Flightcase op maat

Maatwerk is ons uitgangspunt

Onze core business is flightcases op maat maken voor onze opdrachtgevers. Hoewel wij onze dienstverlening de afgelopen jaren sterk hebben verbreed maken wij nog steeds veel flightcases voor onze klanten. Met onze ervaring op het gebied van flighcases bent u verzekerd van vakwerk en oplossingen die werken in de praktijk.

Onze flightcases zijn zeer compact en dankzij een uitgekiend interieur tevens zeer overzichtelijk. Bovendien is uw product goed beschermd. Niet alleen tijdens transport maar ook bij gebruik. Het gewicht van de kisten wordt altijd zo laag mogelijk gehouden. Hierbij verliezen we de kwaliteit niet uit het oog. De koffers zijn door het lichte gewicht praktisch in gebruik en bij transport.

Het verzorgde uiterlijk draagt daarnaast sterk bij aan de professionele indruk die u achterlaat. Indien gewenst valt dit nog te versterken door de flichtcase te voorzien van een logo, firmanaam of bijschrift in zeefdruk of stickervorm.

Bescherming  

Flightcases zijn enerzijds essentieel voor het veilig transporteren van uw apparatuur naar bijvoorbeeld bedrijfspresentaties. Ook ter plekke zorgen de transportkoffers voor optimale bescherming tegen water- en stootschade van buitenaf. Anderzijds zorgt een flightcase dat je  overzicht over je producten houdt. Alles krijgt een vast plek door een indeling.

 

Professioneel uiterlijk

De presentatiekoffer laat door het verzorgde uiterlijk een professionele indruk achter. Belangrijk want de eerste indruk die de klant krijgt, blijft hangen. 

Flightcases op maat met gereedschap

Afgestemd op uw specifieke wensen

Geen flightcase is hetzelfde omdat iedereen andere apparatuur gebruikt. Het uiteindelijke resultaat hangt daarmee af van uw beroep, manier van presenteren en doelgroep. Eigenlijk bestaan er dan ook geen standaardopties. Wij maken elke flightcase op maat. Bij het ontwerpen richten wij ons op uw specifieke wensen.

Bij het op maat maken kunnen wij uw bedrijfslogo of bedrijfsnaam op de flightcase zetten of het binnenrack afwerken met spetterlak, metal-look of gekleurde rackafwerkingen. Ook kunnen wij allerlei specials en accessoires leveren. Dankzij het maatwerk interieur bent u instaat een optimale presentatie of demonstratie te geven. Als u meer wenst dan alleen een flightcase, dat kan. Denk bijvoorbeeld aan werkbladen, extra laden of koeling. Voor flightcases die stroom nodig hebben, leveren wij ook hulpaccu-systemen. Deze reserve accu kan gecombineerd worden met een omvormer 12V/230V.

Ons doel

Ons doel is om flightcases zo te maken dat uw apparatuur zowel onderweg als ter plaatse optimaal beschermd is. Daarnaast is uw materiaal overzichtelijk opgeborgen. Bovendien laat het professionele design een betrouwbare indruk achter op klanten. Met de op maat gemaakte flightcases is het  transport makkelijker en daarmee uw dagelijkse bedrijfsvoering.

Vraag vrijblijvend informatie aan

13 + 13 =

Call Now Button