FLIGHTCASES & TRANSPORTKOFFERS

Maatwerk is ons uitgangspunt

U wilt uw transportgevoelige apparatuur efficiënt en veilig vervoeren in een flightcase of transportkoffer. Afgestemd op uw specifieke wensen kunnen wij flightcases op maat maken. Er zijn legio mogelijkheden qua kleurstelling, vorm, grootte, afwerking, beeldmerken en toegevoegde opties.

Kwaliteit

Doordat wij jarenlange ervaring hebben met de flightcasebouw en speciale bouwtechnieken inzetten, kunnen we kwalitatief hoogwaardige, lichte en toch sterke flightcases produceren. Zo bent u verzekerd van vakwerk en een oplossing  die werkt in de praktijk.

 

Innovatie

Telkens komen we tot een innovatieve oplossing voor uw verpakkingsvraagstukken. Wij adviseren u graag over ontwerp, interieur en handling van de koffer.  

Zo krijgt u een uitgekiende praktische en compacte transportkist met een overzichtelijk interieur. Bovendien wordt de kist gemaakt in de door u gewenste specifieke maatvoering.

 

Kenmerken

Uw product wordt goed beschermd en overzichtelijk verpakt. Zo blijft alles heel en verliest u niets. Er wordt ingespeeld op nieuwe verpakkingsvraagstukken met extra aandacht voor gevoelige apparatuur.

Daarbij gaan we voor duurzame, hoogwaardige materialen en bouwwijze en gewichtsbesparing waar mogelijk. Bovenal letten we op een gedegen afwerking zodat u een topklasse indruk bij uw klanten achterlaat.

Presentatiekoffers & laptopkoffers

Maatwerk

Voor een professionele presentatie van uw product maken wij presentatiekoffers op maat. De inlay stemmen we ook op uw wensen af. Zo kunt u goed werken en blijft de inhoud goed beschermd tijdens vervoer.

 

Diverse uitvoeringen

De New-case of N-case van Just in case is in diverse uitvoeringen en verschillende hoogtes leverbaar. Het uiterlijk kunnen we in diverse kleuren of metal-look uitvoeren. Daarbij zijn inlays van verschillende soorten schuim mogelijk.

 

Allerlei opties

Extra opties zijn denkbaar zoals een aansluiting voor stroomvoorziening, opbouwsloten en een opbouw- of inbouwhandgreep, metalen of houten dragers en vastzetbanden.

Zo krijgt u een hele eigen luxe, moderne en lichtgewicht koffer afgestemd op langjarig intensief gebruik.

Draagbaar kantoor met ingebouwde printer

Flightcase onderdelen en zelfbouw

De losse flightcase onderdelen die wij zelf gebruiken en leveren voor zelfbouw zijn zeer degelijk en robuust. Ze moeten bij intensief gebruik immers jarenlang mee gaan.

 

Plaatmateriaal, profielen en bevestigingsmateriaal

We leveren degelijk plaatmateriaal desgewenst op maat gezaagd. Ditzelfde geldt voor aluminium profielen. Deze zijn altijd geanodiseerd. Hierdoor is het oppervlak hard en krasbestendig, wordt oxidatie voorkomen en houden ze langer een luxueuze uitstraling.

 

Hang- en sluitwerk en wielen

Hierbij kunnen we u voorzien van zowel opbouwsloten als inbouw vlindersloten. Verder kunt u denken aan handgrepen met of zonder veer, sterke scharnieren met of zonder stop en bolhoeken, platte hoeken of overzethoeken. De (zwenk)wielen zijn er in geremde en ongeremde versie.

 

Vraag vrijblijvend informatie aan

10 + 14 =

Call Now Button