Emmen

Maatwerk in Emmen

Wil je jouw werkbus op maat ingericht hebben volgens jouw specifieke wensen? Wij doen dit al 20 jaar voor onze klanten in Emmen en omgeving.

Je maakt je wensen kenbaar. Daarnaast doen wij vanuit onze ervaring nog suggesties voor inrichtingmogelijkheden. Jij kunt zo afgewogen keuzes maken. Dan maken wij een offerte waar je nog zaken bij kunt voegen of weg kunt laten. Ook worden vaak meerdere opties gegeven met een verschillend prijskaartje. Zo kun je dan kiezen wat afhankelijk van je werkzaamheden het beste bij je past.

Aluminium bedrijfswageninrichting van Finnerup of Tom-Lock afgestemd op jouw werkzaamheden

Praktisch en veilig

Het doel is dat met de inrichtingen die wij leveren jouw werk veiliger en praktischer verloopt. Met een uitgekiende bus inrichting lukt dit. Hierdoor heb je meer  overzicht over je materialen. Bovendien zorgt het voor een strakke uitstraling, wat een professionele indruk achter laat bij jouw klanten in Emmen.

Daarnaast leveren wij ook onze eigen ontwikkelde oprijplaten zodat je jouw materiaal en apparatuur veilig en gemakkelijk van je bus naar plek van bestemming kunt brengen. Voordeel is dat deze platen ingeschoven vast liggen onderweg onder een slechts 5 cm verhoogde laadvloer.

Aanvragen informatie of advies!

14 + 9 =

Bedrijfswagen inrichting en besparing

Wij hebben bij de inrichting van je bedrijfswagen bewust de keuze gemaakt voor de duurzame aluminium materialen van Finnerup en Tom-lock. Niet alleen draagt dit bij aan beter milieu in Emmen,  het materiaal is ook haast onverwoestbaar. Het gaat zeker 15 jaar mee. Daarnaast bespaar je met dit materiaal enorm op gewicht. Dit zul je merken in verlaging van je brandstofkosten.

In en rondom Emmen helpen we je graag verder met je bedrijfswageninrichting!

Call Now Button