Fiat bedrijfswagen inrichting

Fiat Fiorino

Bij deze compacte bedrijfsauto is de stelling altijd van buitenaf bereikbaar.

Is er behoefte om meer materialen weg te bergen dan kan deze inrichting gecombineerd worden met bodemlades. Er zijn 2 gebruikelijke opties:

  • 2 bodemlades met de opening aan de achterzijde. Deze lopen dan over de gehele lengte van de laadvloer
  • 3 bodemlades waarvan twee met de opening aan de achterkant en 1 met de opening aan de zijkant. Deze optie is vooral handig als er weinig parkeerruimte is en u de lades toch volledig uit wilt kunnen trekken.
Fiat Fiorino bedrijfwageninrichting

>

>

>

>

Fiat Talento

Lengte 1

Dit is een prettige wagen om in te richten omdat deze vrij rechthoekig is. Hierdoor gaat er weinig binnenruimte verloren als er stellingen in gezet worden. Deze kunnen mooi dicht tegen de wand geplaatst worden.

In dit voorstel staan drie kasten met allen een diepte van 380 mm. Er blijft dan nog voldoende binnenruimte bestaan.

Fiat Talento inrichting bedrijfswagen

Lengte 2 Fiat Talento

Hiervoor geldt hetzelfde als voor de Fiat Talento lengte 1. Het verschil is dat er bredere stellingen in geplaatst kunnen worden waar meer bakken in geplaatst kunnen worden en/of meer opbergruimte in zit.

Alu-houten bedrijfswageninrichting Fiat Talento

>

Fiat Ducato

Lengte 1

Deze auto is prettig in te richten omdat er tot ongeveer 1,80 hoogte de volledige breedte bewaard blijft. Hierdoor kunnen de stellingen mooi tegen de wand staan. In deze volumebus kunnen prima 3 stellingen staan en dan blijft er nog ruimte voor een pallet over.

Ook kan er heel mooi een werkplek ingericht worden omdat u vanwege de hoogte rechtop in de bus kunt staan. De werkplek kan ingericht worden met een berkenmultiplex werkbank met verlichting erboven en aansluitingen voor elektriciteit en bankschroef.

Omdat de bus zo groot is, is deze niet altijd even handig in de stad. Wel is deze heel praktisch om grote spullen in te vervoeren.

Resterend laadvermogen

Met inrichten is het vooral van belang om goed rekening te houden met het resterend laadvermogen van de bedrijfsbus. Omdat de bus groot is blijft er niet veel laadvermogen over. Daarom is het goed om voor deze lichtgewicht stellingkasten te kiezen omdat ze veel lichter zijn dan een stalen of zelfs een geheel aluminium versie. Ondanks het lichte gewicht zijn ze ijzersterk door de combinatie van aluminium met hout te gebruiken.

Fiat Ducato bedrijfswagen inrichten

Lengte 2 Fiat Ducato

Hiervoor geldt hetzelfde als voor de Fiat Ducato lengte 1 behalve dat de stellingkasten in een nog iets bredere uitvoering komen. Voor het resterend laadvermogen is het bij deze lengte nog meer van belang stil te staan bij het gewicht van de stellingkasten. Bij de alu-houtenkasten is dat goed geregeld, ze zijn lichter dan geheel aluminium kasten.

Fiat Ducato inrichting met stellingkasten
Call Now Button