Flightcase bouwen

Wat doet Just in case?

Just in case is een allround maatwerkleverancier. Dit houdt in dat wij verschillende producten en diensten ontwerpen, bouwen, monteren en leveren waarbij maatwerk tot in de kleinste details het uitgangspunt is. Eén van de zaken waar wij in het bijzonder in gespecialiseerd zijn, is het flightcase bouwen. Wij zijn veel werkzaam in Noord-Nederland.

Voor al uw flightcases

Wij bouwen flightcases omdat wij ervan overtuigd zijn dat ze essentieel zijn voor het veilig transporteren van uw apparatuur naar bijvoorbeeld bedrijfspresentaties. Ook ter plaatse zorgen de flightcases voor optimale bescherming tegen water- en stootschade van buitenaf. Enerzijds zorgt een flightcase (incl. omvormer) dat u het overzicht behoudt, anderzijds laat het verzorgde uiterlijk van de presentatiekoffer een professionele indruk achter op klanten en andere aanwezigen. De eerste indruk die de klant krijgt blijft vaak hangen. Het is daarom van het grootste belang dat u beschikt over een solide één of meerdere flightcases van Just in case.

 

Flightcase bouwen

Afgestemd op uw specifieke wensen

Hoe wij uw flightcase bouwen, hangt geheel af van uw beroep, manier van presenteren en doelgroep. Eigenlijk bestaan er dan ook geen standaardopties bij flightcases. Bij het flightcase bouwen houden onze specialisten rekening met uw specifieke wensen. Zo kunnen wij tijdens het bouwen uw bedrijfslogo of –naam op de flightcase zetten of het binnenrack afwerken met spetterlak, metal-look of gekleurde rackafwerkingen. Desgewenst kunnen wij allerlei specials en accessoires leveren voor uw presentatiekoffer. Dankzij het maatwerk interieur geeft u een optimale presentatie of demonstratie aan bijvoorbeeld klanten. Als u meer wenst dan alleen een flightcase, bijvoorbeeld werkbladen, extra laden of koeling, dan kunnen wij dit overleg ook integreren. Voor flightcases die stroom nodig hebben, leveren wij ook hulpaccu-systemen. Deze reserve accu kan gecombineerd worden met een omvormer 12V/220V die wij tijdens het bouwen integreren of bijleveren.

Ons doel

Ons doel is om bij het flightcase bouwen te zorgen dat uw apparatuur optimaal materiaal beschermd wordt, zowel onderweg als ter plaatse. Daarnaast zorgt een solide flightcase van Just in case er voor dat uw materiaal overzichtelijk blijft. Bovendien laat een goede uiterlijke verzorging van uw spullen een betrouwbare indruk achter op klanten. Onze flightcases zorgen ervoor dat uw dagelijkse bezigheden en transport vergemakkelijkt worden. Kortom: voor uw flightcases op maat moet u bij Just in case zijn!