IJzersterke bescherming

Flightcases

Je wilt een flightcase kopen om een kwetsbaar product te vervoeren en tegelijkertijd goed te beschermen. Dan ben je aan het juiste adres bij JIC-flightcases. Vooral als je een bijna onverwoestbare en toch lichte flight case koffer zoekt.

Met het bouwen hiervan hebben we meer dan 30 jaar ervaring. Daarbij maken we elke soort (innovatieve) flightcase op maat. Deze passen we aan jouw specifieke wensen aan. Het maakt hierbij niet uit of het gaat om een laptopkoffer, een peli case, een transportkoffer of zelfs een mobiele werkplek die uit de transportkist ontstaat.


ONZE JUST IN CASE FLIGHTCASES

 

INNOVATIEF

VRIJWEL ONVERWOESTBAAR

MAATWERK

LICHT IN GEWICHT


Flightcase op maat laten maken

Heb je gevoelige apparatuur dan bouwen we hier speciaal een flightcase op maat om heen. Je kunt je wensen met ons bespreken en dan krijg je een uniek product specifiek voor jouw apparatuur.

Op deze manier wordt je product goed beschermd verpakt voor veilig vervoer of verzending. Zo blijft het exact op de bedoelde plaats liggen. Hierdoor worden beschadigingen voorkomen en ben je ervan verzekerd dat de apparatuur niet stuk trilt onderweg of dat er krassen op komen. Bovendien staat tussentijds de apparatuur stofvrij en vochtvrij opgeslagen.

Tot slot zijn er legio mogelijkheden voor jouw flightcase qua kleurstelling, vorm, grootte, afwerking, beeldmerken en toegevoegde opties. Daarbij kun je denken aan een stroomvoorziening, koeling, verwarming, anti-schok en trillingsystemen, et cetera. Meer over flightcase op maat

Licht in gewicht

Wil je dat je flightcase licht van gewicht is? Wij zorgen er steeds voor dat we het gewicht van de flightcases zo laag mogelijk houden. Dit kan door het gebruik van hoogwaardige materialen in combinatie met onze speciale bouwwijze. Op deze manier kunnen we met behoud van sterkte toch licht bouwen. Dat de kisten zo licht zijn, is handig voor het transport en praktisch in gebruik. Bovendien bespaart het op de transportkosten of benzinekosten.

Bijzondere extra sterke bouwmethode

Er wordt een unieke bouwmethode gebruikt waardoor de wanden van de kisten niet naar binnen gedrukt kunnen worden. Hiervoor gebruiken wij een sponningsysteem waardoor platen niet koud op elkaar staan. Door de verzetbouw ontstaat een zeer degelijke verbinding.

Duurzaam

De robuuste materialen en bouwwijze die wij voor jouw flightcase gebruiken, zorgen voor een duurzaam product. Je zult het veelvuldig en jarenlang kunnen gebruiken. Het berkenmultiplex dat wij verwerken heeft het FSC-keurmerk.

Efficiënt stapelbaar

Onze flightcases zijn stapelbaar. Hierdoor is minder vloeroppervlakte in het magazijn of in de vrachtwagen nodig. De beschikbare ruimte wordt beter benut. Voor meer stabiliteit leveren we je de kisten met blinde wielschotels.

Legio mogelijkheden

Naast de standaardkleuren zwart, grijs en blauw zijn de kisten ook te produceren in legio andere kleuren. Ze kunnen gemaakt worden van verschillende materialen bijvoorbeeld van berkenmultiplex met HPL toplaag of u kiest voor kunststofplaat.

Persoonlijke service bij aanschaf transportkist

Als je contact opneemt voor een transportkist zullen we eerst je wensen en behoeften op een rijtje zetten. Doordat we jarenlange ervaring hebben met de flightcasebouw adviseren wij je ook graag over ontwerp, interieur en handling van de koffer. Daarbij kunnen we snel met creatieve oplossingen komen waarvan we weten dat ze werken in de praktijk. Verder zijn we in staat nieuwe innovaties toe te passen mocht dit gewenst zijn.

Als er vervolgens een goed beeld is van wat je wenst, stellen we een aantrekkelijke offerte op. Hierbij schatten we ook de levertijd. Hiervoor kijken we eerst welke speciale bouwtechnieken we kunnen inzetten. Dit zodat we telkens op nieuw een kwalitatief hoogwaardige, lichte en toch sterke flightcase produceren. Alleen op deze manier krijg je een uitgekiende praktische en compacte transportkist met een overzichtelijk interieur. Zo ben je verzekerd van vakwerk. We stoppen niet totdat je volledig tevreden bent.

Eenvoudig transport van flightcases

Om makkelijk je kisten je auto in te rollen, kun je oprijplaten door ons in je auto laten maken. Dit zijn 2 aluminium platen die je onder de vloer schuift. De vloer hogen we daartoe 5 cm op. Dan kun je die platen heel eenvoudig in en uit te schuiven en liggen ze direct gefixeerd klaar voor gebruik. Bovendien liggen ze niet in de weg. Ze liggen namelijk tijdens het transport vast onder de vloer.
We maken flightcase koffers volledig naar wens voor je van duurzaam materiaal. Vervoer je apparatuur veilig en in stijl.

Houd alles in binnen handbereik en straal professionaliteit uit met de hoogwaardige laptopkoffers

Voor als je een oersterke presentatiekoffer wilt die je volledig indeel naar je ergen voorkeuren. Zo g je goed voorbereid op pad.


Neem contact op

Zoek je extra bescherming voor het vervoeren van kostbare apparatuur? Dan kun je bij ons uitstekend terecht om hoogwaardige flightcases te kopen. Daarnaast zijn we maatwerkexperts in interieurbouw en bedrijfswageninrichting, ook kunnen we kantoormeubilair maken. Heb je nog vragen? Neem dan vrijblijvend contact op voor meer informatie of een offerte. Hiervoor kun je bellen naar 0595-425144, een mail sturen of een bericht achterlaten in het contactformulier op deze website. Wij staan je zo snel mogelijk te woord.


Onze stappen bij een flightcase op maat

01.

Geef je wensen aan

Aan de hand van jouw wensen maken wij flightcases volledig op maat.

02.

Ontvang de offerte

Als we precies weten wat jij wilt, stellen wij een offerte op. Na akkoord op de offerte gaan wij voor jou aan de slag.

03.

Gebruik de flightcase

Je kunt de maatgemaakte flightcase direct in gebruik nemen zodra deze geproduceerd is.