en opbergsystemen. Dit en nog veel meer op het gebied van bedrijfswageninrichting kunnen wij voor u verzorgen.

Interieurbouw

Emmen vormt sinds jaar en dag één van de grootste economische kernzones van Noord-Nederland. In de Vlinderstad vestigen zich veel jonge bedrijven vanwege het gunstige ondernemersklimaat. Just in Case is vooral gericht op de inrichting van het interieur voor MKB-bedrijven. Uw balie of loket in wordt dankzij onze interieurbouw een absoluut visitekaartje voor uw bedrijf!

Voor al uw maatwerk 

Dankzij onze vakkennis en vaardigheden kunnen wij tot in de kleinste details maatwerk leveren. Voor al uw flightcases, de inrichting van bedrijfswagens, oprijplaten en interieurbouw in en rondom Emmen zijn we er voor u!

Call Now Button