Flightcase op maat

Wat doet Just in case?

Just in case is een allround maatwerkleverancier. Dit houdt in dat wij verschillende producten en diensten ontwerpen, monteren en leveren waarbij maatwerk tot in de kleinste details het uitgangspunt is. Wij richten ons met name op Noord-Nederland. Eén van onze specialismes is het ontwerpen en monteren van uw flightcases op maat.

Voor al uw flightcases

Het is de overtuiging van Just in case dat ieder zichzelf respecterend bedrijf zou moeten beschikken over ten minste één flightcase op maat. Flightcases zijn essentieel voor het veilig transporteren van uw apparatuur naar bijvoorbeeld bedrijfspresentaties. Ook ter plekke zorgen de flightcases voor optimale bescherming tegen water- en stootschade van buitenaf. Enerzijds zorgt een flightcases (incl. omvormer) dat u het overzicht behoudt, anderzijds laat het verzorgde uiterlijk van de presentatiekoffer een professionele indruk achter op klanten en andere aanwezigen. De eerste indruk die de klant krijgt blijft vaak hangen. Het is daarom van het grootste belang dat u beschikt over een solide op maat gemaakte flightcase.

Flightcases op maat

Afgestemd op uw specifieke wensen

Geen flightcase is hetzelfde, omdat iedereen andere apparatuur gebruikt. Hoe deze er uit komt te zien, hangt ook af van uw beroep, manier van presenteren en doelgroep. Eigenlijk bestaan er dan ook geen standaardopties, wij maken elke flightcase op maat. Bij het flightcase ontwerpen houden onze specialisten rekening met uw specifieke wensen. Bij het op maat maken kunnen wij uw bedrijfslogo of bedrijfsnaam op de flightcase zetten of het binnenrack afwerken met spetterlak, metal-look of gekleurde rackafwerkingen. Ook kunnen wij allerlei specials en accessoires leveren voor uw flightcase op maat. Dankzij het maatwerk interieur bent u instaat een optimale presentatie of demonstratie te geven. Als u meer wenst dan alleen een flightcase, bijvoorbeeld werkbladen, extra laden of koeling, dan kunnen wij dit overleg ook integreren. Voor flightcases die stroom nodig hebben, leveren wij ook hulpaccu-systemen. Deze reserve accu kan gecombineerd worden met een omvormer 12V/220V.

Ons doel

Ons doel is om flightcases zo te maken dat uw apparatuur optimaal beschermd wordt, zowel onderweg als ter plaatse. Daarnaast zorgt een solide flightcase van Just in case er voor dat uw materiaal overzichtelijk blijft. Bovendien laat een goede uiterlijke verzorging van uw spullen een betrouwbare indruk achter op klanten. Onze flightcases op maat zorgen ervoor dat uw dagelijkse bezigheden en transport vergemakkelijkt worden. Kortom: voor al uw flightcases op maat moet u bij Just in case zijn!