Flightcases

Wat doet Just in case?

Just in case is een allround maatwerkleverancier. Dit houdt in dat wij verschillende producten en diensten ontwerpen, monteren en leveren waarbij maatwerk tot in de kleinste details het uitgangspunt is. Wij richten ons in het bijzonder op Noord-Nederland.

Voor al uw flightcases

Flightcases zijn essentieel voor het veilig transporteren van uw apparatuur naar bijvoorbeeld bedrijfspresentaties. Ook ter plekke zorgen de flightcases voor optimale bescherming tegen water- en stootschade van buitenaf. Enerzijds zorgt een flightcase dat u het overzicht behoudt, anderzijds laat het verzorgde uiterlijk van de een professionele indruk achter. De eerste indruk die de klant krijgt blijft vaak hangen. Het is daarom van het grootste belang dat u beschikt over een solide flightcase.

Afgestemd op uw specifieke wensen

Geen flightcase is hetzelfde, omdat iedereen andere apparatuur gebruikt. Hoe de flightcase er uit komt te zien, hangt ook af van uw beroep, manier van presenteren en doelgroep. Eigenlijk bestaan er dan ook geen standaardopties bij flightcases. Bij het flightcase bouwen houden onze specialisten rekening met uw specifieke wensen. Zo kunnen wij uw logo of bedrijfsnaam op de flightcase zetten of het binnenrack afwerken met spetterlak, metal-look of verschillende kleuren. Daarnaast kunnen we allerlei accessoires leveren voor uw flightcase. Dankzij het maatwerk interieur geeft u een optimale presentatie of demonstratie aan bijvoorbeeld klanten. Als u meer wenst dan alleen een flightcase, bijvoorbeeld werkbladen, extra laden of koeling, dan kunnen wij dit overleg ook integreren. Voor flightcases die stroom nodig hebben, leveren wij ook hulpaccu-systemen. Deze reserve accu kan gecombineerd worden met een omvormer 12V/220V.

Ons doel

Ons doel is om flightcases zo te maken dat uw apparatuur optimaal materiaal beschermd wordt, zowel onderweg als ter plaatse. Daarnaast zorgt een solide flightcase van Just in case er voor dat het overzicht behoud. Bovendien laat een goede uiterlijke verzorging van uw spullen een betrouwbare indruk achter op klanten. Onze flightcases zorgen ervoor dat uw dagelijkse bezigheden en transport vergemakkelijkt worden. Kortom: voor uw flightcases op maat moet u bij Just in case zijn!