Flightcases

Wat doet Just in case?

Just in case is een allround maatwerkleverancier. Wij ontwerpen, leveren en monteren transportkisten en bedrijfswageninrichtingen. Hierbij is maatwerk tot in de kleinste details het uitgangspunt. Daarbij is er een landelijke dekking mogelijk door wekelijks eigen transport.

Voor al uw flightcases

Flightcases zijn essentieel voor het veilig transporteren van uw apparatuur naar bijvoorbeeld bedrijfspresentaties. Ook ter plekke zorgen de flightcases voor optimale bescherming tegen water- en stootschade van buitenaf. Enerzijds zorgt een flightcase dat u het overzicht behoudt. Anderzijds laat het verzorgde uiterlijk van de flightcases een professionele indruk achter. Dus naast snel en plezierig werken, blijft uw materiaal heel en laat u een goede eerste indruk achter bij de klanten.

Afgestemd op uw specifieke wensen

Geen flightcase is hetzelfde omdat onze klanten verschillende producten en apparatuur gebruiken die ze vervoeren willen. Uiteindelijk hangt de vorm, grootte en het uiterlijk van de flightcase af van wat erin komt. Maar ook van specifieke wensen als het gaat om het zich presenteren aan de doelgroep. Zodoende bestaan er geen standaardopties bij flightcases maar bouwen wij alles op maat. Bij speciale opties valt onder andere te denken aan:

 • Graveren van uw logo of bedrijfsnaam op de flightcase
 • Afwerking met spetterlak, metal-look of verschillende kleuren
 • Daarnaast kunnen we allerlei accessoires leveren voor uw flightcase zoals
  • Werkbladen
  • Extra laden
  • Koeling
  • Stroom door middel van hulpaccu-systemen of nog mooier vanuit een omvormer 12V/230V

 

Ons doel

Ons doel is om flightcases zo te maken dat uw apparatuur zowel onderweg als ter plaatse optimaal beschermd is. Naast bescherming levert de flightcase een helder overzicht over uw spullen. Bovendien zorgt de goede uiterlijke verzorging van uw flightcase en de praktische wijze van vervoer van de spullen voor een betrouwbare en professionele indruk bij uw klanten. Ook zorgen onze flightcases ervoor dat uw dagelijkse bezigheden en het transport vergemakkelijkt en prettiger worden.