Emmen

Just in Case levert kwaliteit

Just in Case is uw allround maatwerkleverancier in Emmen en omstreken. Vroeger waren wij vooral gespecialiseerd in het ontwerpen en monteren van flightcases op maat, maar de laatste jaren is Just in Case meer producten en diensten gaan leveren waarbij maatwerk het uitgangspunt is. Zo zijn we ons bezig gaan houden met de inrichting van bedrijfswagens, oprijplaten en interieurbouw in Emmen. Onze diensten en producten zijn er volledig op gericht om uw bezigheden in en rond Emmen veiliger en praktischer te laten verlopen!

Het juiste adres voor uw flightcase op maat

Flightcase op maat zijn wat Just in Case betreft essentieel voor het veilig en handelbaar vervoeren van uw apparatuur. U plukt de vruchten van het gedetailleerde werk van Just in Case. Een presentatiekoffer is belangrijk voor bijvoorbeeld bedrijfspresentaties. Met onze compacte flightcases behoudt u het overzicht. Het uitgekiende interieur zorgt voor een strakke uitstraling, wat een professionele indruk achter laat op uw klanten in Emmen. In overleg houden onze vakmensen bij het flightcase bouwen rekening met al uw wensen. Op aanvraag kunnen bijvoorbeeld uw bedrijfslogo of bedrijfsnaam op de flightcase zetten. Ook het binnenrack is af te werken met spetterlak, metal-look of gekleurde rackafwerkingen.
Tegenwoordig is het flightcase bouwen niet meer per definitie de core business van Just in Case en faciliteren wij ook uw bus inrichting.

Emmen

Bedrijfswagen inrichting en oprijplaten

Naast het flightcase bouwen faciliteren we nu ook de inrichting van uw bedrijfswagen. Wij hebben bewust de keuze gemaakt voor de duurzame aluminium materialen van Finnerup. Hierdoor dragen wij ook bij aan beter milieu in Emmen en ook u plukt er de vruchten van. Dankzij onze stellingen en kasten wordt uw bus overzichtelijker en bovendien veiliger. Het Finnerup materiaal zorgt voor een enorme gewichtsbesparing, wat u zult merken in uw brandstofkosten. Dit aluminium is haast onverwoestbaar gaat tot 15 jaar mee. Wij bieden u 3 jaar garantie aan. Ten slotte leveren wij ook oprijplaten zodat u uw materiaal en apparatuur veilig en gemakkelijk van uw bus naar plek van bestemming kunt brengen.

Interieurbouw

Emmen vormt sinds jaar en dag één van de grootste economische kernzones van Noord-Nederland. In de Vlinderstad vestigen zich veel jonge bedrijven vanwege het gunstige ondernemersklimaat. Just in Case is vooral gericht op de inrichting van interieur voor MKB-bedrijven. Uw balie of loket in Emmen wordt dankzij de interieurbouw van Just in Case een absoluut visitekaartje voor uw bedrijf!

De beste keuze voor al uw maatwerk

Dankzij de vakkennis en vaardigheden die onze specialisten in huis hebben, zijn wij in staat om tot in het kleinste details maatwerk te leveren. Voor al uw flightcases, de inrichting van bedrijfswagens, oprijplaten en interieurbouw in en rondom Emmen moet u bij Just in Case zijn!