Flightcase specials & accessoires

Wenst u meer dan alleen een flightcase of transportkoffer?

Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Dankzij onze interieurbouwactiviteit zijn wij in staat om onder andere werkbladen, laden, verwarming en koeling professioneel te integreren in de cases. Bekijk hieronder enkele van de voorbeelden.

 

123-podium voor sportevenementen

123-podium

Dit podium is makkelijk in elkaar te schuiven tijdens transport

Flightcase op maat

Transportkoffer

Deze koffer is ontworpen voor het vervoer van een exoskelet van Project March van de Technische Universiteit in Delft. Dit skelet is een motorisch harnas bedoeld om mensen met een dwarslaesie, die anders hun hele leven aan een rolstoel gebonden zijn, hun mobiliteit terug te geven. Daarmee krijgen ze ook hun normale dagelijks leven en kwaliteit van leven terug.

Case met RVS-beslag

RVS- beslag

Kist voor de offshore met inlay voor cilinder

Gepoedercoat profiel

In dit geval is de flightcase afgewerkt in combinatie van witte poedercoating en witte plaat. Hiernaast zijn vele andere kleuren en combinaties mogelijk.

fiets 1

Koffers voor de pizzakoerier en andere maaltijdbezorgers

Stroomvoorziening

Voor de flightcases die stroom nodig hebben bestaan er verschillende opties. Een eerste optie is een tweede hulpaccu aangesloten op het boordnet gescheiden van uw startaccu. Dit is een betrouwbare spanningsbron voor externe stroomafnemers.

Een andere optie is deze hulpaccu te combineren met een omvormer.

Daarnaast bestaat ook de mogelijkheid om alleen een losse omvormer te gebruiken 12V/230V.

Bierkap

Bierkap

Minimaliseer de bierschade

Met apparatuur opgesteld tussen een feestende menigte loopt u een groot risico dat alles nat wordt. Bescherm uw mengtafels daarom met een bierkap. Deze is sterk, doorzichtig en de knoppen blijven daarnaast gewoon bereikbaar.

Mobiele bar

Mobiele bar

Deze bar valt volledig in te klappen tot een compacte flightcase. Het bovenstuk van de bar kunt u tijdens vervoer in de kist bergen. De barkrukken zijn eventueel ook mee te leveren.