Flightcases op maat

Al jarenlang het adres voor flightcases

Onze core business is flightcases op maat maken voor onze opdrachtgevers. Hoewel wij onze dienstverlening de afgelopen jaren sterk hebben verbreed blijven de flightcases voor ons erg belangrijk. Met onze ervaring op het gebied van flighcases bent u verzekerd van vakwerk en oplossingen die werken in de praktijk.

Waarom een flightcase van Just in Case?

Onze flightcases zijn zeer compact en dankzij een uitgekiend interieur tevens zeer overzichtelijk. In Just in Case flightcases is uw product goed beschermd. Niet alleen tijdens transport maar ook bij gebruik. Het gewicht van de flightcases wordt altijd zo laag mogelijk gehouden zonder dat we daarbij de kwaliteit uit het oog verliezen. De koffers zijn hierdoor altijd goed makkelijk in gebruik en transport.

Het verzorgde uiterlijk draagt daarnaast sterk bij aan de professionele indruk die u achterlaat. Het is desgewenst ook mogelijk om de flichtcase te voorzien van een logo, firmanaam of bijschrift in zeefdruk of stickervorm.

Binnenrack voor 19 inch flightcases

Flightcases in 19 inch uitvoering kunnen al dan niet voorzien zijn van een los binnenrack. Binnenracks worden standaard afgewerkt met stof. Spetterlak, metal look of gekleurde rack-afwerkingen zijn in overleg leverbaar. Uw 19-inch rack wordt met een dergelijke afwerking een echt visitekaartje.